• Dinaminjo
    1.3k
    Nema predaje i nedamo da potones nisu floskule..

13 utakmica, 39 bodova, 2 x Hajduk, Rijeka doma, 2 x igraju Ri i Hajduk..
  • marcio amoroso
    39.9k

Naravno da nije gotovo, ali moramo pobjeđivati u nizu. Da smo sada nanizali 5 pobjeda umjesto 3 pobjede i dva poraza bili bi prvi.

Dinamo je jedini niz od 4 pobjede imao u prva 4 kola. Nakon toga je niz od dvije pobjede najduži niz.

Da sada nanižemo 5 pobjeda u sljedećih 5 utakmica HNL-a bili bi u sasvim otvorenoj borbi u zadnjem krugu. Jeli od ove momčadi realno očekivati 5 pobjeda u nizu procijenite sami.
  • vjeko1701
    12.5k
    Hajduk, Slaven, Lokomotiva, Varaždin, Istra.

Tužno je da u tih 5 kola nije realno očekivati barem 4 pobjede i remi ako ne već 5 pobjeda.
  • marcio amoroso
    39.9k

Hajduk H
    Slaven A
    Lokomotiva H
    Varaždin A
    Istra A

Tu je pet pobjeda za ovu momčad nažalost znanstvena fantastika.
  • vjeko1701
    12.5k
    Nažalost.
  • fakin
    31
    ne vidim na čemu neki pojedinci grade optimizam. ono cijelu sezonu smo očajni, sad nas je rijeka ponizila i sad kao odjednom će isti ti igrači koji su očajni postati vrhunski i početi pobjeđivati u serijama. je, kako da ne.

nakon dugo godina nismo favoriti doma protiv hajduka i u ovom stanju momčadi i igrača pobjeda u nedjelju bi bila iznenađenje nažalost.
  • Vučko53
    293

Mi smo i dalje favoriti protiv Hajduka. To ti najbolje govore kladionice kojima zivot ovisi o postavljanju uloge favorita.
  • GeneralNapoleon
    916
    Ja i dalje mislim da ako dobijemo tovare da smo natrag u igri. I dalje smatram da Rijeka nece izdrzat do kraja te da ce i dalje kiksat svaku drugu utakmicu u globalu.

Problem je samo sto prije ocekujem da nas tovari nasamaraju nego da uopce x izvucemo. A kamoli da udemo u seriju koja je neophodna da se icemu mozemo nadati.
  • Nolifer
    9.7k
    Iako sam nezadovoljan trenutnim sra odnosno stanjem, vjerujem da će se sad u kratkom periodu momčad uspjeti posložiti i da budemo pobjedili 4, ako ne i 5 u nizu. Jer mi smo Dinamo, zašto bi se bojali ikoga od gore navedenih protivnika? U tišini radit i radit i rezultati će doć na svoje.
  • don
    11.3k
    nakon dugo godina nismo favoriti doma protiv hajdukafakin

na favbetu je još i najmanja kvota na hajduk, na ostalim kladionicama ide i do 5.50

IMG-8547.jpg
  • Ivdzo11
    5.7k
    Derbi kontinentalnog dijela zemlje, nekadašnjih kraljevina Hrvatske i Slavonije koji se igra u Maksimiru od 19.45 sati vodit će Duje Strukan (Split) s pomoćnicima Alenom Jakšićem (također Split) i Vedranom Đurakom (Sv. Ivan Zelina), četvrti sudac bit će Antonio Melnjak (Rijeka). Iz VAR sobi ordinirat će Ivan Bebek (Rijeka) i Mario Zebec (Cestica). (G)
  • Droljo
    12.6k
    Kad će ta srijeda da isperemo gorak okus...
  • fakin
    31
    ja govorim nogometno, ne kladioničarsko. realno igramo očajno, iz utakmice u utakmicu smo sve gori i gori. tovari su isto loši, ali svaku treću utakmicu imaju pola sata bljeska, kod nas nažalost nema ni toga.

naše utakmice su očajne i jednostavno ne znam što bi se odjednom moglo promijeniti? golmani će odjednom početi braniti? mmaee više neće ispadati ko malo dijete u obrani? ademi će odjednom moći trčati i stizati protivničke igrače? kule će odjednom postati stroj za golove?
  • don
    11.3k
    ja govorim nogometno, ne kladioničarskofakin

pa i kladionice govore nogometno, ne stavljaju sigurno koefcijente random ljudi.
  • MarK
    876
    Volio bih da krenemo igrati sa dvije šestice Franjić-Sučić, lijevog beka nek krpa tko god. U sredini je ozonska rupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.