• NVKOD
    3.2k
    https://www.24sata.hr/sport/dinamo-zeli-dovesti-belcara-varazdinci-jos-nisu-popustili-evo-koliko-traze-za-veznjaka-1033024

Varaždinci ne žele spuštati cijenu, oni za svog igrača traže između 1,2 i 1,6 milijun eura (a ne kao što neki pišu 2 miljuna eura), ovisno o postocima od sljedeće prodaje igrača. A toliko bi Dinamo trebao pronaći, čak je i predsjednik uprave Zvonimir Manenica u prosincu na javnoj tribini pričao kako novci u Maksimiru nisu problem. I samo je pitanje koliko "modri" žele Belcara. Ako su zagrizli, taj im novac neće i ne smije biti nikakav problem.
  • plavi devet
    505
    očekujem desno RPG, što bi značilo da će doći napokon kvalitetan lijevi bek, nikakvi Jurišići i Valinčići. Zar bi ti stvarno s njima napadao ligu prvaka.

Uostalom nebitno uopće o imenima, ove igrače koje si ti nabrojao može dovesti i Manenica, ne treba nam SD.

Neka dovede najkvalitetnije iz HNL, a ne svakog ko par kola odigra nešto ajmo u Dinamo. Tako ćemo i ostati ovakvi kakvi jesmo i strahovati za naslov.
  • Paggini
    38.9k

Ako je istina, dosta korektno s Varaždinove strane, svakako bih pokušao uglaviti i par juniora u deal na posudbu, primarno Pavića i Mikića, a možda i Perkovića ovu i iduću polusezonu.
  • ElDorado
    2.2k
    nevjerojatno da je Marić i to zajebao. U istom prijelaznom roku mi dovodimo igrača jer smo zakasnili s reakcijom. I onda se čudimo kae Manenica potjerao lika pod "odmah".
    Dajte 1.4 i sve pet
  • ElDorado
    2.2k
    iskreno Varaždin ima trenutno bolje igrače na njihovim pozicijama. Možda Perković
  • Jurki
    15.7k
    1,2 - 1,6 mil eura cisto korektan iznos.. Zvone zavrsavaj to i Leona u gepek.
  • keppi
    299
    Svatko od nas ima nekoga iz HNL tko mu se možda čini ok. Meni se Valinčić čini kao dobar potencijal....možda on to i nije, ali eto.
    Ti bi vidim još stranaca "vrhunske kvalitete" kakve si realno i možemo priuštiti...
  • Paggini
    38.9k

Pa realno bih radije Valincica nego Jurisica. Fizicki je jaci, u dobrim godinama, a i bio bi jeftiniji od Jurisica punkurac.

A i nije mi se ogadio svojim ponasanjem kontra Dinama
  • Jurki
    15.7k
    ako moze Brugge, Kopenhagen itd naci dobre strance onda moramo moci i mi.
    Nisu problem strani igraci vec nasa kljakava skautska sluzba i sportski sektor opcenito.
  • keppi
    299
    Nije niti meni Jurišić baš top, ali mi silom tražimo nekog stranca koji će biti bolji. Opet će izazvati negodovanje nekih ako kažem da je Franjić bio čist korektan na lijevom beku ovo što je do sada odigrao. Istina, ne znam može li zadržati taj nivo i u budućnosti.
  • njurci10
    74
    1.2 mil.
    I 10-20 posto profita od prodaje bi bio avion
    Ne vjerujem da će se nešto prodati vani, više sa će nam biti koristan slijede ih godina
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    slažem se za valencica , može biti još bolji. Slažem se sa tvojom poantom i za plaće pojedinih igrača koji ili nisu pokazali da su pojačanja "još uvijek" ili tipa Ristovski,Ademi ,Perić koji ne opravdavaju visoke plaće. Ali to je teret koji je ostao ovoj upravi još od tete i mumije . Nigdje na svijetu ne možeš se riješiti važećih ugovora. Ljudi imaju važeći ugovor koji se mora ispostovati. Niko ga se neće odreći tek tako. I nisu bilo tko ,legende su kluba. Treba naći pravi način i dogovoriti se . Ja ademija vidim u nekoj funkciji u klubu u skoroj budućnosti, i rile bi mogao poslužiti u tu svrhu. Ali onog Jurisica nikad nebo volio vidjet u Dinamu koliko god on dobar bio. Onda bi radije gledao Peru Bockaja na beku
  • Jurki
    15.7k
    Ne vjerujem da će se nešto prodati vani, više sa će nam biti koristan slijede ih godinanjurci10

Daj Boze da bu tak... to bi samo znacilo da smo dobili jeftinog igraca za duuugi niz godina s kojim bumo zadovoljni.
  • njurci10
    74
    Ok trenutno, Valincic nije prioritet.
    On je desni bočni jel?
    Znaci tamo imaš rpg-a i Mikica koji dolazi.
    Kad ode i ako ode rpg onda bi Valincic bio dobra zamjena za to i rotaciju Mikić-valincic
    Ristovskog i mohu nisam računao nadam se da će oni otići...
  • Mr Anderson
    10.9k
    Pa realno bih radije Valincica nego Jurisica.Paggini

Čekaj, kaj nije Valinčić desni bek?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.