• Georg Koch
    5.4k
    Naslovi u srijedu nakon tekme ce glasiti:
    "Furiozni Dinamo bez problema prosao Osijek.
    Da li modrima odgovaraju Osječani ili je ovo naznaka povratka Fabiovih pulenova velikom nizu pobjeda?"

Bit: Osijek ce šaptom pasti :up:
  • hb1
    24
    Moje misljenje je da nije slicna utakmica, pa i ta rola KTC-a nije ista, u kontekstu utakmice s Rijekom mislim da bi puno više dobili sa RPG-om koji bi išao gore visoko, da igra sa krilom i probija do centrašuta, dok KTC to ne može u toj mjeri, i ono što je radio protiv Milana gore nije baš klasično bekovsko ponašanje. Da je moglo bolje sigurno da da, ali nisu baš utakmice za poredit.
  • runtothehills
    456
    Ako nakon 4 komada nemaš motivaciju, kao igrač, da se boriš kao lav do kraja, onda ne znam šta bi te drugo moglo dići.
  • KtcGoat
    228
    Ove sezone mi je Osijeka pun kurac, ajmo dobit to
  • Zg123
    1.2k
    Volio bih vidjeti Franjica u vezi, nek nam pati pozicija lijevog beka, ali kriminalno nam je kako vezna linija igra obranu. Ovako nesto bih volio vidjeti sutra:
    Cavlina

Ktc Galesic Torrente

RPG Sucic Franjic Baturina Hoxha

Pjaca Kulenovic
  • blubach
    818
    Da li modrima odgovaraju OsječaniGeorg Koch

Toliko nam odgovaraju da smo zadnja 2 puta izgubili od njih.
  • gaTeDZG
    298
    Nakon ne znam koliko stotina puta, ovo je prvi da me apsolutno ne zanima početnih 11. Nadam se da su neki nakon Rujevice shvatili težinu dresa i očekivanja koji su tu s razlogom. Više nemaju kredita, neka ova šamarčina odzvoni i odvede na pravi, šampionski put.

Porazno je da se u prošlom kolu dogodilo sve ovo:
    - Varaždin od devete minute igra sa desetoricom, Loksa se namučila da dođe do 1:0 pobjede
    - Gorica cijelo drugo poluvrijeme također sa desetoricom obranjuje prednost i pobjeđuje 1:0
    - Istra se zadnjih pola sata s igračem manje kompaktno brani u Koprivnici i uzima bod (0:0)
    - mi smo se raspali i visili puno prije crvenog, od samog početka nije ličilo na dobro a izgovor bi trebao biti Bel?!
    Istina, trebao je dati žuti Radeljiću i Jankoviću - ali nije. Nadam se da je Kanga naučio lekciju, kao i svi ostali.

Gospodo, i dalje je sve na vama, pobjedama ovaj tjedan briše se barem dio ovosezonskih grijeha i što je najbitnije - svima se šalje poruka da je kralj živ.

UDARI, RAZVALI!!!
  • Facke
    5.2k
    Mene je tak sve jedne ste bu zutra igral. Ne igra mi vise neku ulogu. Ocu 11 spremnih , teri budu grizli za Dinamo.
    I to je to. Onda bu rezultat sam dosel. Sve ostale, ste bu levi, desni bek, ste sestica , ste spic postale mi je biti svejedne.
  • Praskaton
    3.8k
    Vjerujem da ćemo pobjedit sutra.Možda nekim slučajem padnu i tovari u nedjelju jer nisu nista bolji od nas.
    Ali da će to pokrenut lavinu neporaženosti i dobre igre teško.
    Dokle god ima teoretske šanse treba se nadat.
    Problemi ove ekipe su puno dublji.Kriva selekcija,puno nekarakternih igrača,previše stranaca radi kojih je sigurno teže stvorit neku koheziju,ozljede,lutanje sa formacijama i igračima.

Izuzev Milana i dijelom utakmice s Osijekom,prezentacije ove godine su nedostojne Dinama.

Kockanje na Marica i lutanje sa trenerima doveli su nas do ovoga,ljudi koji vode klub očito nisu bili spremni za posao koji ih je dočekao.
  • Peškaman
    6.2k
    Želim da im nabijete komplekse sutra na Maksimiru,želim napokon jednu utakmicu i razbijanje protivnika,želim da na 4:0 grizete i punite.
    Želim da Marko Malenica u srijedu navečer sanja golove koje je istu večer primio.
    Želim da Vlado Čohar jadikuje na mađarskom u loži.
    Želim da svaki gol proslavite ispred Jurišića onako kako je on proslavio gol protiv Dinama.
    Želim da im vratite za sve one zicere i stative u zadnje dvije utakmice,za sva ona izležavanja.

Igrajte kao igrači najvećeg hrvatskog kluba, kao igrači koji su uzeli 11 bodova u LPa.
    Pun gas i sutra po demoliranje šarana, uspostavljanje dominacije,moći u zadnjem dijelu sezone!
  • skener
    1.9k
    Kakva je situacija s ozljedama, hoće li biti promjena u momčadi protiv Osijeka?

"Neke ću promijeniti, neki nisu spremni 100 posto, ima dosta ozlijeđenih. Pokušat ću stvoriti najboljih 11, Petković se vratio iz Bologne i dobro radi, Mišić je na dobrom putu, za Pavića ne znamo kad će se priključiti, Luka Stojković je bolje, Čavlina nije 100 posto, Moharrami se osjeća bolje. Imamo puno ozljeda, to su stvari koje se često događaju. Ali, imam dobre igrače, to stalno govorim."
  • GeneralNapoleon
    954

Ista nada pred svaku utakmicu samo da bi zavrsilo reprizom prijasnje.
    Mlitav start u utakmicu jalov posijed bez ikakviz konkretnih prilika.
    Nakon 10 minuta prolazi prva kontra u kojoj sa 2 dodavanja dolaze pred nas gol.
    Normalno fulaju ali s time da je ovo osijek primamo eurogol iz prvog suta.
    Nastavlja se jad i nemoc vrtenjem lopte na sredini terena.
    Nakon velike muke stvorimo jedan zicer samo da bi se manenica pretvorio u prime Neuera i skinio nemoguce.
    Agonija se nastavlha u drugom poluvremenu te jedvitom mukom dolazimo do izjednacenja.
    Logicno odma sljedeci napad zavrsava kornerom za osijek iz kojeg primamo gol.
    Muka krece iz pocetka zadnjih 20 minuta i 5 minuta prije kraja popijemo jos jednu kontru gdje na povratnoj lopti protivnik stoji sam ko duh za kraj nasih ambicija.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Mislim da je Marić napravio problem tamo gdje ga dugo nije bilo, u kemiji i mentaliteti momčadi, ovi dečki ne dišu kao jedan i to se mora promijeniti
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Treba sutra i u nedjelju prije utakmice na razglas pustiti himnu lige prvaka, mozda je to rijesenje :chin:
  • Dinamosaur
    2k
    OD odlaska korumpirane i kriminalne uprave kluba
    Do povratka na tribine Maksimira...
    Ja čujem glas to Sjever natrag zove

https://youtu.be/ZzhSnr1eNII?si=wxUijMejtjF1vY-_

Dijagnozu imamo, moramo po dozu veceras u svoje lijeciliste jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.