• Laugreano
    3.5k
    Fkt je dosta zajebancije i uveličavanja snage protivnika. Ovo je najlošiji Osijek od prodaje Mađarima. Svi živi u HNLu su ih gangbangali osim nas.emilperska

Rijetko se slazem s tobom, ali to je istina. Oni u Hnlu zive od nas. Uzmi im nasih 6 bodova i 8. su sa bodom ispred raspale Gorice.
  • Crni86
    8.3k
    Danas me ne zanima da bude 11 najboljih na terenu. Danas se nadam da ce mister na teren poslat 11 najmotiviranijih, 11 gladijatora koji ce preorat teren, koji ce krvarit za sveti dres na terenu. Kako je mister rekao, nesmijemo se prestat borit.

Nadam se da ce danas stoperski par biti ktc i galesic. Evo i kulenu najbolje prilike, poseri se po svima nama koji smo te srali, izadi danas i pokazi da nismo imali pojma, tako se dokazuje nesto a ne tupim pogledima prema tribinama. Volio bi da nas danas kule aposlutno sve utisa.

Neva -rpg, ktc, gale, franjic - sucic - pjaca, belcar, bati, hoxha - kule

Ktc mora jednostavno biti unutra jer nam treba netko od prijasnjih sampionskih generacija. Treba netko tko ce vodit te decke na terenu. Petka i misica nema, aki je izrauban, teo mora biti unutra s kapetanskom trakom i povesti ekipu.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    Ak' nemremo raspale i ozljedama desetkovane Ugare dobiti, onda ne znam kaj bi rekao više.
    Danas me ne briga kojih 11 će istrčati, samo se nadam da su se dečki pogledali u ogledalo i rekli si međusobno kaj su imali te da izlazi 11 lavova željnih kao nikada do sada dobiti ovu tekmu.
    Plava lavina sada ili nikada!
  • ElDorado
    2.3k
    Slažem se al ja bi na desno krilo stavio npr Kačavendu. Hoxha nema smisla a Cordoba je 90% flop u ovom trenutku.
  • don
    11.4k
    ajde više, pokažite da niste skup preplaćenih igrača već jebeni Dinamo.
  • Crni86
    8.3k
    ja sam pjacu stavio desno.

Hoxha je onako malo divljiji igrac i mogao bi bez problema vozat omerovica.
  • grba
    95
    Ako neko moze i treba vozat Omerovica, onda je to Pjaca definitivno, i po meni mora igrat lijevo.
  • gio
    190
    Kule
    Pjaca - Baturina - Mbuku
    Franjic - Belcar
    Ristovski - Torrente - Galesic - RPG
    Golman! koji konacno nesto brani!
  • Crni86
    8.3k
    a tko ce desno?

Ja se slazem da je pjaca nase najbolje krilo i da mora igrat lijevo, ali s pjacom desno i hoxhom lijevo mi smo mnogo opasniji nego s pjacom lijevo i bilo kime drugime desno. Hoxha je desno igrac manje kao i cordoba i mbuku.

Uz to mozes pjaci i hoxhi mjenjat pozicije tokom utakmice i jos vise izludivat njihove cuvare. Krenut s hoxhom lijevo da se zabada i umara omerovica pa dolazi pjaca koji ga onda samo lomi do kraja npr.
  • deda
    35.6k
    Ulaznica za Osijek trenutno ima za sve tribine.
  • Gelipter
    4k
    Razbit ćemo Osijek, razbit ćemo Osijek, razbit ćemo Osijek, razbit ćemo Osijek!!!!
  • Bosskovitz
    15k
    Jednostavno postoje ljudi koji najbolje funkcioniraju pod najvećim pritiskom, kad svi ostali izgube vjeru u njih - polažu ispite na jesenskim rokovima, kupuju božićne poklone na badnjak, plaćaju račune tek kad im zaprijete ovrhom... želim vjerovati da je naša momčad takva. Nakon Rijeke, većina javnosti izgubila je vjeru da možemo ostvariti svoje ciljeve u domaćem nogometu, rijetki imaju povjerenja u ove igrače i baš to je prilika sportskom inatu u njima da se napokon probudi i da svima dokažu kako su u krivu.

Ova utakmica i derbi u nedjelju - tu se sezona prelama. S prolaskom u polufinale i pobjedom nad tovarima u trenutku kad je javnost digla ruke od nas dobivamo momentum koji nam je potreban, vraćamo hype, idemo u nove bitke nakon što su nas svi otpisali, ali s porazima i remijima priča ovdje završava. Nisu bitni ni kiša, ni vjetar, ni sudac, ni novinari, ni baklje, ni provokacije, ni konkurencija; sve je isključivo na nama.

Vjerujem da našim igračima nema veće motivacije od dokazivanja novinarima, protivnicima, navijačima, pa na kraju i samima sebi, da mogu više nego što pokazuju i da su više od onoga što su pokazali u Rijeci. Čista je nogometna romantika to dokazati u kišnoj večeri na raspalom Maksimiru, pred par tisuća onih koji im još jedini drže leđa i koji jedini još vjeruju u njih jer da ne vjeruju - ne bi ni bili tu.

Večeras nema izlika, nema alibija, nema opravdanja. Večeras i u nedjelju pokazujemo jesmo li ili nismo šampioni.
  • Marley
    3.1k
    auuuu kako si me pogodio, tocno gdje treba :fire:
    Nisam planirala ici veceras, skoro pa mi je nemoguce iz vise razloga (NE zbog kise haha).
    Ali jebemu, sad nakon tvog boldanog, ma dolazim kako god!!!
  • deda
    35.6k
    Evo bit ću i ja patetičan. Danas je podrška bitnija nego ikad. Svi na Maksimir!
  • Marley
    3.1k
    moram priznati da patetika jako dobro pali na meni, upravo ostavljam sve i trk na karatanu, bez zezancije :lol: :lol:

Boze koja je ovo ludost sve skupa.

Bas planiram jedan patetican post povodom godinu dana obitavanja na Zoni. Sasvim nova razina pracenja Dinama za mene, otkad sam ovdje. Jest da covjek postane jos ludji nego sto je bio, ali :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.