• El Madrigal
    121

Mislio sam crni humor iz njegove perspektive ( lik je očito htio ispast smijesan), a pored toga odmah piše da je čisti rasizam. Ako je to vama ok, onda u redu.

Ne želimo više ni ti ni ja spamati ovu temu, hajdemo radije nastaviti o sastavu i maštanjima (realnim) kako ćemo na kraju ovog tjedna biti na bod od Rijeke i možda izjednaceni s Hajdukom ( smatram da neće pobijediti Osijek na Poljudu).
    Lp
  • prefontaine
    1k
    ovo je crni humorEl Madrigal

Rasističkim izjavama nije mjesto na ovom forumu
  • prefontaine
    1k
    Jao, zaboravio na PjacuMali Zeus

O mili Bože, šta čovjek sve neće pročitati na Zoni...
  • El Madrigal
    121

Koji je vama? Šta se ljudi tu stvarno prave grbavi? Aj zdravo
  • emilperska
    8.5k
    Rekao bi da je ovo tekma sezone u istinskom smislu te riječi, a ne ona s jogurtom tjedan iza.

Poraz ovdje šalje koncept cijele sezone u vražju mater. Rijeka odlazi na -7, a Hajduk -6 do -3. Tim više jer Rijeka do kraja 3.kruga ima laksi raspored nego mi.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Bojim se da će nam puno falit mišić u iznošenju lopte iz zadnje linije kod njhovog presinga. On to radi idealno i odigra je milion takvih utakmica protiv puno težih protivnika.
    Vidit ćemo triba bit jako pametan i smiren. Ne dopustit da rano povedu i prvih 20min smirit igru.
  • Droljo
    12.5k
    Tim više jer Rijeka do kraja 3.kruga ima laksi raspored nego mi.emilperska

Ak smo o tome počeli razmišljati u faking HNL-u nismo ni zaslužili naslov...
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ak smo o tome počeli razmišljati u faking HNL-u nismo ni zaslužili naslov...Droljo

Pa ne ide to baš tak, zar ne?
  • Keyser Soze
    12.6k
    Utakmica koju ako izgubiš vjerojatno gubiš i prvenstvo, a ako dobiješ imaš psihičku prednost do kraja.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Jedna od najkljucnijih utakmica sezone.
    Ali nebi rekao da gubimo prvenstvo ako izgubimo.

7 bodova je jos dosta, imamo jos jednu utakmicu s njima. A misliti da ovakva Rijeka nece prosuti barem 4 boda do kraja prvenstva je suludo.

Naravno da nam sanse za titulu padaju ako izgubimo, ali nebi rekao da bi bilo gotovo u tom slucaju.
  • Hrc-Vg
    577
    Ja bi probao nešto novo. Desno krilo nam je katastrofa, ja bi probao s Baturinom...S Pjacom na ljevom krilu, a Baturinom na desnom uz Kangu u napadu mogli bi imati super kombinatoriku i držanje lopte. U sredini Ademi, Sučić (Belcar) Kačavenda koji su defanzivno odgovorniji od Baturine i Stojkovića kaj bu nam trebalo protiv Rijekine vezne linije…
    Uz Franjića na ljevom, a RPG-a na desnom boku mislim da bi ih mogli uništiti preko bokova i krila…
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Ne vjerujem baš da će Sučić krenuti od prve, a niti da je spreman za to, nije ga bilo jako dugo. S druge strane, mislim da bi bila loša ideja Baturinu u ovako bitnoj utakmici stavljati na neprirodnu poziciju. Na 10 daje najviše i tamo mora i ostati.
  • Hrc-Vg
    577

Desno krilo nam je crna rupa, Cordoba ne pruža ništa prema naprijed, a defanzivno ne postoji, moja sestra je čvršća od njega i Mbukua…RPG-u treba netko s kim može igrati na desnom kao s Pjacom kad je lijevo…A na ovu kombinaciju Rijeka sigurno ne bi bila spremna.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Ne bi ni mi bili spremni na tu kombinaciju. Ne mijenjaš poziciju najbitnijem i najboljem raspoloživom igraču.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ma kakav Baturina na desnom krilu, pa to je smiješno, uškopiš si ekipu micanjem najkreativnijeg igrača na krilo. Uostalom, ovo je forum, piše se svašta, miran sam jer znam da Cannavaru nikad nebi pale takve ekshibicije na pamet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.