• Zagi
    9.3k
    Rozić igra dobro, 21g
    Janković je oko 21. godine eksplodirao do razine, ako ne prvotimca dinama, onda barem odlične rotacije.
    Ante Crnac, potvrda talenta oko 21 godine
    Najtalentiraniji od njih, Martin Baturina sa 20 je bio već jedan od najboljih u HNLu ali tek ovom sezonom zbija potvđuje talent. 21 godina

Baturina će se sa 21 prodati, to je tak. Velika riba jede malu.

No kako zadržati ove "B-talente" u krugu da imamo koristi od njih kada su u uzletu od 22-24 godine?

Rješavanje tog rebusa je po meni najvažnija zadaća novog sportskog direktora.

honorable mention:
    Pršir 24
    Špikić 25
    Franjić 25
  • Teofil Kateran
    1.8k
    No kako zadržati ove "B-talente" u krugu da imamo koristi od njih kada su u uzletu od 22-24 godine?Zagi

Te B-talente koje se želi držati i dalje na oku je najbolje transferirati sa buy-back opcijom, koliko se sjećam tako nešto smo napravili npr. sa Šakotom u Slaven Belupo. Ne vidim drugu opciju kojom bi bili sigurniji, a da u isto vrijeme nisu na ugovoru i beskrajnim posudbama do isteka ugovora.
  • Zagi
    9.3k
    Te B-talente koje se želi držati i dalje na oku je najbolje transferirati sa buy-back opcijomTeofil Kateran

Ok, to bi nama bilo najbolje. Daj svima do 1m eura buyback i deri.
    Ali nije baš za klubove koji bi ih trebali gurati.
    3 sezone za 1m eura? Ne znam baš da bi npr Varaždin na to pristao. Ili bi?

Daj im 40-50%. Ako netko naš u Varaždinu sa 20godina ima ponudu ok 4m eura, nama ga se definitivno jako isplati otkupiti ga za 2m.
  • Teofil Kateran
    1.8k
    Ha, gle to ovisi od slučaja do slučaja. Za neke igrače bi sigurno mogli ugraditi neki buy-back za milijun eura, a ako ne ide onda je u svakom slučaju dobar i postotak kao što si naveo jer smo opet u prednosti pred drugim klubovima.
  • Droljo
    12.4k
    Za svakog igrača kojeg pustimo besplatno moramo imat buy back i % od sljedećeg transfera. Pod mus.
  • hardek
    4.2k
    Ko god se uhvati ovog posla, želim mu svu sreću na ljeto. Ovo ljeto nam doslovno treba prijelazni rok sa FM-a. 10 igrača van i jedno 7 igrača unutra.
  • Crni86
    8.2k
    Jedan od glavmih zadataka na ljeto za novog sda ce biti stabilizirati ekipu po pozicijama. Da su sve pozicije kvalitetno poduplane. A ne da kad dode do jedne dvije ozlijede nama to prouzorci seobu naroda u prvih 11. Racunamo na franjica kao prvog lijevog beka i kao na zamjenu misica i eto sad sranja. Mislim da to i ekipu jednostavno izbacuje iz ritma. Nije isto rpg-u igrat konstantno lijevog beka ili da igra malo desno malo lijevo, ista stvar i za pjac, franjica itd.

Desno krilo je na ljeto pod mus. Mbukua nekako vratiti u njemacku, a cordobu poslati na posudbu ili zadrzati za rotaciju.
  • Mali dioničar
    16.8k
    Da nije tovarcina doveo bi sasu bjelanovica bez frke za sd.Olmic

Pa čovjek ima jedan nastup za Dinamo više nego za Hajduk.
  • Mr Anderson
    10.8k
    hvala Bogu da taj odvratni lik nije došao kod nas,Rama86

Pa da je tada došao kod nas umjesto u Hajduk, onda ga ni nebi danas gledali na taj način. Činjenica je da kod nas nije prepoznat, otišao je za kikiriki u Olimpiju, mislim kod Bišćana i brzo napravio transfer dalje pa čak došao i do reprezentacije.
  • Rama86
    261
    ako bi kod nas širio ruke i spominjao sucu mater u facu na svaki aut i svaki dosuđeni faul, mislim da takav ne bi dugo opstao u Dinamu. Takvi igrači nemaju šta tražit kod nas.
  • Mr Anderson
    10.8k
    ako bi kod nas širio ruke i spominjao sucu mater u facu na svaki aut i svaki dosuđeni faulRama86

Pa upravo ti to govorim. Ne bi.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Dajte najte, kao da nema takvih i kod nas, on je gad, al da je kod nas bio bi naš gad.
  • Rama86
    261
    mislim da mu se ponašanje da je kod nas ne bi nešto bitno promijenilo, lik je ljigav i takav bi bio gdje god da ode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.