• emreli21
    187
    Meni ova momcad djeluje da ne bi bila u top 3
  • keppi
    299
    ... a koga bi ti?
  • keppi
    299
    Nevistić, Valinčić, Galešić, Torrente, Piere Gabriel, Mišić, Ivanušec, Stojković, Fruk, Matković, Petković recimo.....svako ima neko mišljenje. Meni se recimo ovih jedanaest čini dosta dobro. Plus onih 1-2, ali dobra stranca.
  • keppi
    299
    Svaka čast nekima od njih, ali Ademi, Rile, Maaee, Kanga, Mbuku....i ostali imaju samo godišnje plaće da za taj novac možeš dovesti Ivanušeca, Matkovića ili Fruka ili tko se već kome sviđa, svi smo mi neki "sportski direktori" te imao svoje favorite.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Bemti kao da Krušelja čitam.
  • NB86
    15.9k
    Ako se ide po plug and play kupnju u hnl-u da netko moze mjenjat misica po meni pršir daleko najbolji izbor, nekad prije bi rekao nejasmic al njega nema, prsira se moze dovest za 1 mil, spreman na ulogu rotacije a u hnl-u iza misica najbolja sestica
  • ZrnTSCHeZ
    820
    Pod uvjetom da bu se nekoga sad još kupovalo zbog ozljede Mišića, mene zanima tko bude taj koji bude "stručno" presjekel i odredil da se uzima ovaj ili onaj (bez obzira dal je to Belcar/Selahi/Soldo/Dantas/netko peti).

Jer situacija je sljedeća:

SDa nemamo
    Člana uprave za sport nemamo
    Za predsjednika se od mnogih ističu statutarne ovlasti prema kojima nema kaj miješati u krojenje sportske politike (a nije se nikada ni dokazal kao uspješan SD kroz karijeru)
    Uprava i IO nemaju po stručnosti veze sa sportskim sektorom više nego većina nas odavde (ekonomisti, IT, biznismeni, profesori, policajac...)

Tko nam ostaje da prosudi da je XY "the chosen one"?

Sandro Perković?
    Skaut Šokota?
    Trener Cannavaro koji je samo Soldu vidjel uživo?
    Sugestija Boromise kao SDa drugog kluba?
    Skauti Andya Bare?
    Omake?
  • Jurki
    15.7k
    Osobno smatram da bi optimalno imati D2 i filijaluvjeko1701

To bi bilo super.. tko zna mozda jednog dana.
    Idealno za filijalu Slovenija, zadovoljavajuce u 2.hnl.

ako mislis da mozemo s Valincicem, Jurisicem i Frukom u ligu prvaka.. onda svaka cast na optimizmu.
    Iskreno takav popis me podsjetil na ligu za bedaka.. kad je nasmrkana budaletina pokupoval sve igrace u21 pa se sposral svjetski.
  • njurci10
    74
    al.je trenutno ozlijeđen?
    čim pročitam da neko piše Jurišić, Matković,Fruk mi dođe slabo.
    Koliko milijuna bi za to troje tražili preko 10?
    :lol: uz to što je to sve sami flop
  • rioda
    7k
    Dinamo se ponašao vrhunski, korektno i galantno, u maniri velikog europskog kluba, međutim izgleda da je tako bilo suđeno. Dinamo i Feyenoord dogovorili su posudbu do ljeta, čak s opcijom kupnje. Ja sam za Luku dogovorio njegove uvjete s Dinamom, Feyenoord i Dinamo su također sve riješili po tom pitanju. Feyenoord je poslao u Dinamo draft ugovora o posudbi te na e-mail podatak da će Luka krenuti u Zagreb za nekoliko dana, sjećam se da je bio ponedjeljak. U tom trenutku to je izgledalo kao praktično gotova stvar. No, baš u tih nekoliko dana Feyenoordu su se počeli ozljeđivati igrati jedan za drugim pa je potegnuo ručnu kočnicu. Shvatili su da imaju kratak roster.

U isto vrijeme govorilo se o smjeni trenera i na kraju su prelomili da Luka mora ostati. Nisu se mogli miješati u trenerov posao, ali u klubu imaj uvelike simpatije prema Ivanušecui stalno su se nadali da će dobiti prostor za igru. U konačnici se dogodilo to da su dali otkaz treneru Priskeu jer nisu bili zadovoljni rezultatima.

Ivanušecov menadžer Naletilić u SN o njegovoj posudbi u Dinamo. Izgleda da je s naše strane odrađeno sve kako treba, čak je bila dogovorena i opcija otkupa. Šteta.
  • Laugreano
    3.4k
    Vjerujem kako se nece naigrati ni sada. Pa ga mozemo na ljeto otkupiti i bez posudbe ,pogotovo ako Baturina ode. Zapravo ako baturina ode , to bi trebao biti prioritet
  • ElDorado
    2.2k
    "Dinamo se ponašao vrhunski, korektno i galantno"
    Zato smo i popušili mjesec dana natezanja. Jbga iskreno tako se posao ne radi. Zato nam je za Cordobu trebalo 2 mjeseca, za Galešića 6 mjeseci itd itd. Nekad se treba okrenuti i reći hvala lijepo. I onda te taj isti nazove sutradan.
  • keppi
    299
    Slažem se da su njima cijene visoke (prije bi rekao 6-7 milja), ali htio sam reći...2, 5 milje za cordobu + plaća, plaća Maaeea, plaća Kange, eventualna odšteta plus plaća Mbukua ...i još nekih ...plus plaće nekih senatora (Ademi, Perić, Rile pa i Rog.....) .
    Kada sve to zbrojiš nije sigurno mala brojka.
  • Crni86
    8.2k
    uf steta ako je bila i opcija otkupa unutra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.