• nwankwo646
    456
    Za ovu utakmicu nema straha, dobiti ćemo makar prema zakonu velikih brojeva, ne postoji svemir u kojem kandidat za naslov ne pobjedi u 50-om derbiju zaredom. Nakon toga ide pobjeda nad hajdukom bez livaje, jer ne postoji svemir u kojem će izbjeći žuti 50-u utakmicu zaredom, plus, prema zakonu velikih brojeva tu ćemo napokon odigrat svemirsku HNL utakmicu. Nakon toga se minute mogu davati Jakiroviću i Mikiću!
  • vjeko1701
    12.4k
    jer ne postoji svemir u kojem će izbjeći žuti 50-u utakmicu zaredomnwankwo646

Tu pretpostavljaš da je Livajino izbjegavanje kartona plod slučajnosti a ne namjere.
  • nwankwo646
    456
    možda je namjera da ga se "nagradi" baš pred derbi :grin:
  • vjeko1701
    12.4k
    da je tako, već bi bio tako "nagrađen" pred prošli

ja kažem da nema nogometnog suca u ovoj zemlji koji će imati muda izbaciti Livaju iz utakmice s Dinamom
  • Nolifer
    9.7k
    Zato baš, ak se sad već nabrijava protiv nas, ne treba mu davati prostora ni disati na tekmi protiv nas, treba ih zgaziti sve! I ako se to dogodi, onda dajem ruku u vatru da ćemo biti novi\stari prvaci! :fire: :sparkle:
  • hardek
    4.2k
    Naša predstava protiv Rijeke na Maksimiru je jedna od najgorih prezentacija Dinama na Maxu koje pamtim kada pričamo o HNLu. To je bio prvi put gdje sam čekao da sudac odsvira kraj da uzmemo bod na jedvite jade.

Budu uvijek na nož te tekme s Rijekom ali nadam se da ćemo odmorni odigrat dobru utakmicu i uzet bitnu pobjedu na Rujevici. Jel se zna situacija s Franjićem?
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Naša predstava protiv Rijeke na Maksimiru je jedna od najgorih prezentacija Dinama na Maxu koje pamtim kada pričamo o HNLu. To je bio prvi put gdje sam čekao da sudac odsvira kraj da uzmemo bod na jedvite jade.hardek

Sad mi izašao na youtubeu u recommended sažetak te tekme. Isuse, već tad mi je djelovalo da smo loši i da je Rijeka bila bolja, a sad kada s odmakom vremena ponovno gledam taj sažetak i pitam se kako nismo primili barem 3 komada. Užas. :cry: Ne ponovilo se...
  • reziser
    7.2k
    ja kažem da nema nogometnog suca u ovoj zemlji koji će imati muda izbaciti Livaju iz utakmice s Dinamomvjeko1701

slazemo se, iako sad ide KONACNO medijski pritisak na ponasanje livaje i guranje tovara....
    ne znam sto ce trebati napraviti da dobije zuti....
    vidjet cemo vrlo brzo....
    sad sam pogledao Skominu...produkcija je to lijepo napravila, odjednom pokazala 6-7 situacija, i nije komentirao svaku zasebno...i tako nije bilo direktnog odgovora na pojedine situacije...mudro odradjeno od maxsporta....

interesantno je da je posebno izvucena situacija za potencijalni penal za hajduk...vrlo zanimljivo odradjena emisija, naravno u korist tovara....

i jos jedna zanimljiva recenica: to nije sluzbena crta koja se povlaci. jako je bitno u kojem trenutku se povlaci i kako se povlaci? WTF???

i mislim da smo na krivoj temi.. sorry na offtopicu...

RIjeku treba dobiti, postavit se muski, agresivno, tamo nikad nije lako igrati. a s pobjedom tamo sve je u nasim rukama...zato...jedva cekamo subotu....
  • dzggzd
    209
    Oce Franjic bit spreman za tekmu =?
  • rokikaciga
    492
    Sad gledam zadnju tekmu i malo analiziram. Ovo je nedopustivo. Isla je povratna do Cavline nakon kaj je sporo doslo do RPG, onda vracanje nazad i povratna Cavlini i pod pritiskom u bunar tj njihov aut. Bati mora prici nize iznedu 2 igraca a Ademi mora stajati izmedu igraca a ne se skrivati

zxdW1mU.jpeg

Ili brzi protok lopte do RPG. Mmaee je napravio 3-4 driblinga s loptom umjesto da se brze rjesio lopte

To nam zna biti problem kada protivnik napravi oke pritisak, a nemamo Misketa da bez gledanja odere dijagonalu na drugu stranu
  • rokikaciga
    492
    Ovfje je lopta u bunar isla bezveze. Sada jos vidim da je moglo i Stojketu u prostor ici lopta, na kraju se Cordoba borio u skoku da dode do nje...izgubljen napad.

W5hSWgP.jpeg

Minimum dva puta 5 minuta postoje bolje opcije za odigrati. I to oba puta Mmaee koji kakti nije posvadan s loptom
  • Mali Zeus
    16.2k
    Bit će to gadna tekma, Rijeka je i dalje dobra, protiv Istre su imali dosta promašenih prilika, a jučer dobili rutinski. U svakom slučaju ići tamo s Stojkovićem i Baturinom u vezi bilo bi suludo. Uz Ademija mora biti jedan vezni i Stojke da ide na krilo umjesto Cordobe. Poraz na Rujevici i opet smo na početku.
  • OsamŠest
    4.5k
    Nedostajalo je trke protiv Gorice, to definitivno. Vjerojatno i temperature/bolesti imaju veze s tim, brže se iscrpi tijelo.

Ono što ja želim vidjet i ne bi volio da se odstupa od toga - konstantni visoki pressing.

Istra je među boljim momčadim koje izlaze najbolje iz otvaranja, a odgovor na naš visoki pressing nisu imali. Rijeka je puno izgubila odlaskom Galešića. Hajduk je komedija otraga, a i u samom otvaranju. Definitivno i jedne i druge napast visoko od prve minute, jer oni odgovor na to nemaju.
  • Ludovic IX
    8.1k
    naših 6 poraza, pričam iz glave pa sam možda nešto krivo napisao:

Hajduk: dosadna utakmica koju smo trebali dobiti nakon tog livajinog gola jer fulati onoliko nije normalno
    Slaven: povedeš pa se raspadneš - katastrofa
    Osijek: povedeš, ne zabiješ za 2:0 par min kasnije i onda kreće opet raspad ali ne toliko igrom jer stvaralo se prilika ali ovi puknu s centra i zabiju (karikiram)
    Hajduk: još jedan dosadna tekma bez da smo išta probali
    Lokomotiva: još jedan tekma di mi napdamo a protivnik zabija
    Osijek: 9:2 u udarcima u okvir i izgubiš tekmu

jedino nas je Slaven razbio. i igrom i rezultatom kad je sve bilo u kurcu.

protiv Rijeke ne sumnjam da ćemo stvoriti prilike. ili ćemo ih iskoistiti i pobijediti ili opet gledat muku. ako zabijemo prvi, tih prvih 5 minuta probat uzet loptu rijeci da ne krenu stiskat jer nažalost tih prvih par minuta od gola kao da ne znamo igrat više. psiha , psiha i samo psiha - ako to riješimo do vikenda, padaju i rijeka i osijek i hajduk
  • Ivdzo11
    5.7k
    Ako ništa drugo, Cannavaro bi za utakmicu na Rujevici trebao imati na raspolaganju sve igrače u zadnjoj liniji, prvi put ovog proljeća. Hoće li u tom slučaju konačno Pierre-Gabriel zauzeti desni bok, a na lijevom zaigrati Franjić? Ili će ostati vjeran Theophileu na desnoj strani, a lijevo opet postaviti RPG-a? Jasno, to ovisi i o stanju Bartola Franjića, koji stalno ima problema s mišićem. No, do Rujevice bi trebao biti 'fit'.

Po našem mišljenju, uoči Rujevice, koja je Galešiću 'domaći' teren i suparnika čije igrače odlično poznaje, dvojba bi trebala glasiti: 'Tko uz Galešića, Theophile ili Torrente?' No, ovisno o raspodjeli na bočnim pozicijama, ali i kreditu koji ima kod trenera, ne bismo se čudili da to bude ipak Mmaee.

Spletom okolnosti Nikola Čavlina postao je Dinamov prvi vratar. Hoće li to i ostati kad se Ivan Nevistić vrati u kadar? A mogao bi spreman već za Rujevicu, za Hajduk sigurno. Nije Čavlina dosad ništa zgriješio, upisao je dvije-tri dobre obrane, a Cannavaro cijenu njegovo baratanje nogom i sudjelovanje u igri. To bi mu mogli biti aduti da i u derbijima bude čuvar Dinamove mreže. Vidjet ćemo kako po tom pitanju razmišlja Talijan!

Volio bih vidjeti:

Čavlina

RPG KTC Galešić Franjić

Ademi

? Stojković Baturina Pjaca

Kanga

Samo ne znam koga bih desno stavio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.