• vjeko1701
    12.4k
    Ne. Čak je i Rijeka na temelju svog koeficijent prošle sezone preskočila 1. pretkolo.
  • emilperska
    8.6k

To je bilo jer su se posložile neke stvari u drugim ligama, eurokupovima koje su išle HNLu u prilog. To nema veze s Rijekinim koefom. Po trenutnom entryu na Kassiesi kreće se iz 1.pretkola . Pogledajte si..

https://kassiesa.net/uefa/AccessList2025.html
  • BBBaranja
    3.1k
    Negdje sam pročitao da kao osvajači kupa idemo u europsku ligu direkt ako lp i europsku ligu osvoje klubovi koji će kroz svoje prvenstvo izboriti ta natjecanja.
  • vjeko1701
    12.4k
    Radi trenutnog stanja stvari i činjenice da UEFA natjecanja nisu odigrana. Može se i poklopiti da imamo direktno skupinu. Tako da sada reći da sigurno ulazimo u 1. pretkolu nije točno jer se još previše toga treba riješiti prije nego znamo finalnu access listu.
  • emilperska
    8.6k
    Može se i poklopiti da imamo direktno skupinu.vjeko1701

Može, ali malo vjerojatno..

Makar trenutno je veća šansa da nas čeka KL nego EL jer nemremo nikog od 3 glavna konkurenta dobit, a osvajanje kupa se uzima kao gotov čin..
  • NORTE
    13.7k
    Inače ne gledam Hnl emisije, ali ova Jelina analiza dinamove igre je zlato, naša momčad je u totalnom qrcu i moramo otvorit oči.
    Ovo stvarno ne izgleda dobro, ostaje nam samo nada da ćemo početi s pobjedama.
  • vjeko1701
    12.4k
    Ne uzima se kao gotov čin ali nije ni nužno potrebno ako osvajač lige osvoji i kup. Onda je dovoljno biti samo drugi u ligi.

U svakom slučaju je prerano u strahu kalkulirati kaj nas čeka na ljeto. Trenutno je veći strah kaj nas čeka idući tjedan.
  • Medvedgrad
    481
    I ovakvi kakvi smo, smo na diobi prvog mjesta po broju osvojenih bodova u proljetnom dijelu prvenstva s 9 bodova koliko imaju i Rijeka, Slaven i Lokomotiva.
  • Felip
    334
    Doma na Maksimiru pod Cannavarom imamo 5/5. Jakir je izgubio od Hajduka, Bjelica od Osijeka. Evo možda neki tračak nade u pobjednički tjedan.
  • Danko
    1.5k
    Kaže Topić;

"Zato je za Hajduk i Rijeku dugoročno gledano možda čak i negativna stvar to što je Dinamo izgubio ovoliko uvjerljivo. Cannavaro i Sučić još uvijek primarni problem vide u sucu, nisu ni približno onoliko fokusirani koliko su bili prošle sezone, ali bi s nekim porazom 1:0 ili 2:0 vjerojatno ostali uljuljkani u vlastitu superiornost. Ovih 4:0 će ipak zazvoniti zvonima za uzbunu, neke pozicije će se morati propitkivati, neke stvari će se morati promijeniti i momčad će morati reagirati. Kako? To ćemo vidjeti već u srijedu i u nedjelju."
  • Georg Koch
    5.4k
    Ne znam da li bi vise volio da osvojimo titulu zbog toga sto sam bolestan od Dinama, zbog toga sto "tko bi gledao ove dolje i citao 783 clanka dnevno o nevidjenoj festi", ili zbog nasih "navijaca" koji sada iskacu iz pastete, pokazuju pravo lice te orgijaju nad trenutnim stanjem, ovdje na Zoni, na drustvenim mrezama, u okolini i u gradu. Licemjeri.

Ajde moj Dinamo!!!!!!
  • GeneralNapoleon
    909

Za mene vrlo jednostavno prva dva razloga. Ponajprije jer navijam za Dinamo a onda sve ostalo.

Iza toga definitivno jer bi orgijanje magaradi bilo neizdrzivo. Ti ljudi zasluzuju da im se klub zauvijek ugasi a ne naslov.

Ovo trece mi je totalno nebitno i ne znam zasto se ljudi uopce hvataju toliko na to. Tko te ljude jebe. Uvijek ce se nac netko tko ce po svome srat. Za neke je i jasno zasto seru. Ali mene to uopce ne zivcira sto oni seru nego sto se dopustilo da imaju o necemu srat.
  • Keyser Soze
    12.7k
    Ma titula je sad u sferi fantazije.
    Rijekinih 7 je zapravo 8 kao što je i Hajdukovih 6 zapravo 7 bodova razlike zbog boljeg omjera. Ovaj Dinamo ne može pobjeđivati u serijama i neće se ništa promjenit u narednih 13 kola, mi u prva 23 kola nismo skupili 13 pobjeda, a di ćemo u zadnjih 13 kola. Bacat se na glavu da uzmemo kup i to je to, ekipa je totalno potonula i ne treba očekivat da može stići ovo jer ako se mučiš cijelu sezonu što zbog lošeg kadra, što zbog ozljeda, a promjenio si tri trenera onda ne možeš biti prvak.
  • Murtidzg
    108

A daj mi nemoj sjebat nedelju pa daj da spavam mirno... Pa ja ću se ranit...
    Jel može netko ovim šupcima na terenu ovo pokazati i na kojim ćemo biti mukama.
    Upravi kluba da ce crnim slovima biti njihova imena ispisana ako se ovo desi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.