• Big Daddy
    1.5k
    Je*o ti Mmaee mater
  • Zg123
    1.7k
    Cannavaro iako imas boraniju od igraca koji su takticki nepismeni i ne znaju osnove nogometa tvoje kemijanje s Teofilom na beku i guranjem napusenog na stopera je sigurno pridonjelo ovom danasnjem trpanju
  • Odani Zgd
    361
    Molimo admine da otključaju temu"novi trener Dinama"....hvala
  • austrijanac
    6.5k
    Predlažem za dežurne kritičare da idući trener budu dvojica, a to su Sopa i Bjelica.
    I Nenadov sin isto i legendarni Alen Peternac.

Pa onda će dezurni kriticari srat po Tomasevicu i Manenici ili Naukovicu, jer su takav tip ljudi. Samo da je srat. I vrijeđat.
  • San Lorenzo
    19.3k
    Bjelica je bivši, Jakirović je bivši, činjenica da se vas par tu na svaku kritiku ofarbanom hvata za Bjelicu ili Jakirovića govori da nemate nikakve argumente u korist trenera koji na poluvremenu ima 0-3 protiv Rijeke...Jakirović je nakon 45 minuta protiv Bayerna gubio 3-0 i 97% foruna je bilo suglasno da mora bit bivši do ponoći.
  • Socrates
    213
    Razno-razni dibidusi se uhljebljuju u europskim klubovima na račun igračke karijere. Dobili smo odgovor zašto je bivša zlatna lopta Cannavaro mogao dobiti posao samo u Kini. I onda ga Dinamo zaposli i učini ga najplaćenijim trenerom u povijesti kluba.

Samo na račun te odluke bi vladajući ponudili ostavke da imaju imalo morala.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Mislim ovo je realno najveca sramota jos od one Lokse. A toliko kljucna tekma. Mene je ubiti pozitivno iznenadio ali nakon ovoga ja bi mu dao otkaz i doveo jebenog Sopica.

Boli me dupe. Svakako je sve oslo u onu stvar. Nogomet je identican kod svih trenera pa neka barem bude domaci koji ce mariceve kriminalne strance sijest na klupu.
  • Odani Zgd
    361
    Sprdačina...prvenstvo je gotovo,sad plačati još jednu otpremninu,pa ugovor novom treneru bi bilo suludo.Ostavit ga sada do kraja,bit ćemo treći sigurno u najgorem slučaju.Čovjek je simpatičan,al nažalost nije trener za Dinamo
  • Dudu9
    1.6k
    Tek nakon 0:3 skužio da je Mmae prevara i da Ktc ne može igrati desnog beka, pa kakav je on to trener, spustio gaće da nas Rijeka naguzi stvarno je odličan trener
  • NB86
    16.6k
    Jakirović je nakon 45 minuta protiv Bayerna gubio 3-0 i 97% foruna je bilo suglasno da mora bit bivši do ponoći.San Lorenzo

Imo je bogami i poraz na maksimiru par dana prije od tovara, pa 3 0 lokomotiva, 5 0 paok, 2 0 ballkani, nije bas da je popusio otkaz za poraz od bayerna, ne vidim potrebu za stalnim opravdavanjem jakira i bjelice koji su imali uzas rezultate
  • Jaki991
    271
    Fabio, mozda do kraja prvenstva otkrijes da je Ademi igrac za max zadnjih 20 minuta, i da Teofil valjda nikad u zivotu nije igrao beka, neces ispast Guardiola sa tim brijama, ne brini
  • Kujtim Shalla
    4.7k
    Jakir nije tema ,ali kad se spominje već sad skuplja gledam bodove sebi , a meni je pokazao ko je i šta je nakon Bayerna ,ništa drugo nije bitno. Ni Balkanu,ni ,loksa ,ni paok
    Ali da lik ne ponudi ostavku nakon 2-9 i da u intervjuu nije ni sekundu samokritike imao. Taj nije za Dinamo. Danas su svi vidjeli da mi od 3 desna beka na klupi igramo sa Theom na toj poziciji. Neko je ovdje lud . A i da Ademi igra ,uz sav respect gospodin Cannavaro je danas dežurni krivac . Niti Mmae ,niti Kanga daleko bilo. Nego katastrofa od postavke igre. Mi se danas rugali Osijeku, eh bože . 4-0 za rijeku. Mislim da Fabio daje sam ostavku nakon ove bruje
  • Nolifer
    10.6k

Hahahah. Ovo je baš najpametniji komentar ovdje. Točka na i. :lol:
  • Praskaton
    4.3k
    Zlobnici bi rekli da cikla i špinat nisu upalili veceras
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.