• Crni86
    8.5k
    Bit ce danas cvrsta tekma i jedna i druga strana ce bit strpljiva i zato svi molim vas budite najveca podrska igracima do sad. Dajmo im jos taj mali djelic snage. Ostavite grlo na tribini da oni ostave srce na terenu.
  • Mozart4
    217
    Tražit ću isto kao i protiv Rijeke: 1. ajmo ne primit gol iz kornera, 2. ajmo ne primit gol 5 min nakon što mi zabijemo.
  • Kermit
    278
    Danas ćemo pobjediti samo s mudima. Sve ostalo je samo forma.

Primit ćemo barem jedan gol jer, tako da moramo zabiti jedan više. I to je to. Nije me briga za ljepotu. Ako treba i rukama da ju ugaruju u gol.

Naprijed plavi!
  • Efes Pilsen
    10.1k
    Jel zna neko konacno stanje travnjaka?
  • NVKOD
    3.3k
    Opet sam tu da tebe glasno bodrim
    Jer sve bi dal, baš sve za tebe i svoj grad

I čujem huk jer tisuće te bodre
    A Sjever snažno grmi, ori se
    Dok dišem ja ću živjeti za modre

O Dinamo, o Dinamo ja volim te

AJMOOOOOOO GAZIII
  • Chempers
    489
    Već vidim kako nakon nule zaključak bude -6 i-7 nije toliko strašno, ima 12 kola do kraja, kiksat će oni! :rofl:

Pokažite danas da ste dostojni ovog dresa, bar neki od vas. Nikakve kalkulacije nego od prve minute po pobjedu.
  • BBBaranja
    3.1k
    Zgazite gubu i sve vam je oprošteno !
  • Boysica
    674
    Salove u ruke zapjevajmo svi p...te nam k...c glupi tovari ...
  • Bosskovitz
    15.2k

Ne znam, ali ne vidim zašto bi trebalo biti nekih problema s travnjakom. Već tri dana nema kiše, već drugi dan je sunčano; idealni uvjeti.
  • Zagreb1992
    2.1k

Ma ništa im ne treba biti oprošteno..osramotili su ime i dres ove sezone više puta....Oprošteno im treba biti jedino ako ostatak sezone sve dobiju do kraja
  • tom
    75
    Poruka grupe:

Na početku današnje utakmice dižemo koreografiju i svi koji dolaze na sjever trebaju biti na tribini najmanje sat vremena prije početka utakmice.

Slušajte upute ekipe zadužene za koreografiju i ne dirajte papire na stolicama dok s razglasa ne dobijete uputu da to napravite.

SRCE ŠAMPIONA DANAS SE TRAŽI,
    KOME KRUNA PRIPADA SVIMA IM POKAŽI!

HOĆEMO POBJEDU!
  • Li d1986
    127
    Jeli Kanga odradio kaznu za crveni karton?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.