• grba
    55
    Prije bi zapoceo s Kacavendon pa Belcar mozda onda u nastavku neka ude.
  • Izet Hajrović
    4k
    Mislim da možemo računati i na Sučića nekih dvadesetak minuta.
  • Praskaton
    3.7k
    Stalno se kuka kako je Rpg na krivoj strani a sad bi to isto radili Pjaci kao nagradu za dobre igre i golove.

Nevjerovatno kako se lako igrači ozljede kod nas.Ne prođe tjedan da netko ne otpadne.Stvarno se treba zapitat što je uzrok.

Sad kad nema Stojkovica krenuo bih opet sa Cordobom.Loš je bio al dajmo mu neki kontinuitet,možda s većom minutažom pronađe formu koju je pokazivao kad je došao u klub.

Po meni Kačavenda je zaslužio da starta uz Akija.
  • Droljo
    12.5k
    Sad kad nema Stojkovica krenuo bih opet sa Cordobom.Loš je bio al dajmo mu neki kontinuitet,možda s većom minutažom pronađe formu koju je pokazivao kad je došao u klub.Praskaton

Pogotovo ako bude imao rpg-a iza sebe.
  • telekineza
    47
    Ja mislim da sada s ozljedom Stojkovića će gotovo sigurno RPG igrati desno krilo, a KTC će opet biti na desnom boku, lijevo će biti Franjić i stoperi Mmae i Galešić. Jednostavno ne vidim način da Galešić i KTC budu stoperi jer ne znam jesu li ijednom odigrali zajedno, dok su Mmae i Galešić ipak odigrali puno više. Da Stojković nije ozlijeđen onda bi njega očekivao desno, ovako mislim da će biti isto kao protiv Osijeka samo što će vjerojatno Kačavenda biti u sredini ili čak možda i Rog. Za Belcara ne vjerujem da će startati na Rujevici nakon par treninga.
  • dzg7
    374
    Hoxha je puno bolji ako uđe u drugom djelu, a i da igra od prve minute onda se Pjaca mora prešaltati na kontra stranu sto nije dobro
  • Crni86
    8.2k
    Hoxhu bi cuvao kao jokera za zadnjih pola sata. Tako nam je zadnji put i donio titulu.

Mozda smo transfer maura stopirali radi ozlijede stojketa pa cemo mozda franjica vidjet u vezi, a maura na lijevom beku.

Desno krilo nam postaje rak rana. Iskreno ne bi racunao ni na mbukua ni na cordobu u iduce 3 tekme. Ne bi me cudilo da desno vidimo kacavendu.

Cavlina - rpg,ktc,gale,perkovic - franjic - kacavenda,ademi,bati, pjaca - kanga

Ionako otvaramo igru sa 3 iza pa bi se rpg dizao visje dok bi mauro ostajao u 3 iza s galetom i ktcom. Galesic bi preuzeo mmaovu ulogu razigravanja kao centralni stoper.
  • San Lorenzo
    18.6k
    Grozno stanje travnjaka = ozljede.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Koja je šansa da Mauro starta nakon što je skoro bio prodan?
    Rekao bih 0 posto.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Koja je šansa da Mauro starta nakon što je skoro bio prodan?
    Rekao bih 0 posto.
    Mali Zeus

Tako je...a i da Franjić krene na zadnjem veznom nakon što ga Fabio niti jednom nije isprobao na toj poziciji.
  • Mali Zeus
    16.2k
    S obzirom da je ovo jača tekma ne bih me čudilo da Fabio krene s 3 iza.

Čavlina - Galešić, Mmae, KTC - Franjić, Kačavenda, Ademi, Rog, RPG - Baturina - Kanga.
  • Crni86
    8.2k
    istina slazem se.

nema sanse da pjaca ostane na klupi. Moguce da bude neka kombinacija izmedu 3/4 iza kao protiv osijeka. Da vidimo rpga opet na nekom desnom krilu, a ktca na desnom beku.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus nema sanse da pjaca ostane na klupi. Moguce da bude neka kombinacija izmedu 3/4 iza kao protiv osijeka. Da vidimo rpga opet na nekom desnom krilu, a ktca na desnom beku.Crni86

Jao, zaboravio na Pjacu. :rofl:
    Baturina onda umjesto Roga, a Pjaca iza Kange.
  • bongo
    1.1k
    Jao, zaboravio na Pjacu. :rofl:Mali Zeus

Da se na trenutak malo odmaknemo od predviđanja i ozbiljnisti. Zamislimo sastanak pred utakmicu kad trener Zeus izdiktira sastav, a Pjaca diže ruku i pita “Šefe, a ja?” Zeus odgovara “Jbt, zaboravio sam na tebe. Niš, mijenjamo onda”
  • emilperska
    8.5k
    Pjaca vjv desno, albanski orao lijevo..

Ne vidim drugog nacina kad nema Stojketa..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.