• NitkoBitan
    23.1k
    a Zajec je maskota.Hrc-Vg

Pa tko to upravlja Dinamom kad je Zajec samo maskota? Budite direktni i konkretni. Zna se tko je na kojoj funkciji i tko je bio na listi DPa.

Teoretiziranje u rangu onog da je zemlja ravna ploca.
  • Socrates
    91
    U ovoj situaciji gdje mi vjerojatno ostajemo bez naslova i ovisimo o domaćim igračima, Saša Bjelanović uz Garciu bi bio najbolje rješenje jer ne vjerujem da bi Mance dolazio u ovakav kaos, a Boromisa po svemu sudeći nije opcija.
  • GeneralNapoleon
    910

Pa iskreno moj dojam je takoder da je Zajec maskota. I ne znam zakaj je to uopce tak strasno rec :lol:

Bez uvrede ali on mi ne djeluje kao najbistrija svijeca na kolacu i kolko znam nije se nigdje proslavio kao nogometni dijelatnik.

Ali ja tu uopce ne vidim problem. Mislim da IO ima glavnu rijec u klubu ili bolje receno upravlja klubom. Mozda IO usporedivo sa parlamentom a uprava kao vlada. Znaci uprava vjerojatno vuce poteze ali vece odluke amenuje IO.

To bi objasnilo i zasto Zajeca cesce nema u klubu a i zasto se neke odluke donose vise sporo nego brzo.

Ali opet ja tu uopce ne vidim neki problem i ne znam zasto neki dijeluju napadnuto ako netko to tvrdi.
  • Hrc-Vg
    578
    za kaj? Ono kaj svi vidimo? Ja uopće nemam problem s takvom Zekinom ulogom, ali mi u trenutnom krucijalnom trenutku nemamo nikog u sportskom sektoru tko ima znanja o nogometu, niti iskustva rada u nogometnom klubu…
  • Enco
    84
    ali mi u trenutnom krucijalnom trenutku nemamo nikog u sportskom sektoru tko ima znanja o nogometu, niti iskustva rada u nogometnom klubu

Kako nemamo?
    Dario Dabac trenutni glavni skaut, bivši SD Šibenika i Istre.
    Marko Vukelic Bimbo , Ivan Švedi zm ih je u jednoj poslanici spomenuo kako uspješno vode sportsku politiku kluba.
    Šokota i Đemo kao novo dovedeni članovi struke.
    Ivo Milić bivši trener Dragovoljca i Croatije Sesvete, sadašnji voditelj škole .
    Ima ih sigurno još puno u klubu, pa ne vodi sportski sektor jedan čovjek.
    Za kaj su plaćeni ako nemaju znanja o nogometu?
  • Bumtres
    52

Trebali su bit bivši.
    Nadam se da će i oni doć na red.
    Kao i ostatk prošle garniture, kao i seniori s štetnim navikama.
  • Hrc-Vg
    578
    Jebena imena sa jakim iskustvom…Ovo pokazuje koji je promašaj bio Marko Marić, a odgovornost imaju i oni iznad njega čiji je posao nadzor nad njim.
  • Bosskovitz
    14.9k
    Pa iskreno moj dojam je takoder da je Zajec maskota. I ne znam zakaj je to uopce tak strasno recGeneralNapoleon

Zato što je uvredljivo i prema njemu kao legendi kluba i prema funkciji predsjednika kluba kao takvoj. Predsjednik kluba nije izvršna, operativna funkcija; on je personifikacija kluba i jedna osoba s demokratskim legitimitetom koja predstavlja klub kao zajednicu desetaka i desetaka tisuća članova.

Maskota je lav Plavko. Ako ovo ne razumijemo mi Dinamovci, kako uopće možemo očekivati od drugih da nas poštuju?
  • GeneralNapoleon
    910
    Predsjednik kluba nije izvršna, operativna funkcija; on je personifikacija kluba i jedna osoba s demokratskim legitimitetom koja predstavlja klub kao zajednicu desetaka i desetaka tisuća članova.Bosskovitz

Vulgarno bi se skoro moglo i rec maskota. Ako maknes fine rijeci o demokratskoj legitimaciji itd :lol:

A uostalom bi se onda sigurno dalo pitat zasto je predsjednik toliko malo prezentan u javnom prostoru kad mu je to vec glavni zadatak.
    Makar s obzirom da gotovo svaki put kad izjavi nesto bude neka glupa izjava zbog koje se klub sljedecih dana blati u javnosti, je mozda i bolje da nije prezentan.

Jednostavno mi nije jasno zasto ga se toliko "brani" kad je po meni poprilicno jasno da su te osnovne kritike ili cak ni kritike nego observacije o njemu puka cinjenica. On je meni po svojoj ulozi kao predsjedniku slican tovarskom Bilicu.

Mislim da bi recimo Boban bio netko koji je za tu ulogu puno bolji.

Ako ovo ne razumijemo mi Dinamovci, kako uopće možemo očekivati od drugih da nas poštuju?Bosskovitz

A gle kao sto sam rekao. Po meni obicna observacije cinjenice, tako da sumnjam da nas stav ima utjecaj na postovanje drugih.

Da jos jednom uzmem Bilica kao primjer.
    Jel tvoje postovanje/tvoj dojam prema njemu ovisi o tome dali ga tovari razumiju kao legitimiranog predsjednika ili vise o tome kako ga ti sam vidas i kako se on sam prezentira u javnosti?
  • Bosskovitz
    14.9k
    Po meni obicna observacije cinjenice, tako da sumnjam da nas stav ima utjecaj na postovanje drugih.GeneralNapoleon

Naravno da ima utjecaj, ako imaš Dinamovca koji okolo svog predsjednika naziva maskotom, zašto ga i drugi ne bi zvali maskotom? Ne mislim dalje voditi ovu raspravu, vrtimo se u krug. Tko je shvatio, shvatio je.
  • The Undertaker
    6.8k
    Ja ne znam koliko Zajec koristi svoje ovlasti ali po Statutu on sigurno nije maskota. On je ujedno i predsjednik IO koji ima statutom definirane izvršne ovlasti (imenovanje Uprave, odobravanje poslova iznad 3 mil. eur).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.