• Jurki
    15.7k
    suuuureDinaminjo

Logicki zakljucujem. Domace kaj iole valja je demantirano.. ili nam bu sd Šokota?
  • Dinaminjo
    1.3k

Jedini logicki zakljucak je da nisu tako dakeko razmisljali.
    Bilo im je samo bitno maknut Marica.

Nagadati oko buduceg SD-a je besmisleno.
  • Jurki
    15.7k
    Nagadati oko buduceg SD-a je besmisleno.Dinaminjo

Nije nagađanje vec metoda eliminacije.
    A i ovaj dio bas ne razmem "bilo im je bitno maknuti Marica"? Wtf pa lik je teska elementarna nepogoda.
  • Dudu 9
    512
    Ne može se uopće nagađati kada je sam Manenica rekao da će uzeti vremena da razmotre sve moguće kandidate.
    Dok su mediji pisali kao da su Boromisa i Mance jedini kandidati. Znači nitko nema pojma koje su stvarne opcije
  • Infinity
    17.4k
    ne znam ja tako quote napravitJay

Oznacis dio teksta koji zelis quotati. Pritisnes prstom na neku rijec, cekas da poplavi i vuces dalje dok ne oznacis sve sto zelis. Klasicno kopiranje. Nakon sto oznacis izbacit ce ti gore desno quote. Pritisnes i quote ce biti u tvom prozoru za ostavljanje komentara, te ispod pises sto zelis.

VAZNO ZA SVE

S obzirom da mnogi ne znaju da se u jedan post moze ostaviti vise quotova, te tako duplaju postove, vrijedi istaknuti da nakon sto si napravio jedan quote, napisao svoj komentar, mozes otici na ostatak ili drugi tudji post koji zelis quotati, isto tako ga oznaciti i ici na quote, te ce se tekst pojaviti ispod tvog teksta. Nema potrebe da se ide na quote, pa objavi post, pa ide na novi quote i opet objavi itd. Tekst u prozoru za pisanje se nece obrisati, jer se automatski sprema. To sto ste vi napravili jedan quote i skontali da za drugi treba prebaciti stranicu nece vam napraviti nikakav problem.

JOS JEDNA OPASKA ZA SVE

Sad kad sam napomenuo da se tekst automatski sprema. Primijetili su to i drugi, a nekima ide na zivce, jer odluce da post ipak nece objaviti. Dio ekipe pobrise post, ali se tekst nece spremiti ako je prozor prazan, tj. pri osvjezavanju stranice tekst ce i dalje biti tu.

Dio clanova pri brisanju ostave tocku, ali ni nju nemaju zivaca gledati, pa idu na objavu posta, tj. objave samo tocku kako bi ocistili svoj prozor za pisanje.

Nema potrebe da objavljujete tocku!

Gledajuci na mobitelu, gore desno imate tri tockice, kada ih kliknete imate u kategorijama drafts. Tu su vam svi spremljeni tekstovi, te ih mozete pobrisati bez nekih objava, pogotovo objava same tocke.
  • Dinaminjo
    1.3k
    Marko Marić je također nedavno otišao iz Dinama, kakav odnos ste imali?

- Imali smo dobar odnos, i danas ga imamo. Možda neke stvari niti on nije mogao. Ja bih se, recimo, postavio drugačije da sam bio sportski direktor - započeo je Jakirović pa dodao.

Ja sam htio dovesti Miereza, Pašalića, Šotičeka, Radeljića ili Galešića i Fruka, ako ode Baturina. Nemam pojma zašto nisu dovedeni, ali to su bili moji izbori. Mierez je bio na radaru, razgovarao sam s njim, rekao mi je da bi volio doći u Dinamo, a obećao sam mu da ću učiniti sve što mogu. Siguran sam da bi Pašalić u Dinamu još više eksplodirao i postao standardni reprezentativac. Potencijal Šotičeka je ogromna stvar. Nažalost, otišli su na drugu stranu.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/jakirovic-progovorio-o-odlasku-iz-dinama-nista-nije-upucivalo-na-otkaz-evo-koga-sam-htio-dovesti-na-maksimir-15553546?cx_linkref=jl_home_g2_g3
  • PlavacZRima
    372
    Ja sam htio dovesti Miereza, Pašalića, Šotičeka, Radeljića ili Galešića i FrukaDinaminjo

Treba biti objektivan na sve ove bi potrosio 20 mil€ ako ne i vise, nije bilo realno dovest sve ove u Dinamo
  • vjeko1701
    12.4k
    Baš zbrajam koliko su njihovi klubovi tražili za njih, 4,5+5,0+2,5+3,5+4,0. 19,5M
  • Orc123
    10.7k
    I na kraju ne bi nili nista jaci nego sto smo sad......btw. Soticek uopce ne igra u Baselu a Pasalic prodan na racun Bare u SAD jer u Europi nitko nije bio lud da ni priblizno te novce, a lik zabio 2-3 gola....Maric kriv za svasta ali za ovo ne....nista izgubili nismo ....Mierez bio dogovoren pa nas zajebali sarani....
  • Facke
    5.1k

Marco Pasalic vise nije igrac Andya Bare nego ga sada zastupa Lian Sports.
  • Zagi
    9.3k
    Baš zbrajam koliko su njihovi klubovi tražili za njih, 4,5+5,0+2,5+3,5+4,0. 19,5Mvjeko1701

Puno su tražili klubovi, ponajprije Rijeka ali...
    Da smo npr prodali Baturinu za 20 i sve spiskali na :
    Miereza, Galešića, Fruka, Šotičeka, Radeljića i Pašalića na samom početku sezone , netko zbilja misli da nebi bili jači? Puno jači?

Riješen stoperski par još na ljetnim pripremama. -mega pojačanje
    Mierez u napadu. -mega pojačanje
    Pašalić na krilu. -pojačanje
    Fruk-Baturina... eh, mali downgrade

Izbaciš Šotičeka i dovedeš Pjacu.

Još da je bilo pameti/mogućnosti dovesti Franjića na ljeto.

Pa uništavali bi.
  • Laugreano
    3.4k
    Kupit 5 igrača Rijeke u jednom prijelaznom roku? Kako da ne.
  • Zagi
    9.3k
    Koga briga od kuda su?
  • Pavinho
    242
    “Ja sam htio dovesti Miereza, Pašalića, Šotičeka, Radeljića Ili Galešića i Fruka, ako ode Baturina...pise ti ili
  • jedan u nizu
    11.8k
    Pa uništavali bi.Zagi

Stavi na recimo ovu sadasnju Lokomotivu igrace poput Petkovica, Misica, Baturine, KTCa i RPGa.
    Unistili bi ligu jel tako?

Vidimo kako sad unistavaju.

Btw svi ti super igraci Rijeke su inace sad redom igraci Intera, Barcelone, Dortmunda i Leipziga,
    A ne Orlanda, SG Uniona i Coma.

Mene fascinira ta fasciniranost dinamovih navijaca osrednjim igracima Rijeke unazad dvije godine.
    Ekipno igraju bolje, ali individualno nisu pojacanja (Galseica iskljucujem, njega bi i ja doveo), sto je dokaz da je Rijeka mozda ekipno bolje poslozena od nasih zvijezdica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.