• mlinchica
    2.6k
    Pohvale na predstavljanju “Zoninog djeteta” svijetu, našeg scouta @Omake, putem Instagram stranice. :clap:

Kada ga neki headhunter odvede u grande Club, sjetit će se valjda ponekad i ekipe ovdje, kaj mašta i prebire po svim mogućim opcijama na temi transferi.
    Prvo info Zoni, onda poslodavcu. :wink:
  • Omake
    6k
    plaćam rundu cijeloj zoni u tom slučaju Haha.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Čestitke i od Vikinga ovdje ,svaka čast@ZonaDinamo i admini što ste ga pomenuli,našeg dobrog @Omake . Nadam se da će se barem neko iz glupa zainteresirati pa pogledati našu temu scout tu i tamo
  • Droljo
    12.6k
    FollowSAS1987

Gdje se to stisne?
  • gaTeDZG
    287
    klikneš na profil i ispod slike profila imaš start following
  • SAS1987
    16.2k
    a da vidiš komentare idi na menu desno i odaberi Following
  • Papastrumf
    14.4k
    Daj pustite ljude da se ispusu. Nisu ljudi roboti jebote.
  • Paggini
    39.2k

Pa pušta se ekipu itekako da se ispuhuju, slobodno pogledaj ove banove i zbog čeg su dobili hlađenje. Neka se ispuhuju na ženi ili curi, ne na jebenom forumu.
  • vjeko1701
    12.4k
    Nismo ni mi. Pa moramo trpiti i utakmicu i njih. Imaju druge platforme, neka tamo rade kaj žele.
  • Kaiser
    155
    Daj molim vas sve ove banove od 7 dana preinačite u devet minimalno, taman dok prođe derbi
  • NitkoBitan
    23.1k
    20tak banova samo u zadnja 3 sata :yikes:
  • SAS1987
    16.2k
    Neće biti cenzure kad Zonu kupi Musk :lol:
  • jedan u nizu
    11.9k
    0tak banova samo u zadnja 3 sataNitkoBitan

i pazi koliko se smanjilo histerije, retardiranog vrijedanja i zazivanja mamica.
    I dalje tisucu negativnih komentara, kritiziranja, ali jadno vrijedanje je barem prestalo.

Kao i kad je Bjelica dobio otkaz. Dva sata histerije dok se nisu banirali ovakvi tipovi i zona opet normalna.
  • Marley
    3k
    Ako nista, pozitivno mi je vidjeti kad se kritike iznose normalno i argumentirano, bez salve uvreda. Vidite da se moze i tako izraziti svoje misljenje, a bez nepotrebnog dodatnog ponizavanja osoba.
    Pretpostavljam zahvaljujuci cistki sinoc.

Tako da, pohvala deckima iz moderature, konkretno @vjeko1701 i @Paggini sto su se ozbiljno uhvatili odrzavanja reda cak i za vrijeme utakmice.
  • jedan u nizu
    11.9k
    Mene vise razjebe ovo izjebavanje i glumljenje mangupa na zoni, nego sto me razjebe dinamo kada izgubi 4-0 na Rujevici.

Pa jebemu mater, ne znam da li vecina ljudi ovdje prati nogomet, i navija za neki nogometni klub, ili se zove navijacem jer je to pomodno, jer mrzi ove druge ili jer nema pametnijeg posla.
    Nogometni klub pobjeduje i gubi.
    Pa mislim, koji vam je kurac generalno? Kao da dinamo nikad nije izgubio? Kao da dinamo nikad nije izgledao ocajno na terenu? Kao da nije nikad izgubio titulu?

Sjetite se samo sezone u ligi za bedaka.
    E sad se sjetite sezone nakon toga? Grupa nikad brojnija, navijanje nikad bolje, atmosfera na vrhuncu.

Jel svijet propao jer nismo tada osvojili titulu? Jel se klub ugasio? Jeste svi vi mimozice prezivjeli tu godinu? Moje pogadanje da se tada niste ni rodili, jer ne znam kako punoljetna osoba moze imati takve izljeve frustracija i proljeve na javnom forumu.

Ovo drustvo je postalo ocajno. Pojedinci samo cekaju poraz ili losu formu da mogu svoje floskule bacati (Sergeje oprosti im, Nenade oprosti im, ocemo brojati clanove, ocemo brojati ulaznice itd itd). Pa kako se mozete nazivati fukncionalnim clanom ovog drustva kada ste tako jadni?
    Cekate poraz najomiljenijeg nam kluba samo da bi srali i napunili svoj ego, jer cete napisati ''eto, jesam vam rekao''.
    Za klub se navija i kada gubi i kada pobjeduje. Ako to nemoze pojmiti u svojoj glavi, onda nemojte navijati za dinamo. Nemojte navijati niti za Real, niti za City, Barcu, Vrapce, Odranski Obrez ili Trnje. Pracenje sporta onda nije za vas.
    Koja vam je svrha u zivotu osim dizanje svog ega na javnom forumu? Dajem ruku u vatru da na tribini takve ideje nikad nebi iznosili, da takve lazi, neistine i srackanja nebi smijeli ni zamisliti da ste na sjeveru, jer dobro znate da bi dobili odgojnu, i dobro znate da bi to zasluzili. Ali hrabri ste u svojoj sobici, sa svojom tipkovnicom i svojim tajnim profilom na zoni.

Pa jebemu mater, vecini ljudi ste unistili iskustvo zone, gdje je covjek mogao doci, citati, raspravljati se i svadati. Covjek je nekada mogao pljuvati po igracu poput Mmaea jucer sa razlogom, ali je sve bilo normalno, i makar je sve bilo vodeno emocijama nije bilo takvih miseva koji su dosli samo radi svojih razloga.
    Umjesto da dodem na zonu i serem po Mmaeu jer je kriminalan bio, po Baturini jer mu igrac bjezi i zabija gol, po Nevisticu jer je pola golova mogao obraniti, po treneru jer nam stopera stavlja na beka, ja dodem i samo gledam izdrkavanje spodoba i ban za banom od strane moderatora.

Spominju se Mamici, spominje se Zajec, odmah ide uprava odlazi, odmah se sere po marketingu, broju clanova, pristupu kluba. Jebo me pas, ali vi se nebi odrekli niti jedne titule pod Mamicem a da se ta govna maknu iz kluba.
    Ja bih ih se odrekao i 20 da ga se maklo iz kluba, a hvala bogu postoje ljudi i njihova dugotrajna borba koja nam je omogucila da ta govna vise nisu dijelovi naseg dinama.
    Jedna losa sezona i vi bi se odrekli naseg kluba, demokracija i nove strukture samo da naguzimo tovari.

Svi mi koji pratimo dinamo godinama i desetljecima znamo kako je to izgubiti, izgledati lose na terenu i imati los period, losu sezonu. A dosta ljudi ovdje kao da je cijepljeno od javnosti kada psihicki nisu u stanju podnijeti los period kluba.
    Ucinite sebi i svojoj nestabilnoj licnosti uslugu i prestanite pratiti dinamo. Ima nas dovoljno mentalno stabilnih koji cemo podnijeti poraze i izgubljene titule!

Moj prijedlog je, kako bi smanjilo sve cesce orgijanje spodoba na zoni, i unistavanja iskustav zone nama ostalima, neka nova pravila.

Novi profili nemaju mogucnost komentiranja po odredenim temama dok ne prode dovoljno vrijeme i dok se ne nakupi postova i lajkova.
    Zabrana komentiranja na teme utakmica, transfera i tema gdje se najvise zagaduje komentarima.
    Zabrana registriranja novih clanova dan prije i dva dana nakon bilo koje utakmice.
    Stroze baniranje, 7 dana nije dovoljno za neke slucajeve jer ce isto ponoviti za tjedan dana.
    Stroze baniranje kod ponovljenih banova. Nevjerovatno mi je da neki trolovi svako malo dobiju 7 dana ban. Svaki sljedeci put neka se duplira trajanje bana.
    Banovi za korisnike koji truju i spamaju sve teme, jer trovanje teme utakmice ocito nije dovoljno. U toj temi se pise sto na sat, pa onda korisnici namjerno pisu komentare u drugim temama kako bi ti komentari bili 'vidljivi' a ne da se izgube u sili komentara na aktualnoj temi utakmice. Kao i trovanje svih mogucih tema sa svojim stavovima (3 posta na utakmici, post na temi jednog igraca, post na temi drugog igraca, post na temi trenera, post na temi SDa, post na temi uprave, post na temi Zagreb i tako u krug). Ne mislim na normalne stavove, nego ocigledno mahnito, neargumentirano, histericno udaranje po tipkovnici jer su isfrustrirani jer smo izgubili.
    Vidimo i sami kako se zona smirila cim se baniralo 20 korisnika. I tako svaki put kada je nesto lose u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.