• rokikaciga
    8.1k
    S tim da je Porto inzistirao prošlo ljeto na produljenju ugovora uz odštetnu klauzulu od 30m eura + 3m eura "kazne" roditeljima ako mali napravi transfer u drugi klub.
  • Jurki
    20.9k
    Ljudi neki žive u paralelnom svemiru di svjetski talenti hrle u dinamo igrat za 60k godišnje i obećanje da će.o ih prodat u tip klub.Ludovic IX

Potpis. Takvih igraca mi nije zao kaj budu u tranzitu kroz Dinamo jer je svima jasno da top igrace moramo prodati i da nebudu ko Petko, Misko igrali s 30 godina u klubu.
    Obrni lovu i vabi sljedeceg nekog Varelu.
    Bolje da mi obrnemo 15 milja nego neki kurcevi Ajax, Brugge itd.
    Kuzim da se ljudima sere od export-import.. ali ovde ljudi koji su zaposlenici kluba nebudu u sukobu interesa i to je velika razlika od ovog sad i prijasnjih rabota.
  • austrijanac
    8.7k
    I zato je danas pustio brižnu poruku o hajdukovcima u ZNS-Mali dioničar

Slažem se sa svime ali ta poruka kola već neko vrijeme. Već sam je spomenuo na sucima

Ali slažem se, da nebi bilo
  • nwankwo646
    979
    Da je ovaj poptisa za Rijeku ili Hajduk pod istim uvjetima ode bi nasta raspad. Možda ovih 40% ispadne točno koliko i u slučaju Tueta. Pricekajmo 4 god. pa ćemo bit pametniji
  • Jurki
    20.9k
    pa upravo to i ja trubim cijelo vrijeme.
    Brkljaca je proglasen za jednog od top talenata svoje generacije.. potpisali ga, ima placu od 300 keka.. a danas bi ga dali i za dzabe samo da vise nije na placi.

Edit: sjecam se jako dobro kakvi su upisi bili na Zoni.. krađa stoljeca, odlican posao bla bla bla.. je odlican posao. Popusili bumo na njemu svjetski.
  • nwankwo646
    979
    plus, čini mi se da je u njegovim godinama Halilović bija još veći avion, nema uopće potrebe ovoliku pozornost davati dici, kakve god šeme bile s postocima, Belinhu također, nikom nije pomoglo, pomalo...
  • scooniepenn
    6k

Ne, nije imao izlaznu klauzulu od 30 milijuna eura. Vareli je istekao stipendijski ugovor u visini od 300 eura mjesecno. Porto je malog stiskao da potpise ugovor s klauzulom od 30 milja (dosta bitna razlika). Mali je to odbio i bez ugovora odlucio napustiti Porto. Klasicne portugalske klauzule, koje u ovom slucaju nisu upalile i onda krece drvlje i kamenje na Varelu i familiju. Dakle, placao si ga 300 eura i onda bi da mali sa 16 godina potpisuje ugovor gdje bi mu stavio nebuloznu klauzulu.
  • Jurki
    20.9k
    garancije nema. Mozda mali kad upozna Zagreb.. malo autici, pickice.. jebo nogomet.. ni prvi ni zadnji kojem bi se tak nekaj desilo.

Ne daj Boze da se tak i zvrti sve.. dobil bu neki sitnis i mogel bu iti nekam na pilanu planjke premetati.
    Mi sigurno nebumo nist popusili.. i to je jedino bitno.
  • Facke
    7.1k
    Nemam reci za agenta Maura Perkovica i gde ga bude sad uvalil. Znaci sad su na kraju ipak prihvatili ponudu da ide u Sochi i onda u Zenit. Zal mi decka.
  • Ivdzo11
    8.7k
    znaci ide Perkovic?
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Iz moje perspektive ne vidim nikakav problem surađivanja s Barom, ali klub ne smije biti njegova prćija i ne smiju se raditi poslovi na jednostranu korist. Što se tiče Bare, mislim jebiga, ak pogledamo top agente u Svijetu, nije da su to osobe koje su karakterno nešto različite od Bare: npr. pokojni Mino Raiola, Jorge Mendes, Pini Zahavi, Wanda Nara ili npr. u košarci Misko Raznatovic ili jedan drugi naši agent čije smo razgovore s Obilinovićem svi čuli. Ne vjerujem da mi kao klub možemo egzistirati u nekom paralelnom svemiru gdje se ćemo poslovati samo s poštenim i moralnim agentima. To je na žalost takav posao, zato mi je od starta ono prepucavanje preko medija bilo glupo. Šta se mi imamo u medijima pravdati na izjave jednog agenta. Treba biti oprezan i štiti interese kluba i znati s kime imaš posla s druge strane, a to je uvijek osoba koju boli ona stvar koji si ti klub i uvijek gleda maksimizirati svoju korist, kako god se on zvao. Ne treba u posao uvlačiti emocije, ako je nešto dobar posao, odradi ga.
    Što se tiče ovog malog, ne znam šta su svi zapeli i odmah najavili barem "novog" Olma, znate vi koliko smo mi "novih" Olma imali prije Varele? Samo da nabrojim neke: Tonnon, Tueta, Burton, Oliversas.. Mislim, stanimo malo na loptu, ni Belinho još nije zaigrao niti minute. Sve je to lijepo predstavljeno, ali pričekajmo...
  • Facke
    7.1k

Da ode. Nazalost u potpunem krivem smeru.
  • Jurki
    20.9k
    gdje se ćemo poslovati samo s poštenim i moralnim agentimavlatkomarkovic

Hahah koji su to? Pa u tom poslu ni ne egzistiraju ljudi koji se vode postenjem i moralom, vec odron od ljudi koji su pijavice klubova i nogometa opcenito.
    Ako cemo odbijati takve igrace, onda nit bu zarade, ni prosperiteta kluba ni nist.

Uz najvece talente se uvijek vezu najveci krimosi kojima je cilj zvleci maksimalno kolko ide.
    Ako kaj trebamo raditi, onda je to da moramo privlaciti takve top talente.. ali onda i mi kao klub moramo nekaj njima dati, a da to nije samo poligon za razvoj.
  • rokikaciga
    8.1k
    napisao da je Porto inzistirao ns produljenju ugovora uz odstetnu klauzulu. Nigdje nisam napisao da ju je imao.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Lepore kaže posudba s opcijom otkupa za 1.2 mil. Perković u Sochi. Žao mi je, ispada da je on još jedan od famoznih HNL transfera na kojem smo dosta izgubili, ali ne mogu se oteti dojmu da nije dobio pravu priliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.