• rokikaciga
    492
    pa produljiti stipendijski ugovor. Ne hvataj se na sitnice, drvis po koprivi sa kurcem bezveze.
  • Orc123
    10.7k
    ti nemas pojma o cemu pises.....on sad nije potpisao s Dinamom nikakav stipendijski ugovor vec profesionalni ugovor na 3 godine jer ne moze biti duzi od 3 godine! Tako da mu Porto nije nudio produljenje stipendijskog ugovora vec profesionalni ugovor.....prosipas pamet a nemas pojma jos si i bezobrazan.
  • Krizy
    52.9k
    @Orc123 @rokikaciga
    Kao prvo, naučite gramatiku i ne pišite brzo i u nervozi, jer je 100 puta napisano da će se brisati postovi s jako puno grešaka u riječima
    Kao drugo, prestanite spamati
  • rokikaciga
    492
    dobiti cu mozdani majke mi mile.

Kaj sam ja napisao? Da mu je Porto nudio produljenje ugovor (jer je imao stipendijski) u kojem je jedna od stavki bila i odstetna klauzula od 30m eura i kazna starcima od 3m eura ako odu u drugi klub.

Ti nemas pojma jer ne znas citati, pametujes bezveze kao i za FIFIN pravilnik od transferima maloljetnika.

Zivio rodo
  • Ali
    2.5k
    Kaj je na kraju sa Belcarom?
    Ova pobjeda Belupa nam isto neide u prilog. Varazdin sa tako puno odlazaka u zimskom roku bi mogao uci u seriju losih rezultata.
  • scooniepenn
    3.9k

Nema rokiju pomoci. Covjeku citiram koju nebulozu je napisao i on i dalje ne razumije sto je tu krivo.
  • Zagreb1992
    2k

Pa sutra ima pregled i potpisat će
  • rokikaciga
    492
    shvatio sam kaj sam krivo napisao danas ranije, zato sam se i ispravio u sljedecim upisima. Bez brige frende, sve je oke.
  • Ali
    2.5k

Thx, nadam se da nebu preokreta na koje dmo se skoro vec i navikli u zadnjih par rokova
  • Mihaljević
    11.8k
    Perković za milijun? Još je jedan od najperspektivniji stopera koje hrvatska ima, 150 nastupa, 21 godina... Šta nema Mauro a ima Torrente i Mmaee? Rezerva Granade i rotacijski igrač Ferencavaroša stavljamo ispred našeg dečka. To će Zenit iskoristit, zbog takvih odluka i moramo dovoditi strane šrotove i čudimo se što nema naših mladih u prvih 11.
  • miro
    5.7k
    Zbilja ne znam o čemu se radi, ali evo jel netko ima ikakva insajderska saznanja o Perkoviću - talentirani dečko iz Hrvatske, U21 reprezentativac, kojeg smo platili 2 milje ne igra i prodajemo ga za 1,2 milje, a igra nam potpuno nezainteresirani lik za 840k (x 3 sezone) koji je prilikom potpisa dobio jos 750k (tako se barem pisalo), a nema gotovo nikakvu prodajnu vrijednost (za 3 sezone će imati još manju)
  • Crusades
    14.7k
    Da je toliko perspektivan ne bi ga četvrti trener ignorirao... u defanzivnim duelima nema ni Torrentea ni Mmaeea.

Nije mu pomogla ni ozljeda, al nisu svi slijepi pored zdravih očiju.
  • miro
    5.7k
    dok Mmae i Torrente ulove igrača, Mauro stigne 2 puta u duel
  • Niko1986
    984
    Čovjek praktički godinu dana ne igra, a svi ga gledaju na treninzima. Muku mučimo s lijevim bekom, a niti jedan od trenera nije pomislio igrača s toliko nastupa na toj poziciji staviti u igru? Očito da nakon ozljede to više nije taj igrač. Ne bi sigurno svi treneri toliko kemijali s tim lijevim bekom da je Perković na razini koju je prikazivao prije ozljede.
  • scooniepenn
    3.9k

Naravno da je sve OK. Da si to odmah napisao ne bih te imao potrebe citirati i sacuvali bi si vremena. Zivio!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet