• Jurki
    15.7k
    Čuo sam da nekolicina igrača poslije kondicijskog treninga povraća od muke.modri-kibic

Treba ih jos vise nagaziti. Katastrofa da profi sportas moze biti tak zapusten.
  • Marley
    3k
    mene samo plasi sto je Fabio *navodno* vec imao negdje ovakve pokusaje promjena, dizanja svega na visi nivo. Pa mu nije proslo, jer igraci nisu uspjeli sve te promjene pohvatati.
    Ne daj Boze da tako ispadne kod nas haha. Jer ak budu takvi krkani da nisu spremni na sto god je potrebno, u svrhu napretka, nabijem ih onda na onu stvar koju nemam. Profesionalnost na prvom mjestu :wink:

Salim se malo, vjerujem ja u nase decke, sve ce oni to pohvatati, valjda :sweat:
  • jakov1
    458
    Bjelica je godinama igrao i trenirao klubove u Ligama petice, nije moguce da nijednom nije cuo za ciklu ili za kondicijske treninge. Ostavite se autosovinizma, ne treba nama svjetske pameti i revolucionarnih ideja, nego stabilan kadar i jasna taktika.
  • Jurki
    15.7k
    i onda se cudimo ko pura dreku kad ti igraci odu van da im treba godinu dana da se aklimatiziraju na zahtjeve novih klubova.
    Fabio samo ih nagari jos vise.
    Tko bu mogel to pratiti super.. ko ne.. nogom vrit i doviđenja.

u prvom mandatu su nasi igraci bili odlicno fizicki pripremljeni. U drugom je odlucio svirati kurcu a i realno nije imal vremena kad ih pritegnuti.
  • Marley
    3k
    Katastrofa da profi sportas moze biti tak zapusten.Jurki

Cekaj ja sam ovo od modrog kibica shvatila kao zafrkanciju, sta nije :sweat: ?!

A gle ako je tako, to nisu sami krivi. Netko je i prije Fabia svaki dan radio s njima na tome, odgovornost je na tim ljudima. Znamo vec da ima igraca koji ce dodatno radit i van treninga, znamo i koji su, iz aviona se vidi. A znamo i koji nece. Ali zato sluzi struka da svakoga nadzire u kakvom je stanju, i po tome mu prilagodi/pojaca rad.

Fabio samo ih nagari jos vise.Jurki

Joooj nemoj tako, pa ne moraju bas povracati valjda :sweat:
    Premekana sam ja za to haha. Ali vjerujem Misteru da zna sto radi, sto cu drugo.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ostavite se autosovinizma, ne treba nama svjetske pameti i revolucionarnih ideja, nego stabilan kadar i jasna taktika.jakov1

Što? :D
  • Jurki
    15.7k
    Cekaj ja sam ovo od modrog kibica shvatila kao zafrkancijuMarley

Pa nebi me cudilo da je to istina.. jer nas je proslu jesen svaka ekipa pregazila fizicki.. Belupo i Rijeka na Maksimiru npr.
  • Marktwain
    130
    Da se mene pita, neki bi bili na kruhu i vodi koliko se vuku po terenu.
  • Droljo
    12.5k
    Pa lovren je dero red bull u rusiji na svjetskom. Toliko o profesionalnosti naših vedeta...
  • Jos-Optimus
    4.5k
    stari, boli me kita gdje je bio, ovo su normalne stvari u svim vrhunskim sportskim kolektivima, ja sam u šoku da se ovo tek sada uvodi. Svaki taj detalj daje malu prednost, posebno nama koji se u HNL-u možemo nametnuti s inovacijama koje su drugima nedostupne. Uostalom kad je Bjelica igrao vani te stvari nisu bile standard, a čisto sumnjam da je Nijemca morao upozoravati kako da jede
  • Mr Anderson
    10.9k
    Da se mene pita, neki bi bili na kruhu i vodi koliko se vuku po terenu.Marktwain

A da su na kruhu i vodi, onda bi letjeli po terenu?
  • Marktwain
    130
    Onda bi malo razmislili o prehrani i benifitima iste.
  • Droljo
    12.5k
    A da su na kruhu i vodi, onda bi letjeli po terenu?Mr Anderson

A šta ako je kruh bez glutena i demineralizirana voda?
  • Ludovic IX
    8.1k
    dinamo ponekad čak i pretrči suparnie u europi ali budimo iskreni, to je više u leru nego intenzivno trčanje..

ako imamo manje kvalitenih igrača od liga petice, ok ali tko brani našim igračima da budu spremni isto kao i igrači sredine liga petica (namjerno nisam rekao top klubovi jer oni imaju igrače koji su životinje, koji su u top klubovima zato što su kondicijski jaki i prije priprema)

mislim tu na cijelu ligu HNL
  • modri-kibic
    263
    Cekaj ja sam ovo od modrog kibica shvatila kao zafrkanciju, sta nije :sweat: ?!Marley

Nije ovo nikakva zafrkancija za kondicijske treninge i povraćanje. Prije par dana sam čuo tu informaciju. Ovo za ciklu mi je logično, jer znam iz vlastitog iskustva da jako pomaže kod krvne slike, pogotovo za željezo i hemoglobin. Sam Cannavaro je u par navrata izjavio da nije najbolja sprema igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet