• Orc123
    10.7k
    Doveli mi i Torrentea za 0 eura, a sad veijedi 4mil
  • Zore
    5

Jeste, al isto piše I planet nogomet, koji ima dobre informacije za Olimpiju i je kod nas i znan kao "zeleni" medij zbog toga. Ako se ne varam I jedan od glavnih na planetnogomet je Jure Bohorič - bivši P.R Olimpije.
  • Jurki
    15.7k
    sve to ok.. ali takve igrace mozemo dovoditi za filijalu njih desetak dovedes takvih za 100 keka pa koji uspije uspije.
  • GeneralNapoleon
    849

Pa dobro Torrente je vec bio procijenjen na 3m eura dok smo ga dovodilo. Samo mu je istekao ugovor.
    To je kao da kazemo Real je doveo Mbappea za 0 eura a sad vrijedi 200 milja :lol:
  • gaTeDZG
    283
    Slažem se, moja poanta je da je Raul bio tu pred nosom godinama, ovi su ga očito prepoznali, procijenili i uklopili za razliku od ostalih u Hrvatskoj.
  • Jurki
    15.7k
    isto tak treba uzeti u obzir da je 1.Snl liga između 1. Hnl i 2.Hnl.
    Ako se razmisljalo o tome da bi nam neki Bravo bil filijala za nase juniore onda je svima jasno kakve je jacine ta liga.
    A budimo posteni stavi juniore Dinama u 1,hnl mislim da bi se grcevito i tesko tukli za opstanak.
    U Snl su cesto nasi klinci radili veliku razliku.. Krdzalic, Katinic, Šaranic itd.
    Tesko je naci neku usporedbu kad nemres uspoređivati Dinamo i Olimpiju i Hnl i Snl.
  • Crni86
    8.2k
    sve to ok.. ali takve igrace mozemo dovoditi za filijalu njih desetak dovedes takvih za 100 keka pa koji uspije uspije.Jurki

Njemu je tih 100 keka u olimpiji bilo kao kod nas 2 milijuna eura (olimpija ima budget 8 milijuna nasprem nasih 70), jednostavno su budgeti razliciti. To ne znaci da ne bi znao pronaci kvalitetnog igraca za 2 milje eura.

Tesko je naci neku usporedbu kad nemres uspoređivati Dinamo i Olimpiju i Hnl i Snl.Jurki
    Dinamo i Olimpiju je uopce suludo usporedivat, dinamo je uvjerljivo veci i jaci.

Ako usporedujemo lige po nastupu u europi (nesto sto je zajednicko ligama), dalo bi se raspravljati da li je shnl stvarno kvalitetniji od snla. Slovenci su imali dva kluba u skupinama i to su oba prosla dalje, kod nas niti jedan klub osim dinama nije bio ni blizu prolasku. Kada bi se maknuo dinamo iz shnla lige bi nam bile ako nista drugo podjednake.

Nije idealan kandidat, ali ako zelimo domaceg covjeka najbolji pick su on ili mance. A onda bi rade izabrao boromisu cisto jer je mance znao bit odvratan prema nama. A ukoliko je procijena struke da nije toliko kljucno da sd bude neko domace ime, onda svakako na trzistu ima mnogo kvakitetnijih kandidata. Nadam se da bi se tada fokusirali na ljude koji su u karijeri odradivali posao sd-a u portu, sportingu ili benfici.
  • Jurki
    15.7k
    kuzim kaj hoces reci za nekakve omjere u transferima itd.. ali jbg nije mi to to.
    Ne velim da je lose rjesenje, ali nije jos za nas.. isto ko i kod igraca kad se gleda dal je za nas ili nije.
    Ok je ima nesto, ali.. jebiga uvek taj ali.
    Opekli smo se vec jednom, bolje bi nam bilo da dopeljamo stvarno nekog kapitalca.. Boromisa nek pece zanat.. pa tko zna mozda jednom.

Kak si sam rekel ici na provjereno rjesenje.. mozda malo skuplje, al bar znas kaj mozes ocekivati tj kaj je taj xy sd napravil u jacem klubu i jacoj ligi.
  • Jay
    608

Puno toga si napisao, ne znam ja tako quote napravit poput tebe, još sam beba na zoni.
    U svakom slučaju agree to disagree. Meni je recimo Ujpest dvije stepenice iznad Olimpije, toliko ne cijenim slovensku ligu i mislim da smo s Bravom uspostavili partnerski odnos da bi oni sad bili u borbi za prvo mjesto. Ne bi ga osvojili doduše, ali nema veze.
  • Zagi
    9.3k
    mislim da smo s Bravom uspostavili partnerski odnos da bi oni sad bili u borbi za prvo mjesto.Jay

Ni blizu. Definitivno podcjenjuješ njihovu ligu.
  • vjeko1701
    12.4k
    Velik bi uspijeh bio da je stabilan prvoligaš. Bilo kakva ekskurzija u pretkola bi bila izvanredna.
  • Carrasco
    5.1k
    A gdje je zapelo sa Željezničarom? Bio je neki dogovor o suradnji prošle godine koliko se sjećam.
  • El Madrigal
    121
    Pročitao sam pola tuceta stranica o Boromisi, ali nisam vidio da je itko komentirao kako je "izvor iz dinama" demantirao to.
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/doznajemo-dinamo-trazi-drugo-rjesenje-za-sportskog-direktora-sprema-se-i-nova-prodaja-s-maksimira-15553405

Točan citat iz Sportskih:
    "Silno cijenimo rad Gorana Boromise u Olimpiji, no kako je i sam kazao nedavno za nekoliko medija, citirajmo, "nitko ga iz Dinama nije nazvao, niti službeno, niti neslužbeno", tako da odmah završimo s tim spekulacijama - reakcija je koju smo dobili iz Maksimira malo po objavi tog teksta."
  • Jurki
    15.7k
    Boromisa nije, Mance nije.. jedini zakljucak koji mogu donesti je da se ide po kapitalca ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.