• Brusa
    2.4k
    Sad samo čekam da se pojavi novi profil na Zoni pa da se predstavi:
    Drugo vas već čitam, ali sad sam odlučio napokon nešto napisati:
    Imam 24 godine i cura mi radi u studencu u Dubravi...
  • Zagreb1992
    2k

I pitanje Što mislite o Franji Ivanoviću ?
  • NVKOD
    3.2k
    Što mislite o Franji Ivanoviću ?Zagreb1992

Čuo sam da je igrač koji voli napadati dubinu.
  • don
    11.1k
    Što je vjerojatnije
    - da će belcar potpisati do ponoći ili
    - da će majki zbarit malu iz studenca
    — Ludovic IX

Izgleda ovo drugo.
    NitkoBitan

jebiga Majki, na kraju izgleda ovo prvo.
  • Zagreb1992
    2k
    Belcar sad potpisao ..a studenac radio do 10 ..možda je već majki zbario :D
  • jedan u nizu
    11.8k
    Majki, ako ti ne vidis da ovdje imas sigurnu prođu, onda se prijavi u sv.Ivana!

Uleti sutra, kupi sitnicu i uzmi joj broj, instagram, snapchat, youtube ili sta god mladi danas uzimaju :D

i btw, po tvojoj prici mi se cini kao da je mlada dama za kratku avanturu, a ne za zenidbu :wink:
  • ZgDLions
    801
    Nadam se da Belcar nema zdravstvenih problema i da se zbog toga nije zakompliciralo.
    9-C57-FFFC-537-B-4852-8-A82-EF80677-E7-DFD.jpg
  • NitkoBitan
    23.1k
    Majkija na instagramu prate dosta dobre cke, nije on takav naivac kakvim se predstavlja :wink:
  • ZrnTSCHeZ
    825
    E da, al mene zanima kako to da je cura osjećala se sigurno to podijelit sa mnom. Bio sam skroz prisojan i moje ponašanje je bilo primjereno dućanu.Majki2111

Možda razlog korelira s onim istim dok te na izlasku u klubu zauzeta ženska zažvalila da se obrani od nasrtljivaca :chin:
  • Majki2111
    3.8k
    Možda sutra odem. Dobra priča, ja sam htio nastavit priču, a imam dojam i da je ona.
  • Droljo
    12.5k

Ma to! Sam deri. A ovaj od 24 ak se bude pravio pametan reci mu da imaš cijelu zonu iza sebe. Ništa ti ne može!
  • mali M
    6.9k
    Majki ti si jedini lik koji ima visoke standarde za sve što radi, a kojih se uopće ne drži. Tu cijele čitabe pišeš o nekakvim zrelostima, prednjim korteksima, analizama tržišta, a ne samo da ne prepoznaješ da je ta sirota klinka psihički nestabilna nego još razmišljaš da joj se uvališ...
    A i vi koji mu plješćete na pol iz sprdanja na pol iz stvarnog poticanja mi niste jasni..
  • Droljo
    12.5k
    A i vi koji mu plješćete na pol iz sprdanja na pol iz stvarnog poticanja mi niste jasni..mali M

Čemu to? Zašto to sad nebi bila lijepa priča? Prohodaju, kroz godinu se vjenčaju, dva klinca, majki dobar posel i maloj otvori salon nakon porodiljnog, u istome može i neke svoje vizažističke ideje implementirati i sl. Evo ja ga podržavam bez fige u džepu.
    Odmah negativa jbte
  • NKDZ86
    3k
    ima ona stara dobra pjesma ovak ide: ...hodaš po kvartu i pričaš lovačke priče, lovačke priče...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.