• El Madrigal
    121
    Postava koju bi volio vidjeti:
    Čavlina
    RPG - KTC - Galešić - Franjić
    Ademi - Kačavenda/Rog
    Stojković - Baturina - Pjaca
    Kanga
    NVKOD

Upravo sam htio staviti identičnu postavu.
    Što se tiče rezultata, bit će teško, ali mislim da je sada trenutak. Imam osjećaj da će dinamo biti kao protiv Osijeka, ali sa više iskorištenih prilika, a manje grešaka u obrani. S druge strane bio bih sretan i 1:0 pobjedom u 90. + minuti.
  • Niko1986
    984
    Prošli put smo išli na Rujevicu kada su oni bili "u raspadu". Drago mi je da sada idemo tamo kada su dobili Osijek i kada su prvi.
  • NVKOD
    3.2k

Stvarno se ne bih čudio da u subotu odigramo bolje nego što smo odigrali tada. Vjerujem da se u većini utakmica misli da će se stvari same od sebe riješiti te da će se Rijeka i Hajduk u "rasulu" sami predati i izgubiti. Taj podcjenjivački stav nas doveo do remija i poraza. VIše puta smo se tako opekli.

Sad kad nam stvarno gori pod nogama, mislim da će dečki odigrati pravu mušku utakmicu jer i sami znaju da nema Lige prvaka i premije ako ne budemo prvi.

Očito nam paše kada igramo protiv jačih ekipa (blackout protiv Bayerna ne bih brojao), kada je više toga na kocki, nego kada sve imamo u svojim rukama. To daje dodatni adrenalin, motiv i volju za pobjedom. Ista stvar je i s reprezentacijom - protiv slabijih ekipa znamo odigrati loše, a onda protiv velikana igramo na 500 %.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k

I obrnuto, "mali" se napale na nas pa igraju na 500%, a i u zadnje vrijeme niti jedna ekipa ne dolazi spuštenih gaća igrati protiv nas.

Siguran sam da ćemo na Ruji ponoviti igru kao protiv šarana - samo s drugačijim ishodom :cool:
  • Mr Anderson
    10.9k
    mali" se napale na nas pa igraju na 500%, a i u zadnje vrijeme niti jedna ekipa ne dolazi spuštenih gaća igrati protiv nas.Nemrem igra Dinamo

Mi nismo mali, ali igramo protiv vodeće ekipe koja nam bježi 4 boda. Nadam se da je to dovolkno velik razlog da se i naši dečki napale maksimalno.
  • Omake
    6k
    Mladi i poletni

SPuVF6m.png
  • Paggini
    39k

Srce moje miruj, ohhhhhhh
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Stojković ako bude počinjao utakmicu onda se nadam da je to na desnom krilu, ovako 4141 sto smo znali igrat gdje dva centralna veza/poluspice budu on i Baturina samo koče jedan drugog, a ne vraću se nazad.

Jedan i drugi žive sa loptom u nogama, iznošenju i kreaciji u prostoru između centra i protivničkog gola, međutim ni jedan se ne vraće baš nazad pa imamo igrača manje, to je radilo dok je Mišić krpao ovog jednog pa on iznosi loptu, vraće se nazad, spušta se nerijetko između dva stopera, radilo bi i da Ademi igra sa Sučićem pod uvjetom da ne igra napadača iz drugog plana ili Belcar-Ademi/Sučićn a onaj drugi(Stojković) ide na krilo, gdje je imao dobrih utakmica, ona protiv Varaždina ona na kraju prošle godine, ali i ona protiv Milana. Ovako ostavljat Ademia ili Belcara samog protiv pogotovo Fruka i tko već igra tamo još veznog će biti zajebano posve.

Formacijski i da sam ja na Fabiovom mjestu probao bi sa

Čavlina
    RPG-KTC,Galešić-Franjić
    Sučić, Ademi
    Stojković-Baturina-Pjaca
    Kanga/Kulenović

I od drugog poluvremena u 55.oj minuti Hoxha, a kasnije onda redom Kačavenda,Belcar i ovisi koji napadač ne započne utakmicu(pretpostavljam Kulenović) i evenutalno Mbuku.
  • Mihaljević
    11.8k
    Perković > Torrente
  • El Madrigal
    121

Omake, ovo izgleda savršeno. Ali Sučić nije spreman za gas od prve minute, a Belcar je tek stigao. Ali zvuči i izgleda odlično
  • El Madrigal
    121
    Uglavnom, smiješi se osim Petka puni sastav!
  • marcio amoroso
    39.9k
    Ademi će vjerujem sigurno početi, a Sučić sigurno neće. Ja mislim da će ovo biti startna postava:

Čavlina- Gabriel, Theo, Galešić, Franjić- Ademi- Pjaca, Stojković, Bati, Hoxha- Kanga

Poslije će vjerojatno ovisno o rezultatu ući Belcar, Sučić i Kule.
  • grba
    48
    Imam osjecaj da ce bit golijada protiv Rijeke, nadam se da ce Kangu krenuti s ovim golom u proslom kolu, stvarno ima nos za sansu par stativi je pogodio vec, bit ce to dobro sve, sa Sucicem ne treba zurit, 20ak zadnjih minuta bi bilo idealno kad bi odradio, vjerujem da ce biti od koristi a i treba mu da uhvati malo ritam... Ajmo Dinamo!
  • Dinamo-SB
    71
    Daj Bože da ovo istrči. Uvjeren sam u pobjedu u ovakvom sastavu.Franjić i Hoxha koji je trenutno u formi lijevo,a tek desna strana RPG-Pjaca.Stojke-Bati kreativa.Kanga naprijed nakon postignutog gola s dodatnim samopouzdanjem.Ademi koji moze biti dobar na zadnjem veznom i pokazao je to protiv Gorice. KTC i Gale zvuče dobro.Galesic bez problema moze iznjet loptu i zapocet gradnju igre.Zamjene isto imas dobre.
    Ovo baš jako dobro zvuči i nekako baš daje optimizam.
  • GeneralNapoleon
    849

Nadam se da nikako ne krece Hoxha pa kemijanje sa Pjacom desno, te da nikako ne krecemo sa tako ofenzivnim veznim redom.

Mogu samo ponovit da se Hoxha iskazao najvise kao super sub. Neka tako i ostane. Papogotovo jer su Franjic i Pjaca fenomenalno suradivali ovo malo do sada. Ne bih to dirao.

Ako krene vezni red Aki, Stojke, Bati ce nas razbit u sredini i bit ce uzas od utakmice slicno onoj dok smo imali dva suta prosle sezone. Vidjelo se i protiv Gorice kolike rupetine tu nastaju. Belcar ili Kacavenda uz Ademija apsolutni mus. Stojkovica na krilo.

Iako stvarno ne bih volio vidjet takvu postavu takoder smatram da postoje dobre sanse da ce bas biti ta. S obzirom na dobru Hoxhinu formu i uigrani par Stojkovic Baturina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.