• NKDZ86
    3k
    Svi su opasniji s obrijanom glavom!
  • Blueshadow86
    2.6k
    Jel se i vama čini da Cannavaro nije posve siguran s kojom i kakvom igračkom barata? On non stop samo spominje i ponavlja kako treba smanjiti zaostatak za vodećima. Pa naravno da treba smanjiti zaostatak za vodećima jer je cilj da budeš PRVI! Sve ostalo se smatra neuspjehom, katastrofom i blamažom.
    Ne znam, možda se meni tako samo čini gledajući i slušajući njegove press konferencije.
    Nije nikakav hejt niti bilo što slično, samo bi volio da mi je mrvicu odlučniji i samouvjereniji kako i priliči klubu kakvog ima prilike voditi. :smile:
  • BluePhone67
    4.8k
    Cannavaro jako dobro zna kakva je institucija i tko je Dinamo Zagreb i to je sam već osjetio na svojoj koži kada je izgubio protiv nas kada je igrao za Parmu, također to je mogao vidjeti i kroz reprezentaciju i svoje poraze jer okosnica najvećih uspjeha su činili upravo igrači Dinama. Između ostalog i sam je svjedok svojeg uspjeha pa je skinuo skalp sa ovim Dinamom jednog njemu itekako poznatim AC Milanom, ako mu nije bilo prije jasno, nakon ovoga je i sam spoznao o kakvom se klubu radi.
  • Debelko
    278
    Pa sta bi trebao rec? Trenutno lovimo zaostatak
  • Antisha
    838
    S obzirom na našu formu ove sezone, mislim da nitko više ne bi povjerovao u najave dominantnih partija, lepršave igre i šamaranja protivnika.
  • bongo
    1.1k

Neovisno tko je trener, ne znam kakve bi poruke trebao slati u javnost u trenutku dok na tablici zaostaješ za prvim mjestom 4 boda. Ako se ostvari i pobjeda danas opet si smanjio zaostatak, nisi preskočio.

Dobar je Fabio
  • Facke
    5.1k

Siguran je on siguran. Kaj bi trebal najaviti? Dominaciju? S ovu ekipu sigurne ne. El v HNLu ne zgledame dobre.
    Na -4 sme. Realne govori kak je. Sam zna kulke mu neki ozledeni igraci faliju v momcadi.
  • Laugreano
    3.5k
    Meni djeluje kao da je cvrsto na zemlji i da zeli drzat fokus samo na utakmici koja je ispred njega
  • Facke
    5.1k
    Mene osobne se Cannavaro jake svida. Simpaticen je , zna koj govori. Same da jos napredujeme na terenu kaj se HNLa tice. El ni blizu ne igrame to kaj bi Cannavaro stel.
    Uz to zna prepoznati igracke kvalitete. Nije bezveze dal KTCu da igra desnuga beka.
  • BBB Mataa998
    2.2k

Ali bas nikada nije dao izjavu koja to naslucuje. Cak naprotiv veola dobro zna koliko je Dinamo veliki klub i da je za tako veliki klub sramotno da je u nekim segmentima na niskom nivou. Tu prvo mislim na neke navike igraca,shvacanje nogometa itd
  • Dudu9
    1.4k
    Kakav je to sastav izveo u najvažniju utakmicu, katastrofa priprema utakmice toliko loš bit je sramota , šta on vidi u Mmae i Ktc kao desni bek
  • San Lorenzo
    18.7k
    images?q=tbn:ANd9GcSHXSzuhoP08VwU0RWL6xKVe_mFlXUWoWub8w&usqp=CAU

giphy.gif?cid=6c09b952jduj1ynpc1nf7wt5hdwlx9p6k36k6zkztlmotlnh&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g

PREVARO MRŠ U KINU!
  • Socrates
    75
    2x10^6 eura!

DVA MILIJUNA EURA!
  • Kruno
    614
    Odlazi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.