• Paggini
    40.1k
    Nemoj ti mene krivo shvatit ali to su pičke par exellance.Noel

Jesu oni pičke i mrzimo ih, ali kakvi god da jesu su navijači. Laju i revaju da mrze Dinamo, pale baklje, pale stolice, sjebavaju semafor, ali mislim - nije da idu po Zagrebu i mlate civile, bake i dide i slično. Rade sve što bi navijači trebali raditi, a smještati u kaveze ko na Rujevici ne bih ni pse, a kamoli navijače.
  • Noel
    9k

Skrivanjem iza priopćenja kluba putem kojeg šalju prijeteće dopise izgubili su svaki kredibilitet. Za mene osobno.
  • rakurs
    830
    Sve je krenulo s onim 13. rujnom prošle godine kada su nas kaznili zbog trenutka nepažnje u obrani, ali i zbog one naše strašne neefikasnosti. Nakon toga je uslijedio Bayern, Slaven, a dalje svi znamo priču. Ja mislim da su igrači od tada upali u neku psihološku blokadu, otišao je Jakir, došao Bjelica, niti on nije uspio podići ekipu, jednostavno se i danas vidi da nemamo onaj kurčevit stav na terenu i da sve ekipe osjete miris krvi zbog čega odnose bodove i kada bi trebale i kada ne bi trebale.

Ja htijenje igračima ne mogu zamjeriti, vidi se da žele, ali za sutra nema opravdanja. Dolazi ti ekipa koja je prošli derbi u Splitu ciganski čuvala prednost (sjećamo se svi onog cirkusa s loptama) i koja ne krije mržnju prema svemu zagrebačkom. Dolazi ti ekipa koja te pobijedila u dvije ovosezonske utakmice iako nije bila nimalo bolja.

Sutra u slučaju poraza nema opravdanja, ne želim ni razmišljat kaj bi bilo u tom slučaju. Jednostavno, ne smije postojati ta opcija sutra, mora nam se vratiti sve loše od ove sezone.

Vjerujem da možemo, pokazali smo prošle godine na proljeće onim dvjema pobjedama na školjci da smo najjači kad treba, a istome se nadam i sutra. O stoci koja će mi sutra stajati prekoputa ne želim, sve su rekli cirkusiranjem i ciganlukom proteklih dana.
  • Izet Hajrović
    4.3k
    znači ne skida se ograda?
  • Ivdzo11
    5.8k
    Anthony Kalik je ipak u kadru za derbi, konkurirat će za sutrašnju utakmicu protiv Dinama u Maksimiru.
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Svaka utakmica protiv pravednika je bitna, ali sutra je, pogotovo nakon Rijekinog kiksa danas, Dan D. Ne želim samo opet neki tulavi, melankolični Dinamo. Izađite na taj teren i umrite za pobjedu. Tovarima čak i poraz u ovoj blentavoj sezoni nije kraj, ali nama je. Nema više vremena za preokrete, izgovore i ostale budalaštine. Sutra nas pobjeda vraća itekako u život, sve ostalo je pimpek.

Pobjeda ili smrt
  • db-izbjeglica
    16.7k
    ja se samo bojim utakmice na jedan gol, a valjda 5-6 zadnjih derbija je bilo tako 1:0, 0:0, 0:1

nek izađu na teren, odigraju muški, napadački, na pobjedu, na gol više. na takav način, čak i ako se nekim čudom izgubi, neću reći A.

- povraća mi se od igranja na nulu
    - povraća mi se od zatvaranja nakon zabijenog gola
    - povraća mi se od preuzimanja rizika tek kada se primi gol

mi njima nismo zabili gol ove sezone, dosta je papčinskog nogometa!

laku noć...
  • Ivdzo11
    5.8k
    Zašto su onda morali maknuti ogradu? Navodno, kako doznajemo, zato što je nisu do kraja niti postavili, jer je beton na južnoj tribini ispod tonu teške ograde počeo pucati već pri bušenju! Uglavnom, sve skupa - cirkus. (T.N.)
  • Laugreano
    3.6k
    Za mene je sutra jedna od najbitnijih utakmica novije povijesti dinama.
  • gaTeDZG
    327
    Da, besramno se okrećali ka zapadu i smijali, mislim da to čak nije bilo u sažecima :)
  • db-izbjeglica
    16.7k
    hoćete čuti jedan jako, jako poražavajuć podatak za dinamo?

mario kovačević je prvu utakmicu sa slaven belupom odigrao 15.9.2024. protiv osijeka i izgubio 1:0.
    slaven belupo je u tom trenutku imao samo 1 bod iz 5 kola.
    to je bilo kolo u kojem je dinamo izgubio derbi od hajduka na maksimiru 13.9.2024.

od tog 6. kola do danas, slaven belupo je u 19 kola osvojio 31 bod ili 1,63 boda po utakmici.
    od tog 6. kola do danas, dinamo je u 18 kola osvojio 25 bodova ili 1,39 bodova po utakmici.

sjesti u tišini, zapitati se, promisliti malo, provjerite opet podatke da nisam nešto slučajno krivo izračunao, a uvjeren sam da nisam.

jel ovo realno?

ovo je sramotan podatak kojeg se svi u klubu trebaju debelo, debelo sramiti, a pogotovo igrači i treneri koji su vodili dinamo u tom periodu.

znači, čak i sa sutrašnjom pobjedom u derbiju, dinamo je u tom periodu i dalje lošiji od - slaven belupa!

nevjerojatno!
  • ShanKu
    1.4k
    pročitat ovaj post, poklopit se s čime god po glavi, popit par litri pive sada, spavanje i sutrašnju tekmu pretvorit u djela, da ne ostane samo na riječima i nabrijavanju....
  • Medvedgrad
    482

Gledajući sve klubove od 6. kola do sada, mi smo na 6. mjestu i imamo drugu najgoru obranu. Ako ne izgubimo sutra, prestižemo Lokomotivu i penjemo se na peto mjesto.

https://www.transfermarkt.com/1-hnl/formtabelle/wettbewerb/KR1?saison_id=2024&min=6&max=24
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.