• Bosskovitz
    14.9k

Rijeka je možda počela, ali mi nismo odgovorili. Nije trebao Kanga, trebali su svi. Neće ni Bel podijeliti 10 žutih zbog prigovora.

Razumijem, čak možda i cijenim, da su se suzdržavali protiv Rijeke nakon Kanginog kartona kako ne bi otpali za Hajduk, ali sada više nema čuvanja ni za koga. Ako već ne možemo pobijediti, hoću 11 Ristovskih na terenu koji su bezobrazni, traže frku i razbijaju boce kad izlazer jer ih je sram i smeta ih to što su nemoćni; a ne pognute glave i slegnuta ramena. Gubi ako već ne možeš pobijediti, ali za početak pokaži da imaš šampionsko srce i da te grize iznutra što nisi dovoljno dobar.
  • don
    11.3k
    Nadalje ovaj forum je postao pun mržnje, svi cekaju kako drugom mogu nešto predbaciti, svi cekaju da drugom kažu kako je u krivuMiro Vugrinec

:100:

Mislim da je ovaj poraz i najbolji za našu ekipu jer svima je dao šamarčinu, svi će se poslije ovih 4:0 zapitati i skupiti muda, od trenera do igrača.Miro Vugrinec

:up:

ja baš virujen da nam je ovakav šamar, glupo je reć ali bia nekako potreban. Siguran san da će se dignit iz ovoga.

To je jedino pozitivno iz svega. Nadam se da su ovaj poraz, ta sramota, nemoć, baklje i stolice u terenu, razgovor s kavezom i činjenica da je većina nakon ovoga digla ruke od naslova ono što će napokon među igračima probuditi neku vatru, strast, želju; neki jebeni inat.

Jedini način da se obraz opere je da se prokleto bori za svaku loptu, da se svakom unosi u facu i da se daje 150% na terenu. Hoću borbu, kartone, bahatost, mangupstvo, hoću da cijela momčad skoči kad se netko zakači s protivničkim igračem; da se gine na terenu pa da makar vidimo da im je stalo.

Hoću momčad kojoj se neće vikati “igrajte pičke” jer neće na terenu izgledati usrano nego će izgledati kao jedanaest ratnika kojih su se ovi drugi usrali. Budite jebeni Dinamo!
    35m
    Bosskovitz

ovo se nadan da će doć do svlačionice.
  • Jaja
    14
    Ja nisam bas siguran da ak ne budemo prvaci ds cemo igrat europu. Moze se dogodit da budemo treci i ne uzmemo kup. Sto znaci da idemo u kvalifikacije za konferencijsku. A tamo uvijek mozes naletit na neku minu te uz malo nesrece ispast. Naravno da nam ne predvidam takav scenarij. Jos uvijek vjerujem u titulu jer ostalo je puno do kraja. Stvari se brzo mjenjaju. Rijeka je prije 2 tjedna "odustala" od titule prodavsi nekoliko igraca i upisavsi 2 poraza za redom,da bi sad vec bila glavni favorit. Sigurno je da ce i Rijeka i Hajduk jos kiksat. Uz to imamo Rijeku na Maksimiru s nadam se oporavljenim Petkom i Misicem. Mislim da ce se u toj utakmici odlucivat prvenstvo kao i prosla sezona na Rujevici te se nadam i ocekujem isti ishod.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Moramo napraviti neki kolektivni switch u ekipi,sa što više igrača koji "znaju" igrat i pojačat agresivnost i totalnim nogometom ući u seriju;

Rile KTC Franjic

RPG Belcar Sučić Stojke

Bati Kanga Pjaca

Nitko nek ne brani... npr.na Poljudu, Torrente unutra a Franjic na mjesto Stojkovica,još više dignuti agresivnost.
  • Bosskovitz
    14.9k
    tamo uvijek mozes naletit na neku minu te uz malo nesrece ispast.Jaja

Ako ne možemo na dvije utakmice proći playoff konferencijske lige onda ne da ne trebamo igrati Europu nego ne smijemo baciti više ni jednu foru o Gziri, Ružomberoku, DIli Gori i sličnima. Ove godine je u Playoffu među nenositeljima Panathinaikos bio jedini donekle ozbiljan klub, a osim njih mislim da je Pafos i jedini nenositelj koji je prošao.
  • DrawTube
    6.3k
    Malo si razmišljam, ali mi za vikend ne igramo samo za priključenje borbi za titulu, već kao nikad prije i za obraz kluba
  • Infinity
    17.4k
    Mi mozda mislimo da je titula izgubljena, ali borba s Hajdukom sigurno nije, jer imamo dvije medjusobne utakmice, te mozemo nadoknaditi -6.

Biti drugi ili treci nije isto, jer bi to moglo odluciti da li igramo EL ili KL.
  • The Undertaker
    6.8k
    Postoji samo jedan ispravan put. Dok god postoji i teoretska šansa za osvojiti prvenstvo svaku utakmicu igrati na nož, kao da je zadnja, sa svim najjačim snagama. Na kraju ćemo viditi gdje smo i što smo.
  • Orc123
    10.7k
    Na kraju mi opet imamo realne sanse....samo moramo pobijediti sve do kraja pa sto Bog da! Nista nije izgubljeno jer u ovoj ligi svak svakoga moze pobijediti! Ovaj samar cw nam dobeo doci! Idemo jako dalje!
  • Sven
    129
    Kakvo je stanje s onom prezentacijom financijskog izvjesca sto je bila planirana za clanski dan? hoce biti to objavljeno negdje ili? cini mi se da je netko tu spominjao to nedavno ali ne mogu naci vise taj upis
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Ne znam, meni je drago vidjeti da ima vječnih optimista, ali ja nisam nimalo. Štoviše, mislim da će ova ekipa bez ikakvog karaktera nakon prvog idućeg kiksa potonuti još dodatno i zaredati s par kikseva.

Zašto to mislim? Zato što smo u dosadašnje 23 utakmice imali više kikseva (12) nego pobjeda (11). Zato što očekujemo cijelo vrijeme da ćemo početi pobjeđivati u serijama, a mi ne možemo spojiti dvije pobjede. Zato što očekujemo da naša konkurencija iz tjedna u tjedan kiksa, a mi smo iskoristili možda jedan njihov kiks, neće i oni vječno kiksati.
    Zato što unatoč groznim partijama, naši igrači i dalje misle da je krivica u sucu, ovome, onome. Bez imalo samokritike i vizije. Zato što pod tri trenera nismo uspjeli dobiti tu iskru i pozitivan poticaj U HNL-u , a igra nam izgleda od loše do grozno.

I ono što je meni možda još gore, a to je trend. Nisam jedan od onih koji gata ili vjeruje u horoskop, listove čaja, uroke, ali mi ove sezone imamo toliko pehova, ozljeda ključnih igrača, stativa da me to poprilično brine. Neki će reći, treba nam se vratiti to kad tad, ali ja mislim da nam se već vratilo, prošle godine i da je ovo sad nekakvo vraćanje u ravnotežu. Mi smo prošle godine imali dosta utakmica gdje smo zabijali u zadnjim minutama, gusto i neuvjerljivo pobjeđivali, lomili sezonu i ušli u seriju: Varaždin 1:0 (Neva skinuo penal Dabri), Rijeka 1:0 (penal u 95), Osijek 1:1 (Kule 94), Lokosi na Kranjči 1:0 (Kule iz gužve), Varaždin tamo (Vidović golčina), Rijeka 2:1 (Arber 89). Nismo bili uvjerljivi ali smo se izvlačili i lomili protivnika.

Povuć ću paralelu s rukometom i četvrtfinalom protiv Mađara, nama je ušlo jedno 7-8 lopti koje je njihov golman imao na ruci i čak i kad smo gubili 4 razlike, meni ta utakmica nikad nije izgledala kao da ćemo izgubiti jer ne možeš izgubiti kad ti takvi šutovi ulaze. Ova sezona je posve suprotna tome. Nama ništa ne ulazi, sto je pehova, ali jedini razlog zašto mi sad nismo na -15 je konkurencija ispod svake razine, ne možeš uzeti titulu na taj način da drhtiš protiv svake ekipe i ništa ne ulazi.

Možda se ja varam, možda ekipa koja u 23 utakmice ima 12 poraza i remija će sad zaredati sa 13 pobjeda, možda će se dogoditi taj dugoočekivani pobjednički niz, možda uspijemo uzeti titulu pored očajnog Hajduka i Rijeke, ali jednostavno još nisam nabavio toliko roze naočale.

Ono što je najgore od svega, to će biti porazno ne samo za novu upravu, već i izbore koje smo imali i borbu koju smo vodili godinama.
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Ja se slažem s time, jer se konstantno forsira kako mi ove sezone, odnosno u zadnje vrijeme nemamo sreće. I onda ideš u Osijek, konkurencija je kiksala, kockice su se posložile, ti uspiješ izgubiti od nikad goreg protivnika s 2-1, iz dva njihova šuta. Mislim da se nakon toga trebalo prestati s tim čaram-baram idiotarijama, pognuti glave i raditi, što mi očito nismo napravili.

Brine me i bezobrazluk naših igrača u pojedinim momentima. Pisao sam već i o nepotrebnim gestikulacijama i navlačenju bijesa od strane nekih igrača, ali mi je jedan recentan primjer iz Rijeke grozomoran.Petar Sučić, moj miljenik i strašan dečko, povratnik u momčad nakon gotovo četiri mjeseca, u prvoj rečenici “s visoka” spominje kako je Bel usmjerio utakmicu. Pero, na tuširanje svi i dajte nas najte…

Pa mi se tu ljutimo na jednog Ristovskog jer razbija boce i krivo mu je kad izgleda katastrofalno na terenu, krivo mu je vjerojatno jer ga svi “prešišavaju” i jer gubi svoje mjesto u prvih 11. Onda očito nismo zaslužili ništa bolje od onih mutavih i zbunjenih pogleda na Rujevici, nonšalancije i nevraćanja u obranu. Uz to i alibija o suđenju i “neće u gol” kibi dabi gluposti….
  • Droljo
    12.6k
    Izgubio se onaj strah od Dinamavjeko1701
    Po meni je veći problem što se kod nas uvukao strah. I ko po jajima su. Svi igraju sa nekim grčem i i tim strahom od pogreške. Okrenuo majmun guzicu..reklo bi se u narodu...
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Ovo je razlog zašto je Ristovski dobar, jer ima kičmu...a čini mi se i Torrente, Kača, Stojković, trpaj sve što ima gram muda u sebi, a ostalo la pa pa i idemo izvući sezonu i moliti se povratku Petka. Što se tiče Kuleta, stvarno ne znam što mu se dogodilo i tu ne pričam o golovima...uđe u tekmu, prvi ozbiljan duel i on se baca kao balerina. Sjećate li se Petkove reakcije nakon što mu je Šarlija uletio na početku tekme? Ostatak utakmice smo gledali Šarliju kako se previja, tako se šalje poruka, želim onaj Dinamo koji prebije Hajduk na Poljudu i Rijeku na Rujevici, a za to trebamo frajere, ajmo plavi, nije gotovo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.