• mlinchica
    2.5k
    Bio sam taman jučer na večeri u eminentnom zagrebačkom restoranu jer je sjela moderstorska plaća i mobitel mi je udarao po stolu koliko su mi ljudi slali poruke da Cannavaro, sta se dogadja, ovo ono.Paggini

Kak je ovo završilo u Shit of the day?!
    Možda bolje u Hedonistički kutak? :blush:
  • Paggini
    38.3k
    Nadam se da si nosio The Kaput :joke:Brusa

Neću reći da jesam

Ali neću reći ni da nisam! Eheheheh
  • Pacho
    192
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-je-prvi-kandidat-za-titulu-ali-hajduk-ima-poseban-adut/2641094.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m

Na Kantridi je bio jedan od lidera generacije kojoj je 1999. oduzeta titula u korist Tuđmanove Croatije.
  • Jurki
    15.4k
    jebala ih vise 99ta, Šupraha, Krečak i ofsajd.
    Zanimljivo da se svake godine spominje ta prica.. a nitko nebi spomenul da PENALA NIJE BILO za Rijeku. Isto tak je zanimljivo da se takvi intervjui daju kad pocne voda dolaziti do usiju.
    Znaci bit ce sve super - uzet cemo im sve i nek se jebu.
  • Batigol
    76
    ovo je tolika laz,mislim za ovu tekmu,kao i laz o 101 i navodnog ukidanja zbog cenzure...
  • Mr Anderson
    10.6k
    i laz o 101 i navodnog ukidanja zbog cenzure...Batigol

???
  • Guinness
    2.5k
    Pazite dalje, Cannavaro pokazuje igračima na treningu kako da se postave. Pa nemojte me zajebavat'. Kao da Jakirović i Bjelica nikad nisu to pokazali dečkima. Meni je to smiješno. Svaka čast Cannavaru na svemu.

Ako ne osvoji titulu - to je podbačaj. Govorim ovo u kontekstu novca koji je dobio. Jer ne možeš biti jednako kritičan prema treneru koji je dobio 100 tisuća eura godišnje plaće i treneru koji je dobio dva milijuna. Karikiram ove brojke, izmislio sam ih, ne znam koliko tko zarađuje

Izjava čovjeka koji je trenirao Cibaliju, Inter Zaprešić, Varteks, Lokomotivu, Goricu, Kustošiju i Rudeš, a bez posla je tri mjeseca nakon otkaza u drugoligašu.
    U karijeri je igrao za Varteks i Bochum (69 nastupa, od čega 32 u Zweiti).
  • masacusec
    4.5k
    Miševi koji nikada neće ni prismrditi Dinamu. Ljudska je zavist zajebana stvar.
  • Ludovic IX
    8k
    valjda kolega misli da su im uzeli koncesiju jer su previše lijepo o tuđmanu govorili tada
  • Zagi
    9.2k
    Ja jebeno ne vjerujem da se itko od njih uopće usudi pisnuti ali eto.
    Pazite dalje, Cannavaro pokazuje igračima na treningu kako da se postave. Pa nemojte me zajebavat'.Guinness
    Zamisli ti, trener koji je bio obrambeni smatra da igrači nešto rade krivo i ide ih ispravljati.
    Jebeno nečuveno.
    Svaka čast Cannavaru na svemu.Guinness
    Na svemu...
    https://www.transfermarkt.com/fabio-cannavaro/erfolge/spieler/5775
    Lista najcjenjenijih trofeja te ere ne stane na cijelu stranicu ali to bumo sam tak prešli sa "svaka čast na svemu" , uključujući jednu od dvije zlatne lopte za obrambenog u povijesti ovog sporta koji te hrani.

Ova razina prepotencije postoji u svakom sportu i uvijek dolazi od mediokriteta.
    Što su više beznačajni, to su glasniji. Pričam iz osobnog iskustva. Frapantno.

Tko je uopće ovaj klaun?
  • gaTeDZG
    257
    Vejić u SuperSport studiju: "Dinamo nije odigrao dobru utakmicu, imao je dosta problema, s druge strane Šibenik je unatoč izostancima Božića i Santinija koji su igrom slučaja je li dobili baš za ovu utakmicu treći žuti"

Klasična tovarska frustrirana klaunčina :ok:
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Jos cekamo igru slucaja za hajdukove kartonirane ratnike :lol:
  • gaTeDZG
    257
    Istra zaredom ima 3 remija (svaki 1:1) s tugom, koliko god bili prisni u mnogim odnosima, neka tako bude i za vikend, ako naravno ovi dobiju penal pa im xG bude preko 0.5
  • vjeko1701
    12.2k
    koji su igrom slučaja je li dobili baš za ovu utakmicu treći žutigaTeDZG

Vidi Vejića kako kmeči!
    Kmeči Vejić! Kmeči!

-splitski vrtići, 2025

Al realno, sramota je za HT da uzimaju ovakve "stručne komentatore" i puštaju im da ovako kaljaju Dinamo. Dok god ne zaprime masovne prijetnje otkazivanja pretplate na račun toga, bit će platforma preko koje ovakvi "redikuli" to rade.
  • Krizy
    52.2k
    Možda da ih masovno zatrpamo mailovima, ne ide preko kluba, a ukažeš na sranja koja tjedno rade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.