• Brusa
    2.3k
    znaš kaj? Meni je nešto slično palo na pamet...
    Nit je Zona tako mala, nit je Zagreb tako veliki, jbt možda joj je stari na Zoni,pa je saznao da mu je kćer izgubila nevinost na Valentinovo... a da je Majki pikira...
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Buraz cura ima dečka. Zauzeto znači oduzeto.Majki2111

... i Knin je bio zauzet i okupiran...

Majkijeve teme/ispovijedi o odnosima i ostalom mi je kao reedit kad roknem i prva strana preporučeno mi paštetarski izleti "askcroatia" di pišu likovi i trebice iz koje kakvih svjetsko ujedno hrvatskih vukojebina sa istim pričama o svojim iskustva, sažaljevanjima, pomoći, potrebama incovima i sl...
  • Majki2111
    3.8k
    E tu si me krivo pročitao. Ja nisam čovjek od principa. Ne držim se uvijek ko pijan plota nekog pravila.

Nikad nisam rekao: "E neću. Iz principa." :smile:

Zona broji cca 2 000 članova mislim. Malo je do na razini Zagreba.
    Al pa čekaj, pa kaj ti nemaš tak neočekivane interakcije s ljudima? Unazad 5 godina baš imam dosta. Znam se iznenadit. A nisam mentalno ograničen lik ili retardiran.
  • vjeko1701
    12.4k
    Nije za forum...al dosta privatnije xD
  • Majki2111
    3.8k
    Hmm, može bit ovisnost o drogi, samoubilačke misli, smrti roditelja i slično. Očito i ti imaš nešto u sebi da se ljudi raznježe.
  • vjeko1701
    12.4k
    A jesi otišao u depresivu xD
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Al pa čekaj, pa kaj ti nemaš tak neočekivane interakcije s ljudima? Unazad 5 godina baš imam dosta. Znam se iznenadit. A nisam mentalno ograničen lik ili retardiran.Majki2111

Nisam ni mislio, a ni i implicirao da si ograničen ili retardiran, samo su mi tvoje priče sličan šablon reedit "ispovijedi" ništa više. Samo ti nastavi pisat, ovo je od mene ono više bio kao sveopći neki komentar. :smile:

Al pa čekaj, pa kaj ti nemaš tak neočekivane interakcije s ljudima? Unazad 5 godina baš imam dosta.Majki2111

Imam, naravno, ali nisu takve kao tvoje, i vjerovatno količinski nemam tih spontanih/neočekivanih interakcija kao ti naprimjer.
  • Droljo
    12.5k
    Jbte na svaku drugu majkijevu pripovijetku nađete nešto droljit. Vjerojatno vrijedi kao i za ostale teme - preskoči. :razz:
  • mali M
    6.9k
    a dobro buraz pa na šanku smo! da na šanku u pravom životu čujem ovakvu priču, uzdahnu bi, uzeo pivu i izašao na terasu da ne slušam.. A ako poznajem lika (koliko se mi ovdje poznajemo na forumu) bi mu isto iskomentirao.. šank je za komentiranje.. Majki izložio priču javno, pa onda valjda može javno primiti i komentar...
  • austrijanac
    5.7k
    Pa više hajdučkog sadržaja gledam nego DinamovogMajki2111

Da ne udaramo više off topic tamo, ja nebi sekunde dao pažnje našem najljućem i najomraženijem rivalu nikad.

A da ne govorim centa ili impressiona.
    Čak i kad me poslovno traže da idem dole, uvijek odbijem.
    Screenshot-20250218-214021-Chrome.jpg

Fakat ne znam jel ti se divim ili čudim, kao i ostalima (kojih je malo ovdje) da čitaju i gutaju te pizdarije koji rivali objavljuju.

Kaj ne dobiješ nikad zelju registrirat se na njihov forum i jebat im mater? Svaka čast na samokontroli!
  • Nolifer
    9.7k

Sad se otkrio, donedavno čitao knjige o komunjarama i sad još prati njihov forum... Možda je na kraju više njihov, nego naš, ima smisla.... :scream: :lol:
  • Dinamosaur
    1.9k
    iz koje kakvih svjetsko ujedno hrvatskih vukojebinaNavijač Dinama

Imas kakvu seku za Majkija? Bez obzira iz koje si vukojebine
  • Petar86
    1.1k
    Jel se razumije tko u Crypto?
    Sto je s ovim coinom Pi sto navodno sutra izlazi, jel to istina?
  • Petar86
    1.1k
    Drzati ili prodati odmah :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.