• NORTE
    14k
    Ukrajini poslano 350B$ u zadnje tri godineaustrijanac

Kažu da je to zapravo 120 milijardi dolara, jednako kao EU (bez UK?).

Samo da istaknemo koliko ponižavaju Zelenskog i Ukrajinu:

Odbili ih pozvati u Arabiju, sastali se s agresorom Putinom.
    Nazvali Zelenskog diktatorom.
    Umalo otkazali sastanak, na nagovor Macrona ipak održan.

Pred kamerama ismijavanje od Trumpa i kasnije i njegovog novinara vezano uz outfit Zelenskog.
    Jadno do bola.

Ucjena oko minerala, totalno u stilu imperijalista koji svojata što mu padne na pamet.
  • austrijanac
    5.8k
    Kažu da je to zapravo 120 milijardi dolara, jednako kao EU (bez UK?).NORTE

Ha kažu, kao da ćemo ikad znat.

Kako god, dobar poziv EU da se trznu.

Njihovo je pravo tvrditi da su toliko poslali, političari seru i to će uvijek tako bit. Ni ti ni ja ne znamo koliko je poslano novaca i opreme, a ne vjerujem ni Trumpu ni Zelenskom.

Kako god, dobro jutro svima.
  • Probirštift
    824

Dobro jutro svima
  • vjeko1701
    12.7k
    Njihovo je pravo tvrditi da su toliko poslaliaustrijanac

Donald Trumpu ne bi vjerovao da kaže da je voda mokra. Ipak više vjerujem drugim izvorima.
  • Marley
    3.1k
    Uvijek sam imao predrasudu prema curama koje prate nogometantecacic

Da ne spamam tamo temu.
    @antecacic ako ti se da pojasnit ovo, u kojem smislu predrasudu? Samo pitam, iz znatizelje.

U smislu da cure ne bi trebale pratit nogomet, jer...?
    Da su sponzoruse, ili prikriveni muskarci, ili sta?
  • db-izbjeglica
    16.6k
    meni je super kako se u hrvatskoj svi zgražaju nad postupcima amerikanaca, a mi živimo u državi gdje je na predsjedničkim izborima UVJERLJIVO pobjedio lik čija je retorika praktički identična i kojemu je najjači adut u vremenu pred izbore bila zabrana slanja nekoliko hrvatskih časnika u njemačku, kako bi sudjelovali u nekakvom obučavanju ukrajinske vojske od strane NATO saveza.

što mislite koliko bi hrvatskog pučanstva bilo spremno pristati na pomoć ukrajini od milijardu ili dvije milijarde eura?

što mislite koliko hrvatskog stanovništva bi pozdravilo ulaganje od 5 milijardi eura u hrvatsku vojsku, znači - ne ukrajinsku - hrvatsku? a to je itekako potrebno...

udaljenost ratne zone u ukrajini od zagreba je cca 1500km
    udaljenost ratne zone u ukrajini od washingtona je 8500 km

jebe se prosječnom ameru hoće li donbas biti u ukrajini ili rusiji.
    europu bi se trebalo ticati 100 puta više, al europa je jednostavno - debilna.
  • DrawTube
    6.3k
    Predsjednički izbori u Hr nemaju veze s predsjedničkim izborima u Americi, a zna se zašto je većina Hrvata glasala za Milanovića
  • NORTE
    14k
    što mislite koliko bi hrvatskog pučanstva bilo spremno pristati na pomoć ukrajini od milijardu ili dvije milijarde eura?db-izbjeglica

Uspoređuješ najveću svjetsku (vojnu) silu s malom Hrvatskom.

Ameri su proizvođači tog poslanog oružja.

Što je bilo bilo je.
    Sad treba zaustaviti rat i dovesti sporazum koji će rusku vojsku vratiti u Rusiju.
  • db-izbjeglica
    16.6k
    Uspoređuješ najveću svjetsku (vojnu) silu s malom Hrvatskom.NORTE

hrvatska je u europskoj uniji, čije članice graniče i/ili se nalaze u neposrednoj blizini te iste ukrajine i putina.

ponavljam, zašto bi ameriku to pitanje tangiralo više od europske unije?

nitko ne očekuje da hrvatska sudjeluje više od nekih sila, ali proporcionalno bi trebala sudjelovati, ako želi takvo rješenje za ukrajinu. ponavljam, mi nismo poslali (karikiram) 5 ČASNIKA U NJEMAČKU!?
    zašto nismo poslali? jer je predsjednik Republike Hrvatske to otvoreno blokirao. taj isti čovjek je uvjerljivo pregazio, razvalio predsjedničke izbore koji su se odvijali u jeku tih događanja.

najlakše je tuđim k..m po plotu mlatit.
  • NORTE
    14k

Stvarno ne znam o kakvim vojnicima pričaš, nijedna država ih ne šalje u Ukrajinu. Zoki nije tema.

Pričamo o vojnoj pomoći.
    SAD i EU su svaki dali po 120 milijardi eura.
  • db-izbjeglica
    16.6k
    Stvarno ne znam o kalvim vojnicima pričaš, nijedna država ih ne šalje u Ukrajinu. Zoki nije tema.

Pričamo o vojnoj pomoći.
    SAD i EU su svaki dali po 120 milijardi eura.
    NORTE

tko je spomenuo slanje u ukrajinu, doslovno piše velikim slovima - u njemačku.
    naš predsjednik je čak i to blokirao i blokira, uvjerljivo je pobjedio na izborima.

sad se čudimo tuđem predsjedniku jer se ponaša kao idiot?
    naš se isto ponaša kao idiot po istom pitanju, gdje su mediji? zašto ga narod nije kaznio na izborima zbog toga?

sam napišeš nešto što potvrđuje ono što ja tvrdim.

europska unija ima 450 000 000 stanovnika, u blizini ratnih događaja, sa UK i više.
    SAD ima 340 000 000 stanovnika, daleko od ratnih događaja.

dajte ljudi, imamo vlastite političare, ako nam je interesu spasiti ukrajinu od rusije, neka to i učine, a ne očekivati da netko drugi rješava probleme praktički u našem dvorištu i susjedstvu.
    ako SAD neće - pa neće, jbg!

ako europi takvo što nije u interesu, onda se dogovorite sa rusima i pustite da ih pregaze.
    europa bi se j...a, a ne bi da uđe.
  • NitkoBitan
    23.4k
    dajte ljudi, imamo vlastite političare, ako nam je interesu spasiti ukrajinu od rusije, neka to i učinedb-izbjeglica

Oce, oce, Ursula i Kaja za pregovaracki stol sa ruskim pregovaracima. Pa EU birokrati se boje ove u oci pogledat, gdje ce rjesavat ratni sukob.

EU birokrati su jaki na Twitteru i to je to, ne znam kaj se treba dogodit da izadu iz zone komfora. Pa drzave se nisu usudile samostalno poslat SADu odgovor na 5-6 pitanja.
  • db-izbjeglica
    16.6k
    Oce, oce, Ursula i Kaja za pregovaracki stol sa ruskim pregovaracima. Pa EU birokrati se boje ove u oci pogledat, gdje ce rjesavat ratni sukob.NitkoBitan

upravo tako...a mi tražimo problem preko bare, licemjerno da ne može biti licemjernije. :monkey:
  • NORTE
    14k

Ma ok, slabijem treba pomoći, ali ovo ponižavanje Ukrajine i njihovog predsjednika je tragedija.

Europa je u SAD-u uvijek vidjela starijeg brata koji riješava sve probleme.
    Sada toga više nema i ok.

Ukrajina će opstati i Europa će joj pomoći, ako treba i slanjem vojnika. Pa dok ide ide.

Ali, kraj sukoba je jedino ispravno rješenje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.