• Droljo
    12.4k

Ovo sam skoro zaboravio. Šta je s facom na slici. Neki si mutan u licu :lol:
  • Majki2111
    3.8k
    Skenirana slika za osobnu preko mobitela.
  • jedan u nizu
    11.8k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/ruskoj-prvakinji-prijeti-kraj-karijere-doktori-joj-operirali-zdravo-koljeno/2642972.aspx

"Lala je imala operaciju tijekom koje su joj uklonili zdravi meniskus", rekla je Irina Viner, izbornica ruske reprezentacije u ritmičkoj gimnastici."

"To su naši doktori, ne želim im reći imena. Takvim doktorima bih uzela diplome."

Pa jel ovo realno??
  • Ludovic IX
    8.1k
    dobro da nije pala kroz prozor bolnice..ne bi me čudilo da je možda nešto rekla što se vrhu nije svidjelo
  • Majki2111
    3.8k
    Ljudi dragi ja ne vjerujem. :sweat: Jel iko vama ikad u dućanu podijelio kad je izgubila nevinost?

Znači idem iz grada i odem tu do Studenca kupit limune, gledam zbunjeno u etikete i pokušavam skužit koju broj upisat u sivu Metller Toledo vagu. Nakon minute iscrpnog mentalnog napora odustanem i pozovem curu koja radi tamo sa pristojnim pitanjem: "Oprosti, koju tipku trebam ja upisat u vagu?"

Dođe ona do mene i ko da vidi duha: "Ja Vam važem na blagajni."
    Ja uzvratim: "Aha, u redu."
    Ona će zatim: "Jel biste htjeli da Vam pričuvam knjigu ovu (imao sam knjigu jednu sa sobom."
    Ja uzvratim: "Ne treba, samo limun sam došo kupit."
    Ona: "Aha."

Obavimo transakciju i ja, pošto sam s trećim sugovornikom nedavno nešto se dotakao rada u studencu, pitam nju: " Kako je raditi ovdje u Studencu?"

Kaže ona: "A dobro, al neću ovdje dugo, idem u državnu firmu."
    Pitam ja: "Kako to? Kaj ne valja?"
    Kaže ona:" A plaća, ovdje je 800, tamo je 1080."
    Nastavim ja: "Razumijem te, ni meni nije bilo bajno prošle godine. Radio za 840. Malo, al ak si sa svojima može se ušparat nešto." I nastavim: A kaj si po struci? Gdje se vidiš?"
    Kaže ona: " Frizerka sam. Al ne radim to radi ljubomore diranja mušterija."
    Ja: " Ajme pa tu je lova! Kakva ljubomora?"
    Kaže ona: "A dečko. Smeta mu da diram mušterije, moram radit sve kaj on kaže."
    Ja velim: "Ja nisam neki macho muškararac ni alfa neki, vjerujem da žena treba radit ono kaj voli, makni se od njega."
    Ona kaže: "Sad ću ispast naivna kaj ću podjelit s tobom al ja sam sad na Valentinovo izgubila prvi put nevinost i dečko mi se više ne javlja ko prije. Blizu stanujemo, al to nije to.
    Ja kažem: "Aha u redu, pa koje si godište? Kaj te privuklo kod dečka? Ja iz muškog kuta mogu reći da više volim komunikaciju uživo. Ne volim više poruke kad se traži cura."
    Ona veli: "Ja imam 19 on 24. Nemam pojma kaj me privuklo kod njega. uletio je tako u Studencu i tražio me broj."
    I taman uleti nova mušterija i pita ona mene jel žurim. Ja kažem da ne žurim, al da vidim da ima radit.
    završi ona: "Ako naletiš ponovo, vidimo se."
    Ja isto: "Vidimo se"

Momci moji kaj reći? Jeste imali sličnu komunikaciju ikad? Bome ja u dućanu nisam.
  • Krizy
    52.9k
    Jeste imali sličnu komunikaciju ikad?Majki2111

Jesam jednom. U snu.
  • Nolifer
    9.6k
    https://www.youtube.com/watch?v=0qP9qTMQn7M

Već sam pomislio da je bila ovakva scena...

:lol:
  • Droljo
    12.4k

To je ta majki sunce ti jebem! Odma ujutro nazad sa čokoladom tam.
    I nemoj odmah gurat praščića nego prvo cuga neka i to.. nemoj da te ja učim :lol:
  • Hnlovac
    1.6k
    jel imaš fotomale?
  • Marktwain
    124
    Ovo me podsjeća na pjesmu od TBFa Fantastična.
  • BBBaranja
    3.1k

Odi nazad ak rade po još pola kile limuna :grin:
  • javolimtebejako
    2k
    meni je ovo ko dijalog iz Murakamijevog romana
  • Majki2111
    3.8k
    Ja evo tu u kvartu. Studenac ima. Dobra kvalitetna čakula ako niš. Plac gore. :up:
    Prosjek. Bosanka po naglasku reko bih. Plava. Kaaj? Nisam skonto pitanje. Nemam ti ja nikog. Soliram trenutno.
    Mogo bih. OK se čini cura. Jako razborita za svoje godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.