• Crni86
    8.4k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/utuceni-dinamovci-sutjeli-do-zagreba-nakon-debakla-dvojac-je-potrosio-sve-kredite-a-cannavaro-se-zalio-15556763

Ne los clanak. I jednostavno vidimo opet isto, trener ima jednu ideju ali jednostavno igraci to ne mogu ispratiti pa se trener prilagodava. Jakir je isto na ljeto pricao jedno pa opet krenuo u nesto drugo.

Opet se ponavlja ta fizicka sprema, o kojoj se prica od ljetnih priprema kada je biscan bio trener. I dobro je apostrofirano da vec treci trener a identicni problemi. Ogromni prostori u meduprostorima, manjak trke, agresivnosti i odgovornosti.

Skupit glave, a na ljeto napraviti veliki redizajn.
  • Nevo7
    941
    Problem Dinama je u Marićevim nekarakternim strancima koji nisu pojačanja. Među takvima spada i Cannavaro.
  • Debelko
    292
    glupost, pa evo nam 8 domacih pa igramo za kurac
  • Orc123
    10.8k
    seres samo da seres
  • Nevo7
    941
    Samo se tješite uz Cannavara. Mažite si oči njegovim uspjesima. Dinamo nije momčad.
  • Cif
    246
    a koga bi ti za trenera??
  • Nevo7
    941
    Trenera za trenera.
    A ne neke pripravnike, neke ljude koji se uče na njemu ili da se probijaju u Europi na njemu.
  • Cif
    246
    no kojeg npr?
  • mali M
    7k
    Ljudi netreba dramiti, al u 9 utakmica 4 poraza... Skoro je na 50%... Neke trenere smo razapeli radi takvog skora
  • blubach
    830
    Ja razumijem da većina nogometaša nije najpametnija na svijetu i ne možeš ih sve naučit ali... ok, presing je teže posložit, za to moraš imat igrače koji mogu pametno trčat i imat staminu za izdržat to. Ok, uigravat akcije, utrčavanja, trebaš imat igrače za to.
    Branjenje kornera, isto se mora uigrat kako spada.
    Ali ovo je već ne znam koji trener pod kojim naši igrači NE ZNAJU JEBENO STAJAT NA SVOJIM POZICIJAMA!!!
    Kako??? Jel mi može netko to objasnit???
    Mi nemamo apsolutno nikakvu taktiku već skoro godinu dana, vadimo se na lucidnost i bljeskove pojedinaca, a 2 akcije nismo napravili u jednoj tekmi, ne pamtim.
    Ja sam tako jebeno frustriran i žalostan, ali ovo liči na k*rac, s oproštenjem.
    Ali ima jedna stvar u koju sam 200% siguran. A to je da pravi trener može iz ove hrpe luzera napravit ekipu koja bi barem imala neke obrise igre, akcije, postavljanja. I to u par treninga, točno onako kako je to Bjelica napravio kad je došao u prvom mandatu. Istina, nije imao kompletno luzere, imao je prave pripreme, ali smo bili prilično jadni i morali smo mijenjati pola ekipe.
    A Cannavaro takav trener, čini se, nije.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Jadan Fabio, ne zna gdje je dosao. Evo vec treci trener u sezoni pa opet "neznalica".
  • GeneralNapoleon
    984
    Soppara dojdi da potonemo zajedno! Osim Milana ili igracki ili rezultatski uzas, a najcesce oboje.
  • Markelo
    3.1k
    Ispade naš Talijan najgori

Gattuso nema neku ideju o igri al ide na naboj, motiviranost, agresiju i izvuče nešto

Cannavaro nema ni jedno ni drugo

Coppitelli isto nema ni jedno ni drugo al svejedno zajebe Cannavara
  • quizzy86
    163
    Fabio je na rubu ako danas izgubi, nažalost tako je kako je
  • mali M
    7k
    pa Didi nitko nije sretan da je tako, ali to je zato što se nismo bavili uzrokom nego posljedicom... Mene Fabio nije ničime oduševio ni životopisom ni uspjesima kad je došao tako da se nisam ni previše usplahirio što je doša i očekivanja su mi bila u ovom rangu, a nada da smo dobili Capella.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.