• Sajla
    7.3k
    ne bih se iznenadio da KTC bude desni bek, a RPG ispred njega, stoperi Galešić i Mmaee
  • don
    11.1k
    samo mi daj Franjića livo, RPG-a desno.
  • Noel
    8.7k

Stojković desno a Belcar na osmicu.
  • GeneralNapoleon
    849
    Ja bih ovako:
    Cavlina - RPG, Galesic, KTC/Mmaee, Franjic - Ademi, Kacavenda/Belcar/Rog - Stojkovic, Baturina, Pjaca - Kanga

Mogu shvatit i Mmaeea ispred KTCa makar bi za derbije ja prije postavio KTCa.

Inace se nadam da veza nece bit Ademi, Stojkovic i Baturina nego da ce se Stojkovica gurnut na desno krilo a u vezu ubacit jos jedna od nasih osmica.

Sto se golmana tice je po meni jasno da Cavlina mora ostat prvi. Nevistic tko zna u kakvoj je formi a Cavlina bi sad ipak trebao dobit neki kontinuitet. Osim ako sad bas odigra katastrofalno nesto.
  • Laugreano
    3.5k
    Stojkovic desno, Kača ili Rog sa a
    Ademijem.
  • NVKOD
    3.2k
    Ako ćemo startati s Ademijem, Baturinom i Stojkovićem, pojest će nas u veznom redu.

Rađe bi gledao Stojkovića na desnom krilu za ubačaje Kangi, a u vezu dodao još jednog trkača, inače se nećemo dobro provesti.

Također, bitno je da se vrati Franjić da dobijemo na opasnosti prema naprijed. Mislim da Belcar neće debitirati na Rujevici jer se treba priviknuti na suigrače i stil igre (eventualno u Kupu). KTC obavezno jer je brži od Mmaee i zna čuvati Čopa, a Gale zna otvarati igru i poznaje svoju bivšu ekipu.

Postava koju bi volio vidjeti:
    Čavlina
    RPG - KTC - Galešić - Franjić
    Ademi - Kačavenda/Rog
    Stojković - Baturina - Pjaca
    Kanga
  • Olmic
    4.1k
    Cavlina
    Rpg ktc Galesic Franjic
    Ademi
    Stojke Baturina
    Pjaca Kanga Hoxha
  • Praskaton
    3.7k
    Postava koju bi volio vidjeti:
    Čavlina
    RPG - KTC - Galešić - Franjić
    Ademi - Kačavenda/Rog
    Stojković - Baturina - Pjaca
    Kanga
    NVKOD

To je to.Samo mi uopce nije upitnik Kača ili Rog.
    Koliko je uopce Rog odigrao u ovoj polusezoni.Skoro pa ništa.Kača je motoričan,dobro pokriva sredinu i uz Akija bi bio dobro rjesenje.

S klupe onda imamo Roga,Hoxhu,Kuleta i Cordobu.Zavisi od rezultata naravno.
    Nevjerovatna je količina peha da igramo veći dio sezone bez 3 od 5 najvažnijih igrača

Nisu čak toliko ni bitna imena koliko stav igrača.Tjedan dana odmora imaju,utakmica je jedna od onih biti ili ne biti.
    Opravdanja nema,treba se izaći maksimalno nabrijan,koncentriran pa ćemo izazvat sreću koja nam je toliko puta ove sezone okrenula leđa.
  • hardek
    4.2k
    Očekujem istu formaciju kao protiv Osijeka sa Galešićem i Ademijem umjesto Torrentea i Mišića. Tamo je KTC bio desni bek, a RPG nekakvo lažno krilo ma da se i Stojke često pozicionirao tamo.

Uglavnom dobro je izgledalo do ozljede Franjića pogotovo
  • Blue Label
    31
    Ne bi me čudilo da Pjaca bude desno a lijevo Hoxha.
  • grba
    47
    Iskreno i nadam se da ce tako bit, ma da je Hoxha do sad unosio svjezninu kada ude s klupe... Svakako bi ga volio vidjet od pocetka a Marka na desnon krilu
  • GeneralNapoleon
    849
    Hoxha je trenutno kao Spikic dok ude napravi nesto kad igra od prve jako blijedo. Mislim da ga tako onda treba i koristit. Nije neka ekstra kvaliteta ali ima solidan dribling i eksplozivnost pa na umornu obranu moze napravit dar mar. Dosta smo Pjacu trosili na pocetku sezone van pozicije.
  • grba
    47
    Kad bolje razmislim slazem se sa svime sto kazes i potpisujem, ako je do sad Hoxha s klupe donosio energiju i prodornost neka tako bude i dalje.
  • E46
    1.2k
    ako bude igrao ademi i bilo tko u paru s njim selahi ce ga preorati doslovno.
  • Zagi
    9.3k
    ako bude igrao ademi i bilo tko u paru s njim selahi ce ga preorati doslovno.E46

Ne slažem se.
    Ali rekao bih ako će igrati Baturina i Stojković na 8icama, Riječka šljakerska veza će ih preorati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.