• miro
    5.9k
    Pa to je bila čista zasjeda, ne znam kako bih se drukčije izrazio.
    Kao stavit ćemo te pred kamere, ovaj neodgojeni Vance će ti nešto srat i ti ćeš onda pod pritiskom nešto potpisat. Pa Mafija bi to s više stila odradila
  • Sibirski plavac
    3.9k

Nisam gledao, ali sam na portalima ukratko ispratio o čemu se govorilo.
    Ne sviđa mi se ovo kaj Trump i Vance govore, ali su mi također urnebesni neki komentari na društvenim mrežama i portalima koji govore da bi Kamala Harris kao predsjednica sve to puno bolje riješila. Ne znam na temelju čega? :rofl:
  • miro
    5.9k
    Ma Kamala je i razlog zašto je ovaj u Bijeloj kući, ljudima je pun kurac 850 rodova, brojeva i spolova. Jebali ih auti na baterije i woke.

Ali ovo što će napravit Trump od Amerike i svijeta, pa to će sjebat cijeli zapad na 20 godina
  • NitkoBitan
    23.4k
    Ali ovo što će napravit Trump od Amerike i svijeta, pa to će sjebat cijeli zapad na 20 godinamiro

To se pricalo i za njegov prosli mandat. Sjebala je svijet plandemija koju su gurali ovi koji su dosli poslije njega na vlast a od toga se dan danas oporavljamo.

Jbt kad odvrtim film da Putin nije zapoceo rat mozda bi dan danas nosili maskice, furali covid potvrde i bili na vjerojatno 10toj dozi protiv Mimikron varijante virusa.
  • miro
    5.9k
    Evo, iskreno se nadam da si u pravu i da lik samo laje
  • Probirštift
    824
    Jebe mi dionice sa svojim tarifama kaj želi stavljati
  • dZg1986
    524
    U prošlom mandatu je imao normalne ljude oko sebe, sada stavlja lojaliste. Da bar bude ko u prošlom mandatu, ali sumnjam.
  • NitkoBitan
    23.4k
    Sam je naveo da se u proslom mandatu okruzio ljudima koji su mu podmetali nogu i najavio je da istu gresku nece ponovit. Uglavnom nije ocekivao da ce postat predsjednik te nije ni pripremio svoje ljude za kljucne pozicije pa je sve slozio na brzinu.

iskreno se nadam da si u pravu i da lik samo lajemiro

Taktizira i balansira. Vodi pregovore sa dvije strane koje se ne zele medusobno susrest. O pregovorima se pricalo i prije dolaska Trumpa na vlast a netko ih je morao zapocet, nesposobni EU birokrati sigurno nece. Da je lajavac je, oduvijek je bio i to je jedan od razloga zasto je i postao predsjednik.
  • NB86
    16k
    Ovo kako je americka desnica izmislila histeriju oko ukrajine je za povijesne knjige, gadi mi se cijela ta klika. Ne branim trumpa al on se tu nagoni cistim instinktom sta je popularno u njegovoj bazi, boli njega kurac za ukrajinu i bilo koju drugu zemlju, samo ga cisti interes goni, na kraju ce njegovi biraci ovo pojest kao pricu velikog drzavnika koji se suprotstavio bahatim ukrajincima i slavit ga a ukrajini sad ide bas teski period
  • Markelo
    3.1k
    kakvi pregovori sa dvije strane? Lik samo stišće Ukrajince. Nema muda ići Putinu diktirat uvjete jer bi ga ovaj odjebao pa se wannabe nobelovac za mir iživljava na slabijem. Naravno da Europa ne želi trgovat teritorijem jer di je onda granica kad se olinjalom kgb-ovcu kaže "basta" ili se sve teritorije van Nato-a u Europi ovome ostavljaju da radi s njima šta hoće?
  • vjeko1701
    12.7k
    Jbt kad odvrtim film da Putin nije zapoceo rat mozda bi dan danas nosili maskice, furali covid potvrde i bili na vjerojatno 10toj dozi protiv Mimikron varijante virusa.NitkoBitan

Heroj a ne zločinac!
  • Jaro
    9.2k
    Jbt kad odvrtim film da Putin nije zapoceo rat mozda bi dan danas nosili maskice, furali covid potvrde i bili na vjerojatno 10toj dozi protiv Mimikron varijante virusa.NitkoBitan

Sveti Vlada, spasio nas maskica. Kaj je parsto tisuca mrtvih naspram toga...
  • austrijanac
    5.8k
    Odgledao sam cijeli sastanak uživo i prvih 40ak minuta je bilo ok, onda su se ova dvojica povampirila iz nekog razloga, ponajviše jer su svjesni da je Ukrajini poslano 350B$ u zadnje tri godine.

Kako god, ovo je bio sumrak diplomacije i definitivno način na koji se stvari ne rade.

Najviše zamjerke idu EU u svemu ovome koji su isto slijepo se oslanjali na SAD umjesto gradio svoje vojne resurse.
  • vjeko1701
    12.7k
    ponajviše jer su svjesni da je Ukrajini poslano 350B$ u zadnje tri godineaustrijanac

Nije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.