• deda
    35.6k
    Vidim nitko nema volje otvoriti novu temu pa ću se ja žrtvovati. I neću duljiti.

Igrajte jebeni nogomet.

NEMA PREDAJE!
    1. Kakav ishod utakmice očekujete u kup utakmici protiv Osijeka? (216 votes)
        Prolaz u polufinale
        89%
        Ispadanje iz kupa
        11%
    2. Dolazite li na utakmicu kupa Dinamo - Osijek? (216 votes)
        Da
        59%
        Ne
        41%
  • grba
    95
    Ili jesmo ili nismo. Pokazite da ste zasluzili nositi sveti dres, nema predaje! AJMO DINAMO.
  • Ivan0302
    789
    Ako netko ima iz Srednje Bosne da ide treba mi prijevoz.
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Moja želja je nekako da vidim ovu postavu.

Čavlina
    RPG Galešić Torrente Franjić
    Sučić (Rog ako ne može) Belcar
    Cordoba Baturina Pjaca
    Kule (jer pretpostavljam da Kanga ne može igrat)

Zamjene bi mi bile Kačavenda/Belcar, Sučić/Rog, Hoxha/Pjaca i Baturina/Mbuku, Eventualno bi malom Jakiru dao koju minutu da se odmori Franjić za derbi. Ako ova momčad ne bi mogla RAZBIT Osijek onda je vrijeme za rješavanje pola momčadi. Ovo više nije do trenera, već su si neki zamislili da su veći od kluba. Pritom mislim na Baturinu, Ademija kojem se ne trči i ne da mu se radit ono što jedna šestica mora radit, da ne idem dalje... Mislim šta uopće reći kad recimo blok Rijeke može pokrit sve, dok je nama obrana uvijek u manjku igrača i ne branimo se kao JEBENA MOMČAD! Kako to da u 90% napada protiv nas mi se branimo sa 4, najviše pet igrača. GDJE JE VEZNI RED? GDJE SU KRILA????
  • Ivdzo11
    5.7k
    Šok za Osijek! Napadač zbog ozljede završio sezonu? Copitelli na Dinamo ide bez 10-ak igrača

Čak šestorica igrača nisu odradila posljednji trening, a uz ranije ozlijeđenog Hasića njih još tri-četiri neće biti u konkurenciji za kup-utakmicu u Maksimiru. Bukvić ima problema s kvadricepsom, zbog čega nije niti otputovao u Split, a neće biti u protokolu niti u iduće dvije utakmice.

Jona Mersinaja muči koljeno i izvjesno je premijeru u dresu Bijelo-plavih neće imati idućih nekoliko prvenstvenih kola. Anton Matković se ozlijedio već u drugoj minuti utakmice protiv Hajduka. Prve dijagnoze su pokazale da se radi o rupturi prednjeg križnog ligamenta, a klub će ga poslati po dodatno mišljenje liječnika i dijagnoza će mu biti postavljena u utorak, no izvjesno je da mladog napadača u konkurenciji neće biti neko vrijeme. A po svemu sudeći Coppitelli neće imati niti zamjenu za njega.

Naime, nigerijski napadač Justice Ohajunwa istegnuo je mišić dok se zagrijavao na Poljudu i njegov nastup za Dinamo je također neizvjestan. Alessandro Tuia utakmicu protiv Hajduka završio je prije vremena zbog problema s leđima, no on bi trebao biti “pokrpan” za Kup.
  • Rile
    50
    Dinamo pregažen na Rujevici i najavljena kiša.
    Bit će nas malo al će bit oni kojima je stalo i koji bi za dinamo dali sve i zato nemate pravo ne odigrat najbolje kaj znate.

Zaboravite -7, to kaj ste van forme i kaj vas Fabio tjera da jedete ciklu, pokažite da ste dinamo!

Ajmo dinamo, nema predaje!

Nema lošeg vremena, samo loše obleke.
  • masacusec
    4.6k
    Hoćemo gaženje osijeka i hajduka!
  • El Madrigal
    149
    Ja bih uveo 7 novih u odnosu na Rijeku!
    Čavlina
    Ristovski Galešić Torrente Rpg
    Franjić Kačavenda
    Cordoba Baturina Pjaca
    Kulenović
  • Ali
    2.5k
    Jedno pitanje za upucene u pravilnike hns.
    Da li Kanga ima suspenziju za Kup ili derby ?
    Znam da je direktni crveni da obavezno prvu slijedecu pauzira, ali za dva zuta nisam siguran.
    A Mae radi treceg zutog moze igrat Kup ali ne i nedjeljni derby ?

Thx unaprijed
  • grba
    95
    Koliko sam upućen, Kanga propušta kup, za vikend moze igrat.

Mmaee suspenziju odrađuje protiv Hajduka
  • Vratite nam Istok
    420
    Koliko sam upućen, Kanga propušta kup, za vikend moze igrat.

Mmaee suspenziju odrađuje protiv Hajduka
    grba

Tako je, crveni (direktan ili kroz dva žuta) znači izostanak u sljedećoj utakmici uključujući i Kup, dok treći akumulirani žuti znači izostanak u sljedecoj utakmici natjecanja.
  • IvanPerić1945
    70
    Kanga će svoju suspenziju odraditi protiv Osijeka. Svako isključenje se odrađuje odmah u sljedećoj utakmici, bila to prvenstvena ili kup utakmica. Jedino kazna od tri žuta kartona se odrađuje u natjecanju u kojem su dobivena
  • Danko
    1.5k
    Znači mogao bi naš marokanski junak sutra zaigrati. :brow:
  • grba
    95
    Koliko prije tekme se delegiraju sudci?
  • rioda
    7.1k

Duje Strukan sudi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.