• Nolifer
    9.8k
    Danas očekujem ratnički pristup, borbenost, ustrajnost, trud i zalaganje. Dosta je bilo kikseva, loših rezultata i negative, te frustracije. Ajde to promjenit danas prvo pristupom na terenu, shvatit situaciju i utakmicu ozbiljno. Odigrat muški pa kako bude, pa umri muški na kraju. Uveo bi u kodeks ponašnja, koga bolikurčina na terenu i za Dinamo, kazna i oduzimanje nekoliko tisuća eura, jer drugačije nejde.

Predvidio bih rezultat kao u predictoru, 4:1 da im vratimo za sve one poraze i pizdarije kaj su radili ove sezone, jer mi smo Dinamo, zašto da ih se sve bojimo i drhtimo do kraja prvenstva? Znam da postoji kriza i loši rezultati, al nadam se da je to vrijeme iza nas....

Igraj Dinamo, naprijed Dinamo, ajmo Dinamo, hrabro Dinamo!
  • Infinity
    17.4k
    Osijek je ove sezone dva puta uspio pobijediti samo nas i Lokomotivu. Valjda necemo biti prvi klub kojeg su dobili tri puta. Bio bi to njihov ogroman uspjeh, a nama veliki udarac s obzirom da bi ispali iz utrke za trofej.

Osobno i nisam nesto optimistican :meh:
  • ZgDLions
    808

Znaš da kad je kiša, Istra, Monaco, Qarabag mi ne gubimo.
    Mi smo ko Sena u kišnim uvjetima.
    :grin:
  • Miro93
    2.8k
    Stadion se danas otvara 1 sat ili 2 sata prije utakmice?
  • Infinity
    17.4k
    Zelim se nadati, ali ne ide... Ne znam jesam li ikad bio ovako pesimistican, u slucaju igranja protiv ekipe kvalitete Osijeka sigurno nikad.
  • rakurs
    819
    Prije Rijeke sam imao baš loš osjećaj, danima prije osjećao da se nešto loše sprema.

Sada imam osjećaj da će ovo Coppitelliju biti posljednja utakmica na klupi Osijeka.

Ali ne sumnjam ja u naše momke, ove sezone su me iznenađivali toliko puta da ne znam više kaj da mislim...
  • Marley
    3.1k
    Samo jedna stvar mi daje optimizam.
    Cinjenica da su oni toliko losi da su popili u subotu 4 komada.
    Oh, wait...

Onda barem tracak nade zbog vremenskih uvjeta. Ove sezone decki u pravilu ne iznevjere kad je kisa. Tanko, ali moram se bar za nesto uloviti :meh:
  • bbb medimurje
    3.7k
    Vidim da nicota opet pise za belcara na sestici
    Nadam se stvarno da nebude tak
  • IvanS
    262
    Do sada smo mi poslužili svima za izlazak iz krize, odn. mnoge smo vratili u život.

Nadam se da od večeras kreće suprotno, da mi krećemo u niz koji će drugima ubijati ambiciju i atmosferu a nas dizati u svakom pogledu.

Ajmo, vrijeme je!!!
  • Blueshadow86
    2.7k
    Bit će opet mučenje. Nemojte sami sebe zavaravati s optimizmom jer nema uporišta, nažalost.
    Bilo kakva pobjeda pa makar i na jedanaesterce i aj bok. Bitniji su tovari za vikend.
  • Marley
    3.1k
    Jedanaesterci :scream: :vomit:
  • Nolifer
    9.8k
    Bitniji su tovari za vikend.Blueshadow86

Bitno je jedno i drugo, zašto nebi na kraju sezone uzeli bar kup, ako smo prvenstvo izgubili? Makar još sam optimista i ima nade u prvenstvo, ako se sve zvijezde poslože...
  • Blueshadow86
    2.7k
    Bitno je jedno i drugo, zašto nebi na kraju sezone uzeli bar kup, ako smo prvenstvo izgubili? Makar još sam optimista i ima nade u prvenstvo, ako se sve zvijezde poslože...Nolifer

Nismo još izgubili prvenstvo. Izgubit ćemo ga ako izgubimo od tovara, to je činjenica. Nije matematička činjenica, ali je realna, definitivno.
    Zato sam i rekao da je bitnija utakmica s njima za vikend.
    Nadam se bilo kakvoj pobjedi danas, a za vikend želim fight i 3 boda koja ostaju u našoj kući.
  • emilperska
    8.6k
    Igramo s Osijekom kojem je 5 ili 6 igrača ozljeđeno, a 2 su suspendirana. S tim da oni nemaju kadar kao mi od 30 igrača gdje jedan Mbuku pleše na distanci klupa tribina klupa + u mentalnom su rasulu kao i mi.

Ako ne dobe danas nek se raspuste svi međusobno i sezonu završimo s juniorima, a Fabio nek ode na produljeni godišnji u Toskanu.

Fkt je dosta zajebancije i uveličavanja snage protivnika. Ovo je najlošiji Osijek od prodaje Mađarima. Svi živi u HNLu su ih gangbangali osim nas.

Isto tako, kad ih dobijemo. Sjetite se da je ovo najgori Osijek od 2017. prije nego krenemo stvarat jogurtašku euforiju pred derbi jer ova ekipa ne pokazuje ničim da je u stanju dobit 2 zaredom, a da nisu Šibenik ili Istra doma u igri.
  • austrijanac
    5.8k
    Mene samo živcira narativ gdje se oni prozivaju kao netko tko je dio velike četvorke i da su utakmice s njima derbiji.

Jednom su drugi završili ako me sjećanje ne vara u zadnjih 20ak godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.