• deda
    35.3k
    Ima još jedna stvar. Mnogi banove i upozorenja shvaćaju kao osobnu uvredu. To ne odgovara stvarnosti. Baniraju se postupci i riječi.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Haha pretpostavit cu da se na mene referiras. Reci mi, imas primjer tih vjetrenjaca pisanja? Ili će to ostati na "moj dojam"?Paggini

Da, na tebe, malo sam se nespretno izjasnio sa vjetrenjačom, al komentare koje ostavljaš i pišeš, više iz nekog ajmo reci dodvoravanja svima, nego što možda stvarno zaparavo i misliš ili nešto.

Budi šta jesi tko jesi, a ovo pravit od sebe nekog tko će potezat bilo kakve stvari, komentare i neke van sfere Dinama gluposti za lajkove i neku slavu..
    ( tzv.daj da se i ekipa nasmije), od "smješnog" lika ćeš samo budala ispadat kojoj će se ljudi smijat, nemoj to sebi dozvoljavat i radit, nemam osobno ništa protiv tebe ni dobre većine forumaša :smile:
  • Paggini
    38.9k
    iz nekog ajmo reci dodvoravanja svima,Navijač Dinama

Koji je to primjer dodvoravanja? Znam napisati poneki patetični post tu i tamo kad me ponese emocija nakon pobjede, ali to su emocije, ne vidim tu neko dodvoravanje.

Jel bilo dodvoravanje svima kad sam podržavao otkaz Bjelici onu nedjelju (iako doduse nisam bio za Cannavara), kad sam opetovano branio transfere ljetnog roka i kad nisam razapinjao Marića kao zlog, nesposobnog unistavača kluba, kad sam isto recimo branio prodaju Sučića kao, u tom trenutku, realnu? To su recimo tri recentnija slučaja kad je cijeli forum bio u šizofrenoj atmosferi, a ja sam išao kontra razmišljanju većine koja se nadmetala što više uvreda sasut.

I ne, nisam išao da budem kontrarijanac, nego jer je to bilo moje mišljenje i mislim da većina na forumu otprilike zna po mojim upisima gdje ću stajati sa bilo kojom temom i situacijom koja se dogodi.

Isto tako, ako nisam na tekmi, nećeš vidjeti da proklinjem igrače i tjeram ih iz kluba ako gubimo, s iznimkom možda Ristovskog, ali ne na način da ga vrijeđam ili umanjujem kao igrača Dinama (barem se nadam, jbg). Znam bacit foru tu i tamo, ali ne očajavam, ne paničarim, ne širim negativu, pa ne znam stvarno točno kako je to dodvoravanje.
  • Mandelinho
    608
    Administracija Zone stoji iza svoiih moderatoradeda

Dobro da niste napisali da “čvrsto stojite”, to bi već bilo sumjivo haha
  • Dr Hofmann
    2.2k
    MCOIS bi nakon današnjeg intervjua Brode trebao dobiti novo značenje.

Mariću, cigane, odlazi iz svetinje!

Nevezano za raspravu, ali oči i duša me zabole kad vidim ovo...Sad nema Marića u klubu i tek sad se nadam da se vidi koja je ovo nebuloza. Jedan od simbola one teške i proklete borbe koja je skoro uništila Dinamo da netko trivijalizira na ovakav način. I to radi čega? Nezadovoljstvo radom jebenog sportskog direktora? I još je netko bio napisao BSN u nekom postu...Dajte nekad bar malo empatije ako ništa drugo
  • Baneki
    795
    Nekad je tu superhik pisao tekstove o igračima Dinama kao Amigo, radile su se vrhunske opsežne ankete i sitraživanja o svemu i svačemu, o stadionu i društvu. Bilo je to ugodno mjesto za razgovor i raspravu. Ne sjećam se da je bilo skoro uopće rasprave o moderiranju , baniranju i sličnim temama. Baš jedna ugodna atmosfera i druženje. Forum se od tad jako promijenio, od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicu do sadašnjeg stanja u kojem te čeka Vjeko ne više kao domačin nego više kao neki izbacivač, prijeti i konstatntno priča samo o baniranju i moderiranju. U odnosu na ono pionirsko doba sad je bolje samo to da su se pojavile dvije kvalitetne forumašice Marley i Mlinchica.

Možda je sve ovo prirodni životni vijek svakog foruma. Naravno ne znam kakva je situacija iza, na moderatorsko/administratorkoj razini, i ne sumnjam da se i dalje pokušava održati forum na visokoj razini u skladu sa novopridošlim forumašima jer Zona je i dalje daleko najbolji Dinamov forum. I bez obzira na ovo grintanje, jako cijenim sav trud koji je uložen u stvaranje ovog foruma.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nekad je tu superhik pisao tekstove o igračima Dinama kao Amigo, radile su se vrhunske opsežne ankete i sitraživanja o svemu i svačemu, o stadionu i društvu. Bilo je to ugodno mjesto za razgovor i raspravu. Ne sjećam se da je bilo skoro uopće rasprave o moderiranju , baniranju i sličnim temama. Baš jedna ugodna atmosfera i druženje. Forum se od tad jako promijenio, od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicu do sadašnjeg stanja u kojem te čeka Vjeko ne više kao domačin nego više kao neki izbacivač, prijeti i konstatntno priča samo o baniranju i moderiranju. U odnosu na ono pionirsko doba sad je bolje samo to da su se pojavile dvije kvalitetne forumašice Marley i Mlinchica.

Možda je sve ovo prirodni životni vijek svakog foruma. Naravno ne znam kakva je situacija iza, na moderatorsko/administratorkoj razini, i ne sumnjam da se i dalje pokušava održati forum na visokoj razini u skladu sa novopridošlim forumašima jer Zona je i dalje daleko najbolji Dinamov forum. I bez obzira na ovo grintanje, jako cijenim sav trud koji je uložen u stvaranje ovog foruma.
    Baneki

Deda je rekao da čvrsto stoji iza Vjeke, da ga podržava i da podržava novi smjer Zone Dinamo. Nećemo ulaziti u detalje niti ćemo spekulirati je li možda nekakva siva eminencija iz samog vrha kluba koja čita forum (pa čak i sudjeluje na njemu) sugerirala da bi bilo dobro smanjiti ''talasanje'' i umanjiti negativu koja je nabujala na forumu usred loših rezultata našeg kluba. Možda jest, možda nije.

Baneče iz prošlog posta, Captaine Americo, Tongo Doumbijo, Navijaču Dinama, Socratesu i ostala ekipo: Naš Zona Dinamo ima novi smjer i prihvatite ga! Ako vam se ne sviđa novi smjer osnujte svoj Zona Dinamo! Ovo je privatan forum i poštujte one koji njime upravljaju. Oni imaju potpuno pravo raditi sa Zonom Dinamo šta god hoće!
  • BluePhone67
    4.7k
    Nećemo ulaziti u detalje niti ćemo spekulirati je li možda nekakva siva eminencija iz samog vrha kluba koja čita forum (pa čak i sudjeluje na njemu) sugerirala da bi bilo dobro smanjiti ''talasanje'' i umanjiti negativu koja je nabujala na forumu usred loših rezultata našeg kluba. Možda jest, možda nije.Maksim Maksimirski

I sada kada dobiješ ban, budeš se čudio ko pura dreku.
  • Krizy
    52.9k
    Već je odletio. Hvala mu na velikom doprinosu za forum ZonaDinamo.
  • Guinness
    2.6k
    Administracija Zone stoji iza svoiih moderatora, pa tako i Vjeke. Toliko.deda

Au... Kad netko iz Dinama javno iskaže povjerenje i demantira natpise... Ide otkaz kroz dva kola.
  • mali M
    6.8k
    reklo bi se: sam pao, sam se ubio
  • vjeko1701
    12.4k
    od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicuBaneki

Baš me zanima kako bi u nekom klubu reagirali na tebe da prvo uđeš u produljenu svađu s drugim posjetiteljima pa onda kada par "izbacivača" dođe smiriti situaciju napraviš sljedeće:
    1) optužiš drugog sudionika rasprave da se skriva iza izbacivača
    2) počneš se derat - ajde, izbacite me van
    3) ponoviš - izbacite me van, al nek se zna to je samo jer imam drugačije mišljenje!
    4) zaključiš - ispuni svima želju i izbaci me van!

Jednom si pobrao ban za ponašanje i postove ispod svake razine. K tome si odmah po povratku opet ponovio neke od stvari radi kojih si pobrao ban.

Jako je lijepo pričati o jednoj prijateljskoj atmosferi na ovom forumu al za nju moraju biti odgovorni svi. Tisuću puta smo vam ponovili koja pravila su se promjenila, što će se strože gledati...to famozno "pisanje o moderiranju i baniranju". Nijedna promjena pravila nije prošla bez rasprave iza scena i odobrenja administracije. Štoviše, nemali broj promjena je došao upravo na sugestiju nekog od admina.

Svaki put kad netko od vas misli da je jako pametan pa nakon upozorenja umjesto da se smiri i ponaša u nekim granicama ukusa, on izmisli neku novu foru da zaobiđe upozorenja a nastavi po istom, tako i mi u međusobnim dogovorima postrožujemo neke stvari.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Forum se od tad jako promijenio, od nekog kluba u kojem te domačin dočeka na ulazu i poželi dobrodošlicu do sadašnjeg stanjaBaneki

Forum se, istina, promijenio, ali ne iz razloga koje ti spominješ, nego zato što je razina rasprava jako pala i pojedini forumaši se ponašaju kao djeca u vrtiću.
  • deda
    35.3k
    Zeuse nemoj ići tako daleko. Ne treba se naslađivati zbog gubitka ni jednog forumaša. Meni taj ni jedan gubitak nije drag pa ni onih koje ne podnosim. Ali pravila su postojala, postoje i postojat će. Držimo se njih i bit će svima ugodnije.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Zeuse nemoj ići tako daleko. Ne treba se naslađivati zbog gubitka ni jednog forumaša. Meni taj ni jedan gubitak nije drag pa ni onih koje ne podnosim. Ali pravila su postojala, postoje i postojat će. Držimo se njih i bit će svima ugodnije.deda

Imaš pravo deda, editirao sam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.