• Jurki
    15.7k
    mrzim panic buy, mrzim preplacivanje igraca.
    Ali jbg jebeni ali.. sad smo prisiljeni to napraviti.
    Prisiljeni smo i platiti vise ako treba jer smo u zaostatku i jer nam se ozlijedil mozak i motor ekipe.
    Svaka cast Stojketu, Batiju (mladim sjajnim vedetama).. legendi ministru obrane KTC-u i ostalima.. ali Dinamova igra bez Miska je ko bljutava juha koja kurca ne valja.

Zato nam treba Belcar.. da nam pomogne dok se Misko ne vrati.

Uostalom kaj je parsto hiljada eura vise potrosenih sada.. ako ti to povecava sansu da slijedece jeseni igramo opet Ligu prvaka.

Svugdje bi navijaci rekli.. ok u kurcu smo.. ljudi vide da treba nekaj napraviti.. i ajmo.. a mi se tu jebemo zbog par groši.

Dajte tog Belcara dopeljajte i idemo im svima jebat mater.
  • Paggini
    38.9k
    Ali sad je pitanje, ako se i uzme Belcara, za koju poziciju ga se uzima? Šesticu ili osmicu?

Ako se traži zamjena Mišiću, onda super jer Belcar je jako sličan profil, ali Mišić je prinudna šestica, što se vidi i u ponekad suspektnim defanzivnim reakcijama.

Samo me strah da ne računamo s Belcarom na šestici i očekujemo od njega Selahija jer on to nije, jel.
  • CastAway1986
    2.6k
    nije išlo tebe neznam čemu potreba da ratujes s nekim !? Prvi sam i sam pozitivno komentirao Beyata kao i dosta ljudi ovdje i nekako sam mišljenja da bi dosta ljudi preslo preko toga da damo 2M za njega iako nam pokraj Baturine , Stojkovica i u bližoj budućnosti Vrbancica nije potreban dok nam s druge strane treba zamjena za Mišića i mislim da bi 1.5M za Belcara bilo sasvim pristojno dati jer će se vjerujem lako uklopiti u momčad
  • Mihaljević
    11.8k
    Sezone 20/21 kad smo igrali četvrtfinale EL Jakić je bio starter, a Mišić uglavnom na klupi u europskim tekmama. Ne prihvaćam činjenicu da je Mišić nezamjenjiv, doktorčina je kao i Theophile, ali mora se pomladiti kadar.
  • Crusades
    14.7k
    Pa kad je tek došao na zimu 2021. u Dinamo... nametnuo se tek od sezone kasnije (21./22.)
  • Dinamosaur
    1.9k
    Samo me strah da ne računamo s Belcarom na šestici i očekujemo od njega Selahija jer on to nije, jel.Paggini
    Za HNL nam bi to i trebalo, kaj ne? Kad smo stalno na protivničkoj polovici? Da ti lik distribuira lopte preko centra i još pazi na protivnika ako krenu prema našem golu?
    Selahi je za taj posao slab, napadački mislim..
  • CastAway1986
    2.6k
    Na Belcara ako dođe treba gledati i u kontekstu zamjene za Sučića, mislim da ima kapacitet za postati prvotimac Dinama i dobar igrač u budućnosti
  • Paggini
    38.9k
    Na Belcara ako dođe treba gledati i u kontekstu zamjene za SučićaCastAway1986

To je i moja ideja više, da.

Da ti lik distribuira lopte preko centra i još pazi na protivnika ako krenu prema našem golu?
    Selahi je za taj posao slab, napadački mislim..
    Dinamosaur

Pa naša rak rana je obrambena tranzicija koju Mišić i Sučić ne odrađuju na razini, pogotovo povratne lopte u 16 i krater u vezi koji se pojavi jer i Misic i Sucic imaju kretanja osmice, jel.

Za zatvaranje te rupe nam treba netko kao Selahi koji neće ići pred 16m protivnika kao i Sucic i Misic, jel.

Kazem, samo me strah da ne bismo Belcara nepravedno osudili ako ne bude obrambeno žestok, jer strah me da se to očekuje od njega a plemenitiji je igrač od toga.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Za zatvaranje te rupe nam treba netko kao Selahi koji neće ići pred 16m protivnika kao i Sucic i Misic, jel.Paggini

Ali on ti ne donosi kreaciju u napadu, ideju koju protivnik ne vidi.
    Nase fulane sanse su nebrojene a za to nije kriv Miske ili neki Belcar u buducnosti
  • Mali Zeus
    16.1k
    Samo me strah da ne računamo s Belcarom na šestici i očekujemo od njega Selahija jer on to nije, jel.Paggini

MIslim da je like for like zamjena, bar bi tak trebalo biti pa da Fabio prilagodi igru tome. Isto tak treba uzeti i Franjića u obzir i hoće li on uskakat na šesticu.

Mene zanima kak će naša veza sljedeće godine izgledati. Sučića neće biti, možda i Baturine tj. vjerojatno, što s Rogom? Ostaju Kačavenda, Belcar ako dođe, Ademi.
  • Ludovic IX
    8.1k
    + pavić , stojković, mišić..vrba

mi bi novog baturinu ali da ga ne moramo čekat ni tražit. Baturina je prvih par utakmica izgledao grozno ako se netko ne sjeća. krivo se kretao, nije pazio svog igrača ali je zabio Hajduku i tu se sve i njemu okrenulo.

i paviću treba 10tak tekmi da dobije sigurnost. Vrbi također. Nisu oni loši igrači nit će biti. Stojkoviću se zamjera nonšalancija protiv šibenika. je , stvarno je komplicirao ali se prvi put vidjelo da se oslobodio, da zna da neće bit zamjenjen i na klupi idućih 5 tekmi ako zajebe.
  • Izet Hajrović
    4k
    Stojković i Mišić bi trebali biti fiks. Sa Stojkovićem ne gubimo na kvaliteti odlaskom Sučića. Pozitivna stvar u dovođenju Belcara, ako dođe, je to da ćemo do ljeta vidjeti što on donosi i koliko se ozbiljno može računati na njega. Treba vidjeti kakav će biti Vrbančić, lako moguće da se vraća Bulat, što ćemo s Pavićem? Ima tu puno igrača, bit će dosta posla za SD-a.
  • Mali Zeus
    16.1k
    ↪Mali Zeus + pavić , stojković, mišić..vrbaLudovic IX

Ma da, al Mišić je upitno koliko može još na duge staze, Stojković je dobra zamjena za Baturinu + Vrba, da. Isto i Pavić, njega zaboravio.
  • Mali Zeus
    16.1k
    ↪Mali Zeus Stojković i Mišić bi trebali biti fiks. Sa Stojkovićem ne gubimo na kvaliteti odlaskom Sučića. Pozitivna stvar u dovođenju Belcara, ako dođe, je to da ćemo do ljeta vidjeti što on donosi i koliko se ozbiljno može računati na njega. Treba vidjeti kakav će biti Vrbančić, lako moguće da se vraća Bulat, što ćemo s Pavićem? Ima tu puno igrača, bit će dosta posla za SD-a.Izet Hajrović

Nije li Bulat prodan, ne posuđen?
  • Mr Anderson
    10.8k
    Posuđen s pravom otkupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.