• marcio amoroso
    41.1k
    Ja se uvijek sjetim lige prvaka sa Jurčićem kad smo bili drugi po pretrčanim kilometrima, a predzadnji po visokom intenzitetu trčanja.

O tome se radi. Lako je trčkarati, to može svaki amater. Problem je kada istrčiš u kontru, izgubiš loptu i onda treba šprintati natrag. Tu mi itekako imamo problem i naravno da je Fabio to vidio.
  • Crni86
    9.6k
    https://www.index.hr/sport/clanak/ovako-izgleda-tablica-shnla-otkad-je-cannavaro-u-dinamu/2643186.aspx

Evo malo statitsikcih podataka od dolaska cannavara. Mozda nije najljepse ali bome smo najdominantniji u svim aspektima. Istina igrali smo doma sa istrom, sibenikom i goricom pa treba uzet s dozom rezerve.
  • PetkoDaniOršaGol
    200
    https://www.facebook.com/share/p/18PKvkwXjP/

In Andrea Pirlo's book *"I Think, Therefore I Play"*, he spoke about his famous photo with Cannavaro in the Berlin final:

*"At that moment, while we were taking penalty kicks in the 2006 final, I remembered all the penalty shootouts we had played in recent years. We had lost them all. I was terrified. I couldn't find anyone to talk to, so I hugged Cannavaro and said, ‘Fabio, I’m scared.’*

*He didn’t respond. We were watching the penalty kicks, and I said again, ‘Fabio, I’m scared!’*

*And still, no answer. When I was about to say it for the third time, he interrupted me and said, ‘Shut up, Andrea! I’m about to lift the World Cup in a few minutes!’”*
  • rokikaciga
    929
    jebote pa Vardy strusi Red Bull prije utakmice i na poluvremenu i sa 36-37 i dalje trpa u Premiershipu. Nije Red Bull znak neprofesionalizma. Dosta prvoligaskih igraca je znalo uzimati brufen+red bull ili max flu+red bull...barem dok sam imao mogucnost dobiti takvu informacija (radi se o ovom desetljecu)
  • BBB Mataa998
    2.3k
    brufen+red bull ili max flu+red bullrokikaciga

Koji je benefit na igru kad se uzima ova kombinacija?
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    Devedeset posto igrača kojih poznajem, nogometnih profesionalaca, mi je neformalno povjerilo da krka po dva brufena dnevno. Treninzi, utakmice, bolovi, ovisnost, placebo..
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Kaže Kvasina da je Cannavaro zatražio mašinu za cijeđenje sokova koja košta 7500-8000 eura.
  • NB86
    16.6k
    Sitnica
  • austrijanac
    6.5k
    Neš ti, koliko plaćamo Brkljaču i slične, predlažem bar da se dva uzmu.

Jedan za svlačionicu, drugi za pušačku sobu.
  • ZgDLions
    987
    Ma sa tom zdravom prehranom se gubi jako puno vremena, dobro da nabavljaju takve stvari.
    BC44-E19-A-AAF0-4098-BFF2-9-E7-AD37846-C4.jpg
  • Crni86
    9.6k
    Svatko tko se i malo bavio nekakvim sportom i aktivnoscu zna kako vise od 50% rezultata moze poluciti prehrana i kako trening bez kvalitetne prehrane ne znaci apsolutno nista. Sve to su investicije ga dugorocni rast i razvoj kluba.

Tako da podrzavam ove novitete. To je jednostavno nacin i da se sami klub digne na novu razinu i uvedu se mozda neke stvari koje su vani normalne i koje ce nam dugorocno olaksati bitku sa top klubovima.
  • rokikaciga
    929
    ma ne znam, nisam kompetentan da o tome pricam. Meni osobno je uvijek najvise pomogla ispravna ishrana i dovoljno sna iako sam ja daleko od vrhunske razine igrao nogomet, da se ne lazemo.
  • Nogo
    6.1k
    Screenshot-20250217-161714-e-Football.jpg

Ne mogu se svi pohvaliti da imaju trenera kao igrača u e-footballu.
    Možda i najbolji ili jedan od najboljih stopera u igrici.

Ps: ovo je od jučer. :joke:
  • Paggini
    45.7k
    Koliko mu bolje stoji obrijana glava....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.