• Sixthway111
    0
    ali je zato dinamo očajan u gostima , Bjelovar smo jedva dobili. Pa da i dobijemo sad tovare i mađare opet se više bojim slavena i varaždina u gostima. Nakupina mnogih stvari koje su krenule nizbrdo oko svega. Koliko ovisimo o sebi toliko ovisimo i o padu konkurenata , čim će sezona ići kraju ,ostali manji klubovi će još više grist i ići na nož.
  • vjeko1701
    12.4k
    Izgubio se onaj strah od Dinama. Budimo realni, često smo igrali ispodprosječne utakmice protiv "malih" al bi oni izašli s takvim respektom da se vidjelo da je samo pitanje trenutka kad će pokleknuti. Toga više nema, umjesto straha njuše krv.
  • Sixthway111
    0
    Pjevat će se " neki su rekli padamo ,slavili da smo prerano, al sve brzo okrenulo DINAMO ZAGREB OPET ŠAMPION".
  • Noel
    8.7k

Točno ovo kaj si napisao. Nama treba 13 pobjeda zaredom a nismo u 23. kola uspjeli skupit 13. To treba bit svakom euforičnom navijaču i zadnjem optimistu jasno. Ja sam izgubio vjeru za ovu sezonu i titulu, kup me ne zanima. A ove priče kaj nam treba za Europa ligu su baš tuga. Da smo se doveli do toga da od direktnog ulaska u LP gledamo oćemo li u Konferencijsku ili Europa ligu. Gadi mi se sve ovo ,ponajviše sa takvom smiješnom konkurencijom. Mi smo još smiješniji. Predajem se.
  • NORTE
    13.7k
    Bjelovar smo jedva dobili.Sixthway111

Po stoti put čitam o tom kupu u Bjelovaru u ovom tonu.
    Nije nam igrao najbolji sastav nego većinom (tadašnja) klupa, to je činjenica.

Filipović, Pavić, Moha, Mbuku, Cordoba, Kačavenda,
    Kule, Hoxha, Galešić, Mmaee, RPG.

Nebitno što su oni "avion" za vodećeg trećeligaša, to je kup i uvijek nam je to čupavo.

Ma titula je sad u sferi fantazije.
    Rijekinih 7 je zapravo 8 kao što je i Hajdukovih 6 zapravo 7 bodova razlike zbog boljeg omjera. Ovaj Dinamo ne može pobjeđivati u serijama i neće se ništa promjenit u narednih 13 kola
    Keyser Soze

Izdeprimirao si me, ali ja sam vječni optimist i vjerujem da možemo slavit na kraju.
  • Benito
    1.1k
    točno to. Mi danas imamo utakmice di Istra, Belupo i Lokomotiva izlaze u presing na našu obranu od prve minute utakmice na Maksimiru. Izgubio se respekt kod drugih ekipa jer svi vide da to ništa ne valja.
  • rioda
    7.1k
    Pjevat će se " neki su rekli padamo ,slavili da smo prerano, al sve brzo okrenulo DINAMO ZAGREB OPET ŠAMPION".Sixthway111

Slavili naslov :grin:
  • Miro Vugrinec
    7.5k
    Ako me ista živcira to je u ovakvoj situaciji kad se dogodi sramota i drama kad svako uhvati svog pedra, pa se na temu skoro svakog igrača nasere. Ko ne voli Nevistica, samo je dočekao da može srat, ko ne voli Baturinu samo je dočekao da može srat, ko ne voli Thea samo je dočekao da može srat, ko ne voli Kangu jedva je dočekao posrat ga, ko ne voli Cannavara samo je docekao da može srat,Itd.

Dogodila se katastrofalna tekma, cijelu sezonu nas ne ide, promašeno je sve nekako i kritike su opravdane, treba rec da nešto ne štima. Ali ne štimamo i mi kao navijači jer većina ovdje jedva čeka posrat se po svojim "miljenicima". Kad izgubiš 4:0, nema tu nikog ko je dobar, cijeli kolektiv je los i uopće je suludo pisat kritike svakom igraču ponaosob, a to ljudi ovdje rade.

Nadalje ovaj forum je postao pun mržnje, svi cekaju kako drugom mogu nešto predbaciti, svi cekaju da drugom kažu kako je u krivu. Ja prvi kad napišem 100 info, nikim ništa, kad jedna info se ipak ispostavi drukčija, odmah paljba, prevaro, lažeš, izmišljaš, Itd.
    Čim netko kaže neszo protiv uprave odmah je mamicevac. Čim netko kaže nešto protiv gradske vlasti odmah je bandicevac. To nije put ljudi i ovaj forum treba na reset.

Mislim da je ovaj poraz i najbolji za našu ekipu jer svima je dao šamarčinu, svi će se poslije ovih 4:0 zapitati i skupiti muda, od trenera do igrača. Uvijek smo bili najjači kad su nas otpisivali i sprdali se s nama, a to je slučaj ove sezone, svi se sprdaju, svi pljuju i svi jedva cekaju nasrat se o Dinamu. Al siguran sam da ova ekipa unatoč svemu je sposobna ako se poklope neki stvari izvuci se i iz ove negative i uzeti naslov. A ako i ne uzme u najgorem slučaju, neće biti smak svijeta. Plasirat ćemo se svakako u Europu, a u europskoj ligi, pogotovo u konferencijskoj pored ovakvih ekipa koje sad ihraju ta natjecanja možemo doći i do polufinala bez problema.

Glave gore momci, glave gore ljudi, idemo ih podržat protiv Osijeka i Hajduka, kako kažu Boysi ne dat im da potonu.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Ja čak naivno i vidim mogućnost gdje dobijamo sve do kraja, ali problem je što također imam osjećaj da Rijeka skoro pa nigdje neće izgubiti do kraja sezone izuzev možda na Maksimiru...
    Jebote, stvarno da smo si najgoreg neprijatelja pitali da nam kroji sudbinu prvenstva, ne bi nam ovako nešto donio...
    A i ta Rijeka jebote, ode im na početku sezone čovjek koji ih je lani držao u borbi za titulu do samog kraja, ostane im njegov šegrt kao privremena opcija za trenera, pljuju ga i vrijeđaju kako je očajan, a evo na korak je do titule. S druge strane nama su u prošlosti razni Krznari, Perkovići, Kopići također stavljeni kao privremene opcije, a bolje ne komentirati kako je svatko od njih završio...
  • bbb medimurje
    3.6k
    tako je!
    U ovoj sezoni prepunoj kikseva nas i nasih konkurenata puno prerano nas je otpisivati
    Imamo mi jos kaj za reci!
    IDEMO DINAMO!
  • NORTE
    13.7k
    Fenomenalna vijest je da u derbiju neće moći igrati Mmaee, ali zato hoće dr. Torrente koji je izdominirao protiv Milana.

Imamo Franjića, RPG desno, Ktc stoper.
    Sučić nam je spreman početi u derbiju.
    Kanga preskače samo kup, dostupan za derbi.
  • Dudu9
    1.5k
    Dinamo je puno šamara primio pa se nije skupilo muda, zar nije dosta Hajdukovih osijekovih Bayern i ostalih šamara, šta bi sad bilo drugačije?
  • Bosskovitz
    14.9k
    Mislim da je ovaj poraz i najbolji za našu ekipu jer svima je dao šamarčinu, svi će se poslije ovih 4:0 zapitati i skupiti muda, od trenera do igrača.Miro Vugrinec

To je jedino pozitivno iz svega. Nadam se da su ovaj poraz, ta sramota, nemoć, baklje i stolice u terenu, razgovor s kavezom i činjenica da je većina nakon ovoga digla ruke od naslova ono što će napokon među igračima probuditi neku vatru, strast, želju; neki jebeni inat.

Jedini način da se obraz opere je da se prokleto bori za svaku loptu, da se svakom unosi u facu i da se daje 150% na terenu. Hoću borbu, kartone, bahatost, mangupstvo, hoću da cijela momčad skoči kad se netko zakači s protivničkim igračem; da se gine na terenu pa da makar vidimo da im je stalo.

Hoću momčad kojoj se neće vikati “igrajte pičke” jer neće na terenu izgledati usrano nego će izgledati kao jedanaest ratnika kojih su se ovi drugi usrali. Budite jebeni Dinamo!
  • Noel
    8.7k

Rijeka je tak jučer počela utakmicu pa nisu ni k od kartona dobili. Kanga je krenuo sa takvim stavom u razgovor jedan žuti faul drugi žuti crveni. Gabriel uđe u drugom poluvremenu napravi prvi faul i dobi odma žuti. Nešto je i do sudaca. Osim borbenosti treba i lukavosti.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Iskreno, onaj prokleti poraz u Osijeku je meni baš poljuljao nadu u naslov. To je bila vrhunska prilika, izgube tovari i Rijeka, mi na teškom gostovanju šampionski pobjeđujemo i vraćamo se u igru...Ali pimpek, Osijek iz prvog napada zabije golčinu koju da sad taj lik 509 puta pokuša replicirati, lopta bi završila u Mađarskoj. Općenito nam se ove sezone događaju stvari kao da smo u beskonačnoj epizodi Dosjea X. Golove primamo iz prvih napada, mali milijun ozljeda, promašene prilike i još igramo neki tulavi, melankolični nogomet koji je jako težak za gledanje.

Sad kad gledam unatrag, mene je ona prošlogodišnja titula i solidan ulazak u ovu sezonu ,,prevario". Trebala se napraviti agresivnija rekonstrukcija ekipe, ali s obzirom kakav je posao Marić obavio, možda i bolje da je nismo ni radili.

Dosta je kritika i na upravu, ali meni je ova situacija itekako produkt rada prošle uprave. Perasica, Antolić i ekipa su doveli masu ovih igrača i nakenjali im dobre ugovore. Morati će se pročistiti klub od ostatka nekih prošlih vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.