• marcio amoroso
    39.9k
    Ja se uvijek sjetim lige prvaka sa Jurčićem kad smo bili drugi po pretrčanim kilometrima, a predzadnji po visokom intenzitetu trčanja.

O tome se radi. Lako je trčkarati, to može svaki amater. Problem je kada istrčiš u kontru, izgubiš loptu i onda treba šprintati natrag. Tu mi itekako imamo problem i naravno da je Fabio to vidio.
  • Crni86
    8.2k
    https://www.index.hr/sport/clanak/ovako-izgleda-tablica-shnla-otkad-je-cannavaro-u-dinamu/2643186.aspx

Evo malo statitsikcih podataka od dolaska cannavara. Mozda nije najljepse ali bome smo najdominantniji u svim aspektima. Istina igrali smo doma sa istrom, sibenikom i goricom pa treba uzet s dozom rezerve.
  • PetkoDaniOršaGol
    162
    https://www.facebook.com/share/p/18PKvkwXjP/

In Andrea Pirlo's book *"I Think, Therefore I Play"*, he spoke about his famous photo with Cannavaro in the Berlin final:

*"At that moment, while we were taking penalty kicks in the 2006 final, I remembered all the penalty shootouts we had played in recent years. We had lost them all. I was terrified. I couldn't find anyone to talk to, so I hugged Cannavaro and said, ‘Fabio, I’m scared.’*

*He didn’t respond. We were watching the penalty kicks, and I said again, ‘Fabio, I’m scared!’*

*And still, no answer. When I was about to say it for the third time, he interrupted me and said, ‘Shut up, Andrea! I’m about to lift the World Cup in a few minutes!’”*
  • rokikaciga
    492
    jebote pa Vardy strusi Red Bull prije utakmice i na poluvremenu i sa 36-37 i dalje trpa u Premiershipu. Nije Red Bull znak neprofesionalizma. Dosta prvoligaskih igraca je znalo uzimati brufen+red bull ili max flu+red bull...barem dok sam imao mogucnost dobiti takvu informacija (radi se o ovom desetljecu)
  • BBB Mataa998
    2.2k
    brufen+red bull ili max flu+red bullrokikaciga

Koji je benefit na igru kad se uzima ova kombinacija?
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Devedeset posto igrača kojih poznajem, nogometnih profesionalaca, mi je neformalno povjerilo da krka po dva brufena dnevno. Treninzi, utakmice, bolovi, ovisnost, placebo..
  • Izet Hajrović
    4k
    Kaže Kvasina da je Cannavaro zatražio mašinu za cijeđenje sokova koja košta 7500-8000 eura.
  • NB86
    15.9k
    Sitnica
  • austrijanac
    5.7k
    Neš ti, koliko plaćamo Brkljaču i slične, predlažem bar da se dva uzmu.

Jedan za svlačionicu, drugi za pušačku sobu.
  • ZgDLions
    798
    Ma sa tom zdravom prehranom se gubi jako puno vremena, dobro da nabavljaju takve stvari.
    BC44-E19-A-AAF0-4098-BFF2-9-E7-AD37846-C4.jpg
  • Crni86
    8.2k
    Svatko tko se i malo bavio nekakvim sportom i aktivnoscu zna kako vise od 50% rezultata moze poluciti prehrana i kako trening bez kvalitetne prehrane ne znaci apsolutno nista. Sve to su investicije ga dugorocni rast i razvoj kluba.

Tako da podrzavam ove novitete. To je jednostavno nacin i da se sami klub digne na novu razinu i uvedu se mozda neke stvari koje su vani normalne i koje ce nam dugorocno olaksati bitku sa top klubovima.
  • rokikaciga
    492
    ma ne znam, nisam kompetentan da o tome pricam. Meni osobno je uvijek najvise pomogla ispravna ishrana i dovoljno sna iako sam ja daleko od vrhunske razine igrao nogomet, da se ne lazemo.
  • Nogo
    5.5k
    Screenshot-20250217-161714-e-Football.jpg

Ne mogu se svi pohvaliti da imaju trenera kao igrača u e-footballu.
    Možda i najbolji ili jedan od najboljih stopera u igrici.

Ps: ovo je od jučer. :joke:
  • Paggini
    38.9k
    Koliko mu bolje stoji obrijana glava....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.