• Izet Hajrović
    4k
    posuđen s opcijom otkupa za 3 mil. U Standardu je rotacija, nisam siguran da će se odlučiti na otkup, pogotovo zato što nisu u dobroj financijskoj situaciji.
  • Mali Zeus
    16.1k
    ↪Mali Zeus Posuđen s pravom otkupa.Mr Anderson

Aha, znači i on je u jednadžbi.
  • deda
    35.4k
    Nažalost Bulatova karijera ne ide u pravom smjeru. Ni ova posudba nije mu pomogla. Dečku jednostavno fali ono nešto da bi postao igrač za Dinamo. Uvijek postoji nada da ga neki trener može dići na višu razinu, ali uzorak je već poveći i ne vidi se pomak.
  • vjeko1701
    12.4k
    Odgovornost u igri i trka. Barem po meni. Prestatičan je i ima premali radijus kretanja na terenu.
  • Nogo
    5.5k
    Vidjeli smo protiv Dinama Amerikanca Oluwatimilehina Akannija (21). Oduševio nas je načinom na koji je dobivao duele protiv igrača Dinama?On je i prvi strijelac Druge NL?

- Rekao sam da je on potencijal za SuperSport HNL čim sam ga vidio. Bio sam prvoligaški igrač, dugo igrao u inozemstvu, čuvao sjajne napadače. Bio sam i u Akademiji Dinama, pratio brojne vrhunske talente. Akanni je 2003., a radio sam i s Dinamovom generacijom 2003., koja je bila prepuna talenata. Taj dečko je sjajan i sigurno će napraviti karijeru. Plus što je krasan mladić, hoće slušati i raditi, željan je napretka. Samo tako treba nastaviti. Imamo još nekoliko jako zanimljivih mladića.
  • vjeko1701
    12.4k
    Jako dobra meta za Goricu, Šibenik, Varaždin ili Lokomotivu.
  • Jurki
    15.7k
    ak bi taj Amer bil dobar za Goricu ili Vz. zkj ga se nebi uzelo za Dinamo II za neku sicu.. jer budimo realni nemremo samo klince natrpati u tu momcad.
  • keppi
    299
    Zbilja nemam ništa protiv stranaca jer su neki kod nas ostavili zbilja velik trag, ali mislim da ih trenutno ipak ima i previše. Stranci su u zadnje vrijeme kod nas manje-više pomoćna snaga, a glavni igrači su naši.....Petko, Baturina, Mišić, Sučić, Stojković, Nevistić....
    Takve "pomoćne" igrače moglo se naći i u HNL jer više domaćih igrača pridonose većem zajedništvu.
    Drugi problem je isluženost pojedinih igrača. Tu novi sportski direktor ne bi trebao imati "milosti". Primjerice...Ademi, kada jednu utakmicu odigra, i to uglavnom ne cijelu , onda je dvije umoran, ozlijeđen, bolestan ili šta već. Trebamo sviježe krvi.
  • vjeko1701
    12.4k
    ak bi taj Amer bil dobar za Goricu ili Vz. zkj ga se nebi uzelo za Dinamo II za neku sicu.. jer budimo realni nemremo samo klince natrpati u tu momcad.Jurki

A sad. Dinamo II će krenuti od 4. lige a ovakvi igrači ionako znaju da se dokazivanjem u tim klubovima stavljaju na radar ne samo Dinama već i Rijeke, Hajduka...itd.
  • Jurki
    15.7k
    nije problem u strancima ko strancima. Problem je u tome kaj su se dovodili losi stranci.
    RPG-a i Torrentea nebum stavljal u taj kos jer mislim da su dobri igraci, a i pokazali su to.
    Nije Mbuku kriv kaj je u Dinamu.. i kaj ocito nije materijal za nas.. kriva je nasa losa struka koja nije detektirala njegove felere.
    Dinamo nikad nebu mogel bez stranih igraca isto ko niti jedan drugi klub. Ali kad dovodis stranca onda moras znati kaj si dopelal.. a ne se voditi onom app.

mozda radom sa boljim trenerima dojde na razinu da moze biti dobra rotacija i nama zkj ne.. ima samo 21 godinu..
    Chago je dosel k nama iz Metalca.. pa je bil vrlo dobar igrac.
  • vjeko1701
    12.4k
    Dal mi u Dinamu II možemo imati bolje trenere od prvih ekipa Varaždina ili Lokomotive?
  • keppi
    299
    Mnogi su se ovdje poigrali s raznim sastavima, pa evo i moj za ljeto s recimo "hrvatskim naglaskom" i to bez Sučića i Baturine koji vjerojatno odlaze. Ovaj sastav vjerojatno nikada neće "zaživjeti", ali on je uglavnom financijski realan i nama rekao bi dostupan.

Nevistić (Čavlina)

Moris Valinčić Galešić Jakirović Jurišić
    (Mikić) (Perković) (Franjić)

Mišić Belcar
    (Soldo)

Kačevenda Stojković Pjaca
    (Vrbančić)

Petković

U taj sastav ubaciš 2-3 stranca, ali ne puno... recimo Pierre Gabriel, možda Torrente i Hoxha i još možda jedan, najviše dva na kritična mjesta.
    I sad, umjesto da imaš 12-13 stranaca kao trenutno koji dođu 1-2 milijuna plus plaće ili dođu besplatno i imaju velike plaće radije bi doveo dvojicu pravih domaćih igrača (i usput isto potrošio, ako ne i manje) u ovu ekipu.
    Moj prijedlog....Fruk i Matković.
    Možeš recimo pokušati dovesti recimo i Ivanušeca, vjerujem da bi ga dali za 4-5 milja.
    Iako se ovakva ekipa možda naizgled ne čini preatraktivna mislim da bi nam bila i dostupna i vrlo dobra uz malo pametne sportske politike.
  • Jurki
    15.7k
    Trenutacno nemamo ali treba teziti da imamo bolje trenere.
    Ima ih sigurno koji vole raditi s klincima van medijskog šušura itd.

Ak nema dovoljno kvalitetnih trenera kod nas.. dovesti ih izvana.
  • vjeko1701
    12.4k
    Ok, al to će trebati vremena.

Osobno smatram da bi optimalno imati D2 i filijalu. Treneri se prvo dokazuju vodeći D2 pa nakon toga po potrebi preuzimaju filijalu. Nakon toga ni Dinamo nije van dometa ako se dokažu.
  • plavi devet
    505
    ja bi bio ljut kao ris da naš novi SD sa ovakvim sastavom krene u sljedeću sezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.