• DiddyGuela
    2.9k

Pa ajmo onda prestati glumiti gospodu i reci sami sebi - i mi smo dio nogometnog gliba na veliko. Kad je vec stvar uzmi ili ostavi.
  • ZrnTSCHeZ
    824
    Mali ima hrpu sumnjivih tipova iza sebe, a Andy Bara je tim tipovima samo omogućio izlaz iz Porta, i uspio je to preko nasHaza

ne bih htel da se to dvoje više veže uz građanski (i gospodski) nk dinamo
  • jedan u nizu
    11.8k
    Ja znam samo da jedva cekam sljedeci FM gdje ce u dinamu biti Belinho i Varela :fire:
  • ElDorado
    2.2k
    A kaj ak je Varela bio direktni povod za otkaz Mariću??
  • Ludovic IX
    8.1k
    ti previše pljuckas. Smiri hormone malo. Promjeni terapiju. Popi pivo neko.
  • hardek
    4.2k
    Potpisalo se top talenta sa 16 godina besplatno na malom ugovoru sa velikim % prodaje. Stvarno ne kužim šta je tu točno upitno. Mogli smo ga ne imati ili imati sa tim postotkom.

Ne volim sve svoditi na brojke i transfere al nek se mali proda za 2 god za bubam 15 milja eura to je 9 milja eura za klub koje smo mogli propustit.

Olmo kada je dolazio imao je ogromnu plaću za tu dob, nemojmo bit djeca. Uz to ovaj deal može pozitivno utjecati na budući ugovor za Belinha.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    Ja ne znam u kojem svijetu ljudi žive. Doveli smo Varelu i to je čudo, to je top, opet ne valja. Naravno, sad pobjeđujemo pa treba naći drugi problem.
  • Haza
    8.5k
    ne bih htel da se to dvoje više veže uz građanski (i gospodski) nk dinamoZrnTSCHeZ

Ako ćemo menadžere igrača vezati uz gospodski i građanski, predlažem da odmah stavimo ključ u bravu, jer najveći kriminalni ološ, i moralne hulje se bave tim poslom, čast iznimkama, a ima ih, ali uglavnom se menadžerki posao počeo vezati uz krim milje, tako da mi je nemoguće uopće ići u smjeru filtriranja igrača po menadžerima.
    Na kraju dana, ti možeš dovesti igrača kojem je menadžer tetka, pa ti on za mjesec dana promjeni menadžera i uzme Baru, na te stvari niti možemo utjecati, niti se oko toga trebamo opterećivati.
  • Zagi
    9.3k
    Joj Vjeko pisao sam skoro sat vremena post o bivšim vremenima i namjerno sve zbrisao jer nit je tema, niti se želim vraćati na ta vremena.
    Uz sve to, ne stoje usporedbe da je ovo isto ko u doba Mamića i oko tog djela sam ušao u raspravu. Evo da te iskreno pitam. Zbilja ti je to isto? Zbilja ti je ovo isto s Mamićevim modusom?vjeko1701
    To je pitanje za ove koji namjerno žele današnju upravu približiti starim iteracijama.

Moj odgovor:
    Nije isto.

Jedino, opasan je ovo presedan. Bar se meni tako čini. A možda i nije i sa idućim mladim igračem ćemo sasvim drugačije razgovarati.
  • Jurki
    15.7k
    Neki mozda misle da smo mu trebali dati 500 keka godisnje.. u tom slucaju kompletni rizik preuzimamo mi.
    U ovom slucaju Dinamo moze samo dobiti. Ako bu mali dobar ide van za bubam 15-20 milja eura i klub profitira.
    Ako bu los.. dobiva za cunga lungu umjesto raskida ugovora od mozda milju i vise eura. U ovom slucaju je kompletni rizik na igracu.

Dinamo s ovim poslom moze samo profitirati.. a kapric i kurcenje treba ostaviti po strani jer je ovo posao.
  • Haza
    8.5k
    Pa ajmo onda prestati glumiti gospodu i reci sami sebi - i mi smo dio nogometnog gliba na veliko. Kad je vec stvar uzmi ili ostavi.DiddyGuela

Recimo, ovako na prvu sigurno ne znaš tko su menadžeri Luki Stojkoviću, Arijanu Ademiju, Lukasu Kačavendi, Martinu Baturini, šta recimo da saznamo da su im menadžeri neki krimosi, šta predlažeš, da iz moralnih razloga raskinemo ugovore s igračima?
  • Nolifer
    9.7k

Nisam to htel napisat, jer bi se mislilo da preveć igram FM ili da lupetam nekaj, ali slažem se s upisom, to bi moglo bit zanimljivo :up:
  • Zagi
    9.3k
    I zato je danas pustio brižnu poruku o hajdukovcima u ZNS-u.Mali dioničar

Di, kaj?
  • DiddyGuela
    2.9k

Jesu li te ugovore sastavljale bivse uprave? Jesu
    Zelim li da takve ugovore sastavlja sadasnja uprava? Ne zelim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.