• vjeko1701
    12.7k
    najlakše je tuđim k..m po plotu mlatit.db-izbjeglica

Ja se ne sjećam da je Hrvatska dala Ukrajini teritorijalne garancije u zamjenu za određene stvari poput predaje nuklearnog oružja.

Možda sam u krivu. Možda smo bili dio zemalja koje su Ukrajini to garantirale. U tom slučaju apsolutno treba poslati pomoć proporcionalnu BDP-u kaj bi u našem slučaju bilo otprilike 365M dolara.

Pošto smo do današnjeg dana poslali pomoći u vrijednosti otprilike 300M eura, nekih 50M milijuna eura nas djeli od toga da smo Ukrajini poslali pomoć proporcionalnu SAD-u ako se gleda BDP obje države.
  • NitkoBitan
    23.5k
    Ukrajini slat pomoc u svakom obliku osim novcanom. Ako se ne varam najkorumpiranija drzava Europe uz Moldaviju.
  • Nolifer
    9.8k
    Ak se ne varam, oni su i nama pomagali u našem ratu
  • NitkoBitan
    23.5k
    Varas se, vise su nam Rusi pomogli od njih prodavanjem oruzja za vrijeme embarga. Ukrajinci ako su nam poslali nesto malo humanitarne pomoci i tjt.
  • Nolifer
    9.8k

Ne varam se, sjećam se da su bili medju prvima koji su nas priznali i pomogali obrambeno i vojno. Tak da ne vidim problem u tome da im sad pomažemo, jer ako padnu bit će još većih sranja.
  • The Undertaker
    6.9k
    Načelno si u pravu ali USA je igrala aktivnu ulogu u smjemi Janukovića i postavljanju nove ukrajinske vlasti, obećala im pomoć protiv Rusije, pristup NATO paktu i tko zna još što...Što se tiče uloge EU, imaš na YouTube izjavu Victorije Nuland "Fuck EU" koja slikovito dočarava ulogu EU u tom procesu. Prilično sam siguran da ni ova pomoć do sada nije bila besplatna. Sad kad je većina USA ciljeva ispunjena, još treba Ukrajinu i kolonizirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.