Haha pretpostavit cu da se na mene referiras. Reci mi, imas primjer tih vjetrenjaca pisanja? Ili će to ostati na "moj dojam"? — Paggini
iz nekog ajmo reci dodvoravanja svima, — Navijač Dinama
Administracija Zone stoji iza svoiih moderatora — deda
Nekad je tu superhik pisao tekstove o igračima Dinama kao Amigo, radile su se vrhunske opsežne ankete i sitraživanja o svemu i svačemu, o stadionu i društvu. Bilo je to ugodno mjesto za razgovor i raspravu. Ne sjećam se da je bilo skoro uopće rasprave o moderiranju , baniranju i sličnim temama. Baš jedna ugodna atmosfera i druženje. Forum se od tad jako promijenio, od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicu do sadašnjeg stanja u kojem te čeka Vjeko ne više kao domačin nego više kao neki izbacivač, prijeti i konstatntno priča samo o baniranju i moderiranju. U odnosu na ono pionirsko doba sad je bolje samo to da su se pojavile dvije kvalitetne forumašice Marley i Mlinchica.
Možda je sve ovo prirodni životni vijek svakog foruma. Naravno ne znam kakva je situacija iza, na moderatorsko/administratorkoj razini, i ne sumnjam da se i dalje pokušava održati forum na visokoj razini u skladu sa novopridošlim forumašima jer Zona je i dalje daleko najbolji Dinamov forum. I bez obzira na ovo grintanje, jako cijenim sav trud koji je uložen u stvaranje ovog foruma. — Baneki
Nećemo ulaziti u detalje niti ćemo spekulirati je li možda nekakva siva eminencija iz samog vrha kluba koja čita forum (pa čak i sudjeluje na njemu) sugerirala da bi bilo dobro smanjiti ''talasanje'' i umanjiti negativu koja je nabujala na forumu usred loših rezultata našeg kluba. Možda jest, možda nije. — Maksim Maksimirski
od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicu — Baneki
Forum se od tad jako promijenio, od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicu do sadašnjeg stanja — Baneki
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.