• grba
    95
    Hvala, promaklo mi je
  • De Oliveira
    1.3k
    Hocu vidjeti ratnicki pristup, sampionski gard i pobjednicki mentalitet.

Nevistic - KTC, Torente, Galesic, RPG - Pjaca, Kacavenda, Franjic, Baturina, Hoxha - Kulenovic
  • rioda
    7.1k
    Dajte temu i za Hajduk ako nije problem, u biti nije mi do teme, koliko do ankete da vidimo kakva je vjera u naslov :grin:
  • ShanKu
    1.4k
    zato ne dvoumi se, niti dvije sekunde. Sad te zove Dinamo :cheer:
  • Thor
    24
    Sad je vrijeme za pokazati muda! U srijedu i u nedjelju! Ili smo mali misevi postali ili smo i dalje lavovi!5oAvAEhdAcjwiS889
  • Jay
    660
    2:0 i bez primljenog gola bi trebalo napuniti baterije i dati dovoljno samopouzdanja za preokret.
    Kup je uvijek utješna nagrada, ali budući da su nam doveli ne samo ovu već u iduću sezonu pod veliki upitnik, sad neka se trgaju.
    Ako već maštam, želim da drugi susret ode u produžetke.
  • grba
    95
    Kup bi mogao bit od velikog znacaja, nije isto igrati europsku i konferencijsku ligu, i sto se tice financija a i prestiza.

I dalje vjerujem da bumo igrali ligu prvaka, bacat se na glavu do kraja pa sta bog da.
  • NVKOD
    3.3k
    Samo jednu želju imam... a to je da napokon ne primimo gol. Od Celtica 10.12. kada je završilo 0:0 odigrali smo 10 službenih utakmica u svim natjecanjima i samo u jednoj nismo dobili gol. Ta utakmica je bila protiv Šibenika.

Odmah bih potpisao minimalnu pobjedu izborenu u 95', ali samo ako naša mreža ostane netaknuta. Dosta je bilo da nam svi mogući zabijaju! Zbiti redove, pojačati agresivu i ne dopustiti da lopta završi iza našeg golmana!
  • El Madrigal
    149
    Nevistic - KTC, Torente, Galesic, RPG - Pjaca, Kacavenda, Franjic, Baturina, Hoxha - KulenovicDe Oliveira

Zar nije KTC na beku ispala užasna odluka, zar nisu i Pjaca i Hoxha na desnom krilu vrlo loša opcija?
  • De Oliveira
    1.3k
    KTC protiv Milana je bio izvrsna odluka. Ako je moglo protiv njih dakle nije do odluke nego do motivacije momcadi. Ovdje se radi da bez Misica i Sucica nemamo sesticu. Zbog toga nam je gol na streljani. Jedino Franjic to moze pokrpati. Onda na njegovo mjesto mora RPG jer je to protiv Milana takodjer bilo sjajno. Sto se tice Pjace i Hoxhe, s obzirom na izdanja Mbukua i Cordobe radije neka se ova dvojica pojave na terenu. Barem postoji mogucnost da ce u nekom trenutku izvesti nesto opasno po protivnicki gol. Mbuku i Cordoba trenutno ne mogu nista.
  • prefontaine
    1.1k

Kako ono reče komentator na utakmici protiv rijeke.

Dinamu ove sezone nije zabio...ha, samo onaj tko nije opalio!
  • Kia pride
    88
    nedjelja je najbitnija utakmica od Rijeke na Rujevici prošle sezone. Sutra kako bude bit će. Ne se previše potrošiti i ne daj Bože produžetke ili neka nervoza.
  • Sixthway111
    2
    Mislim da ćemo biti na domaćem terenu do kraja prvenstva nepobjedivi. Ne sumnjam u pobjedu. Ali mislim da tovarima kup nije toliko bitan, dojma sam da bi mogli istrčati u kombiniranom sastavu da poštede igrače, dok mi moramo istrčati u najjačem sastavu iako mi niti nemamo najjači sastav , kad igrači, treneri ni mi navijači sami neznamo koliko je koji igrač dobar ili loš.
  • sanjinlego
    3.7k
    Nevistić, Ristovski, Galešić, Torrente, Rpg, Franjić, Rog, Baturina, Kačavenda, Pjaca, Kulenović.
    Utakmicu bih ponovno započeo bez pravog desnog krila kako bih dobio kontrolu u sredini terena. Prednost je što bih imao više igrača koji "trče" i koji imaju barem određenu kreativnost, a upravo nam to konstantno nedostaje. Ademi za to više nije, Hoxha može proći, ali nije igrač koji može previše kombinirati, kao što su to bili Oršić ili Ivanušec.
    Šteta za Stojkovića, inače bi sigurno bio unutra umjesto Kačavende. Sa Sučićem ne bih riskirao jer nas ove sezone prati ozbiljan peh s ozljedama, a Osijek ima mesare.;)
  • El Madrigal
    149
    ↪El Madrigal KTC protiv Milana je bio izvrsna odluka. Ako je moglo protiv njih dakle nije do odluke nego do motivacije momcadi. Ovdje se radi da bez Misica i Sucica nemamo sesticu. Zbog toga nam je gol na streljani. Jedino Franjic to moze pokrpati. Onda na njegovo mjesto mora RPG jer je to protiv Milana takodjer bilo sjajno. Sto se tice Pjace i Hoxhe, s obzirom na izdanja Mbukua i Cordobe radije neka se ova dvojica pojave na terenu. Barem postoji mogucnost da ce u nekom trenutku izvesti nesto opasno po protivnicki gol. Mbuku i Cordoba trenutno ne mogu nista.De Oliveira

Slažemo se svi za Milano, ali se slažemo i za Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.