• Facke
    5.1k
    Nemam reci za agenta Maura Perkovica i gde ga bude sad uvalil. Znaci sad su na kraju ipak prihvatili ponudu da ide u Sochi i onda u Zenit. Zal mi decka.
  • Ivdzo11
    5.7k
    znaci ide Perkovic?
  • vlatkomarkovic
    355
    Iz moje perspektive ne vidim nikakav problem surađivanja s Barom, ali klub ne smije biti njegova prćija i ne smiju se raditi poslovi na jednostranu korist. Što se tiče Bare, mislim jebiga, ak pogledamo top agente u Svijetu, nije da su to osobe koje su karakterno nešto različite od Bare: npr. pokojni Mino Raiola, Jorge Mendes, Pini Zahavi, Wanda Nara ili npr. u košarci Misko Raznatovic ili jedan drugi naši agent čije smo razgovore s Obilinovićem svi čuli. Ne vjerujem da mi kao klub možemo egzistirati u nekom paralelnom svemiru gdje se ćemo poslovati samo s poštenim i moralnim agentima. To je na žalost takav posao, zato mi je od starta ono prepucavanje preko medija bilo glupo. Šta se mi imamo u medijima pravdati na izjave jednog agenta. Treba biti oprezan i štiti interese kluba i znati s kime imaš posla s druge strane, a to je uvijek osoba koju boli ona stvar koji si ti klub i uvijek gleda maksimizirati svoju korist, kako god se on zvao. Ne treba u posao uvlačiti emocije, ako je nešto dobar posao, odradi ga.
    Što se tiče ovog malog, ne znam šta su svi zapeli i odmah najavili barem "novog" Olma, znate vi koliko smo mi "novih" Olma imali prije Varele? Samo da nabrojim neke: Tonnon, Tueta, Burton, Oliversas.. Mislim, stanimo malo na loptu, ni Belinho još nije zaigrao niti minute. Sve je to lijepo predstavljeno, ali pričekajmo...
  • Facke
    5.1k

Da ode. Nazalost u potpunem krivem smeru.
  • Jurki
    15.7k
    gdje se ćemo poslovati samo s poštenim i moralnim agentimavlatkomarkovic

Hahah koji su to? Pa u tom poslu ni ne egzistiraju ljudi koji se vode postenjem i moralom, vec odron od ljudi koji su pijavice klubova i nogometa opcenito.
    Ako cemo odbijati takve igrace, onda nit bu zarade, ni prosperiteta kluba ni nist.

Uz najvece talente se uvijek vezu najveci krimosi kojima je cilj zvleci maksimalno kolko ide.
    Ako kaj trebamo raditi, onda je to da moramo privlaciti takve top talente.. ali onda i mi kao klub moramo nekaj njima dati, a da to nije samo poligon za razvoj.
  • rokikaciga
    492
    napisao da je Porto inzistirao ns produljenju ugovora uz odstetnu klauzulu. Nigdje nisam napisao da ju je imao.
  • Izet Hajrović
    4k
    Lepore kaže posudba s opcijom otkupa za 1.2 mil. Perković u Sochi. Žao mi je, ispada da je on još jedan od famoznih HNL transfera na kojem smo dosta izgubili, ali ne mogu se oteti dojmu da nije dobio pravu priliku.
  • Orc123
    10.7k
    on nije mogao imati nikakav ugovor nego stipendiju....on ugovora s Portom nije potpisao, pa nije imao ni sta produziti.....kako klinac mlađi od 16 moze imati ugovor?
  • Jurki
    15.7k
    a kaj reci.. slabo igral kod Cacica, Biscana, Jakira (nekaj igral al bi rekel vise silom prilika jer nemamo beka) kod Bjelice i Cannavara isto nist.
    Ne kuzim uopce u cemu je kvaka..
  • rokikaciga
    492
    jel vas dvojica mene jebete sad pred spavanje? Porto je inzistirao na produljenju ugovora uz odstetnu klauzulu od 30m. Je tocno sto sam ja napisao. Ja NISAM napisao da je decko produzio ugovor na ljeto...kaj vi fakat ne znate citat?
  • scooniepenn
    3.9k

ugl koliko vidim Porto ga je htio zadržati pošto-poto a on ako hoće može otići uz naknadu, navodno je imao i otkupnu klauzulu od 30m eura.

Napisao si upravo to, gore sam te citirao. Ili ne znas hrvatski jezik ili ne govoris istinu, trece nema.
  • Orc123
    10.7k
    cek se ri zezas decko? Kakav ugovor je on mogao imati s Portom? Pa kako bilo koje dijete moze imati ugovor prije 16te godine? On je primao stipendiju! On ugovor nikad nije potpisao pa nije imao ni sta peoduljiti! Da ti slikam....
    On je svoj pevi ugovor odbio s Portom!! Znaci on nije imao nikakav ugovor s portom jer ga nije zelio potpisati....prije je primao stipendiju
  • rokikaciga
    492
    A zi citiras post koji je oprecan tome sto ssm napisao, nisi cuo ds netko moze ispraviti ono kaj je saznao?
  • rokikaciga
    492
    pa to ja i govorim...daj citaj malo s razumijevanjem, danas ti bas nejde
  • Orc123
    10.7k
    ti si napisao da nije zelio produljiti ugovor...sta ima produljiti kad ga ni nema....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.