• El Madrigal
    121
    Čavlina- Gabriel, Theo, Galešić, Franjić- Ademi- Pjaca, Stojković, Bati, Hoxha- Kangamarcio amoroso

Ako Hoxha i Pjaca krenu ovako, a slućajno ne bude dobro, onda nema neke alternative, nema ni na lijevom ni na desnom krilu nekoga tko bi nešto donio. Ovako Hoxha kada uđe u 60. oj, onda napravi neku promjenu. Samo moje mišljenje. Ali opet, to je postava u najboljoj formi i najjača.

Treba razmisljati i Osijeku i Hajduku, dakle ovaj tjedan pametno rasporediti snage.

Mislim da to momci mogu i da oni sada osjete da je to to!
  • NVKOD
    3.2k
    Hoxha bi trebao startati s klupe jer je tako opasniji po gol. Obrambeni igrači se ispušu i onda ima više vremena raditi bicikle, ubacivati, pucati.

Svi se sjećamo da je upravo on bio ključni igrač kad smo na Rujevici s 0:1 preokrenuli na 2:1 i to zato jer je bio joker s klupe.

Ako starta u prvih 11, bojim se da će imati jako mali doprinos u ekipi za razliku od ulaska u 60. minuti.

Stavljanjem Pjace desno i Hoxhe lijevo imamo dva osrednja rješenja, umjesto da forsiramo Markana na prirodnoj poziciji, a u velikoj je formi.
  • El Madrigal
    121
    slućajnoEl Madrigal

* Slučajno! *
  • gaTeDZG
    283
    Mojih početnih 11 za Rijeku:

Čavlina,
    RPG, KTC, Galešić, Franjić,
    Ademi, Kačavenda - Stojković desno, Pjaca lijevo, Baturina iza Kange

Ne bih volio gledati Selahija, Petroviča i dr. kako kao na motoru iznose loptu pored Luke i Martina a Cordoba npr. stoji na krilu, Ademiju treba Kača ili Sučić ako je spreman za najviši intenzitet.
    Ne bih volio ni ponovno kemijanje sa Pjacom desno, Hoxha igrama zaslužuje start lijevo ali ne na štetu Pjace koji je ipak prva opcija, pogotovo u derbiju. Neka nam Arbi opet s klupe donese malo shqip magije.
    Ne bih volio ni stoperski par Mmaee-Galešić a KTC na desnom beku, mislim da je Franjić spreman a desno nam treba RPG na svom nivou i napokon na prirodnoj poziciji.

Nadam se uspješnom debiju Belcara, sumnjam da će nakon nekoliko treninga debitirati kao starter baš na Rujevici, samo da viroze prođu i hrabro po pobjedu!
  • Paggini
    39k
    E Majki, započni još jednom raspravu o forumima rivala na temi utakmice, dobit ćeš ban. Ne da mi se po četvrti put raspravljat s tobom, jednostavno prestani.

Ovo napisano brišem, na zadnjim sam živcima s tobom i tuđim forumima.
  • Krizy
    53k
    Naime, Fabio Cannavaro saznao je da protiv Rijeke neće imati na raspolaganju Luku Stojkovića. Ozlijedio je mišić u dvoboju s Goricom i sigurno će propustiti derbi na Rujevici. A vrlo je upitan i za Derbi s Hajdukom u Maksimiru.
  • tigric
    569
    Bez Stojkovića u svim nadolazećim derbijima...
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Ja sam pisao i na pripremama da će negativna tranzicija/povratak u obranu patiti ako dvije “osmice” igraju Stojković i Baturina. Pogotovo ako se u obzir uzme da nam je jedan od stopera Torrente.

Ta kombinacija njih dva u vezi je prva asocijacija na tekmu u Koprivnici i masakr Belupa nad nama (4-1). Mislim da će se u subotu morati puno pametnije jer je njihova najveća snaga i prednost agresija na toj samoj sredini terena. I Djouahra i Fruk mogu brzo izići i pretrčati nas, pa u nekim 3 na 3 ili 4 na 4 situacijama predviđam probleme, ovako od oka. Pridodaj tu Petroviča i Selahija koji su na 101% u svakom duelu.

Zanemaruje se kontekst da smo mi igrali i pobijedili tri HNL utakmice protiv tri najslabije ekipe na tablici, a ni tada mi to nije sjajno izgledalo jer su nam kroz trokute i sredinu izlazili lagano do gola u više navrata. Ponavljam, Istra, Šibenik i Gorica. Četvrti protivnik je bio Osijek koji spada u nekakav TOP 4 (a nisu u Bog zna kakvoj formi) i oni su nam također sve probleme napravili iz te spomenute tranzicije.

Nemamo Sučića, nemamo njegovih 12-13 kilometara, tu neće biti ni Mišićeve mirnoće. Nadam se da će se do subote pronaći neko drugo rješenje da Baturini drži leđa, jer ovako jednostavno nije najbolje izgledalo. A osobni dojam je i da njegova kreacija također pati u ovoj konstalaciji snaga. On nije igrač koji se striktno drži sustava, jednostavno ga “pustiš” i njemu u tom dijelu terena treba maksimalna sloboda a ne netko tko bi ga držao za ruke.

EDIT - sad ćemo i morati, htjeli to ili ne.
  • Crni86
    8.2k
    Nastavljamo gdje smo stali s ozlijedama. Nadam se da se u klubu bave time da se otkrije sto je uzrok tolikih ozlijeda.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Belcara odmah u vatru umjesto Stojkovića.
  • don
    11.1k
    ovo više nije normalno..
  • Droljo
    12.5k
    Fabio Cannavaro saznao je da protiv Rijeke neće imati na raspolaganju Luku Stojkovića.Krizy

A ja baš krenuo pisati kako mislim da Stojković bude na klupi i sad ovo. Jbga

jer su nam kroz trokute i sredinu izlazili lagano do gola u više navrata.Tongo Doumbia

To ako fabio sredi nećemo više nikad gol dobit.

Nadam se da će se do subote pronaći neko drugo rješenje da Baturini drži leđaTongo Doumbia

Nek si sam drži leđa u smislu vraćanja i trku bez lopte kao u lp šta igra.
  • Rakovica1986
    932
    Pa ovo je stvarno za popizdit. Ljuti smo svi cijelu sezonu, al kad čovjek pogleda koliko nas ozljede karaju na kraju imamo i dobar rezultat. Nije normalno da skoro cijelu sezonu nemaš 3-4 najbolja igrača na raspolaganju. To nijedna ekipa nebi mogla izdržati.
  • Georg Koch
    5.4k
    S obzirom da povredu Stojkovica, te ako ne bude novih koji ce otpasti, ocekujem iduci sastav:
    Cavlina
    RPG KTC Galesic Franjic
    Belcar Ademi
    Pjaca Baturina Hoxha
    Kanga

I onda u 2.poluvremenu, ovisno o ishodu imamo Kacavendu/Pavica za vezni red, Cordobu i Mbukua za krila te Kuleta za spicu.

Idemo po velika 3 boda nadam se :strong:
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ne znam baš da bi Belcar odmah trebao početi prvu, tek nakon što je potpisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.