• quizzy86
    145
    a gle ne možemo gledat samo na taj način, život će ići dalje i ako ne budemo prvaci.. naravno da to želimo ali okolnosti su takve..
  • Bosskovitz
    14.9k

Rijeka je možda počela, ali mi nismo odgovorili. Nije trebao Kanga, trebali su svi. Neće ni Bel podijeliti 10 žutih zbog prigovora.

Razumijem, čak možda i cijenim, da su se suzdržavali protiv Rijeke nakon Kanginog kartona kako ne bi otpali za Hajduk, ali sada više nema čuvanja ni za koga. Ako već ne možemo pobijediti, hoću 11 Ristovskih na terenu koji su bezobrazni, traže frku i razbijaju boce kad izlazer jer ih je sram i smeta ih to što su nemoćni; a ne pognute glave i slegnuta ramena. Gubi ako već ne možeš pobijediti, ali za početak pokaži da imaš šampionsko srce i da te grize iznutra što nisi dovoljno dobar.
  • don
    11.2k
    Nadalje ovaj forum je postao pun mržnje, svi cekaju kako drugom mogu nešto predbaciti, svi cekaju da drugom kažu kako je u krivuMiro Vugrinec

:100:

Mislim da je ovaj poraz i najbolji za našu ekipu jer svima je dao šamarčinu, svi će se poslije ovih 4:0 zapitati i skupiti muda, od trenera do igrača.Miro Vugrinec

:up:

ja baš virujen da nam je ovakav šamar, glupo je reć ali bia nekako potreban. Siguran san da će se dignit iz ovoga.

To je jedino pozitivno iz svega. Nadam se da su ovaj poraz, ta sramota, nemoć, baklje i stolice u terenu, razgovor s kavezom i činjenica da je većina nakon ovoga digla ruke od naslova ono što će napokon među igračima probuditi neku vatru, strast, želju; neki jebeni inat.

Jedini način da se obraz opere je da se prokleto bori za svaku loptu, da se svakom unosi u facu i da se daje 150% na terenu. Hoću borbu, kartone, bahatost, mangupstvo, hoću da cijela momčad skoči kad se netko zakači s protivničkim igračem; da se gine na terenu pa da makar vidimo da im je stalo.

Hoću momčad kojoj se neće vikati “igrajte pičke” jer neće na terenu izgledati usrano nego će izgledati kao jedanaest ratnika kojih su se ovi drugi usrali. Budite jebeni Dinamo!
    35m
    Bosskovitz

ovo se nadan da će doć do svlačionice.
  • Jaja
    14
    Ja nisam bas siguran da ak ne budemo prvaci ds cemo igrat europu. Moze se dogodit da budemo treci i ne uzmemo kup. Sto znaci da idemo u kvalifikacije za konferencijsku. A tamo uvijek mozes naletit na neku minu te uz malo nesrece ispast. Naravno da nam ne predvidam takav scenarij. Jos uvijek vjerujem u titulu jer ostalo je puno do kraja. Stvari se brzo mjenjaju. Rijeka je prije 2 tjedna "odustala" od titule prodavsi nekoliko igraca i upisavsi 2 poraza za redom,da bi sad vec bila glavni favorit. Sigurno je da ce i Rijeka i Hajduk jos kiksat. Uz to imamo Rijeku na Maksimiru s nadam se oporavljenim Petkom i Misicem. Mislim da ce se u toj utakmici odlucivat prvenstvo kao i prosla sezona na Rujevici te se nadam i ocekujem isti ishod.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Moramo napraviti neki kolektivni switch u ekipi,sa što više igrača koji "znaju" igrat i pojačat agresivnost i totalnim nogometom ući u seriju;

Rile KTC Franjic

RPG Belcar Sučić Stojke

Bati Kanga Pjaca

Nitko nek ne brani... npr.na Poljudu, Torrente unutra a Franjic na mjesto Stojkovica,još više dignuti agresivnost.
  • Bosskovitz
    14.9k
    tamo uvijek mozes naletit na neku minu te uz malo nesrece ispast.Jaja

Ako ne možemo na dvije utakmice proći playoff konferencijske lige onda ne da ne trebamo igrati Europu nego ne smijemo baciti više ni jednu foru o Gziri, Ružomberoku, DIli Gori i sličnima. Ove godine je u Playoffu među nenositeljima Panathinaikos bio jedini donekle ozbiljan klub, a osim njih mislim da je Pafos i jedini nenositelj koji je prošao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.