• BBB Sibenik
    5.4k
    13 kola 39 bodova, tu vidim pola nas predaje prvenstvo. Da smo se jučer osramotili jesmo, da ima u ekipi prepalacenih jebivjetara ima, da nam se trener pogubija pogubija se. Al sljedeća utakmica u prv je derbi doma. Jel ima bolje prilike za isprat ovu sramotu bar na trenutak i pokazat svima da će tribat cekat 36 kola pa onda proglasit pobjedu ako budu u stanju.
    Predaje NE dolazi u obzir to nije Dinamo to nismo mi, očekujem da se svi skupe recu šta imaju svakom rec i da sljedećih 13 kola ne igramo ka picketine nego izađemo na teren ka bijesne zvijeri. Kad prođe ova sezona kako prođe pa i da budemo prvaci, ovo se ne smije ponovit ovako da nas šamaraju ko stigne i kako stigne. Pod hitno trazit SD vec sad. Svako tko forsira ove strance u Dinamo al kvazi strance i upitne profesionalce a ne klase, to je put u propast Dinama i naše lige općenito. Ne triba nam igrač od 70k misecno, jer to šta on igra može igrat i prosječni igrač iz HNL svaki za 10puta manje love.
  • rioda
    7.1k
    Zanimljivi su mi naši nogometni analitičari u javnom prostoru. Kako je nekad bilo popularno posrati se po Bernaueru (po meni uglavnom neopravdano), tako je sad isto s Mmaeeom (opravdano). Ali fascinira me, recimo, analiza golova gdje njemu zamjeraju okretanje guzice u bloku, ali isto to kod npr. Galešića nitko neće spomenuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.