• Jurki
    15.5k
    IMG-0142.png

Pocela je licitacija sa imenima.. osim Mancea i mozda Boromise.. sve ostalo teski krš.

Šikic, Šokota, Nikolicius, Bara - imena da se prikoljem tupim nozem.
    Danasnji novinari su ocigledni primjerak mentalne retardacije kad mogu takvu listu sastaviti.
  • Crni86
    8k
    ovaj popis je sve. Treba dodat i zokija mamica kako bi popis bio kompletan.
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Danasnji novinari su ocigledni primjerak mentalne retardacije kad mogu takvu listu sastaviti.Jurki

Najveći neprijatelji nam nebi složili ovakve prijedloge za SD
  • Jurki
    15.5k
    Treba dodat i zokija mamica kako bi popis bio kompletan.Crni86

Jbg na privremenom je radu u drugoj drzavi pa su ocito smatrali da bas nije izvedivo.. al da su ga stavili na popis - ne bih bio niti malo iznenađen.

Al ovo za Baru mi je odlicno.. ni ne znaju da Bara ne smije biti sportski direktor bilokojeg kluba.. hahah debilcine
  • Crni86
    8k
    ma di bi to oni znali s obzirom kakav su popis slozili
  • vjeko1701
    12.2k
    Najveći neprijatelji nam nebi složili ovakve prijedloge za SDBBB Sibenik

A kaj misliš ko ga je slagal...
  • Krizy
    52.2k

Ne znam kako je novinarima promaklo ime Nikole Kalinića.
  • Keyser Soze
    12.4k
    Naslov na 24 sata: "Cannavaro potvrdio informacije 24 sata: Prva misao mi je bila da ja kao trener trebam ići."

Njihov naslov: "Potres u Dinamu, Cannavaro stavio mandat na raspolaganje" :vomit:
  • ElDorado
    1.9k
    ne znam jel u njihovom članku pisalo da je bio jaaaakoooo ljut. Laž.
  • Keyser Soze
    12.4k
    To je od Nacionala mislim.
  • don
    10.9k
    odvratno. Triba im oduzet akreditacije pod hitno.
  • blubach
    782
    Naslov na 24 sata: "Cannavaro potvrdio informacije 24 sata: Prva misao mi je bila da ja kao trener trebam ići."

Njihov naslov: "Potres u Dinamu, Cannavaro stavio mandat na raspolaganje"
    Keyser Soze

Možda sam stvarno u manjini (ili jedini) koji nije nešto pretjerano šokantno reagirao na taj naslov, valjda jer sam naviknut na bombastične naslove za razliku od drugih.
    Odmah mi je prva pomisao bila da je stavio mandat na raspolaganje jer ga je Marić doveo i, budući da je njegov "poslodavac" otišao, da možda uprava želi da i on ode. Uprava je odlučila da za to nema nikakve potrebe i da uživa potpuno povjerenje i to je to.
    Koliko gorih i odvratnih stvari, pogotovo laži, su mediji pisali u zadnjih godinu dana, ovo je doslovno ništa... stvarno se ne treba za svašta hvatat...
  • Paggini
    38.3k
    Možda sam stvarno u manjini (ili jedini) koji nije nešto pretjerano šokantno reagirao na taj naslovblubach

Bio sam taman jučer na večeri u eminentnom zagrebačkom restoranu jer je sjela moderstorska plaća i mobitel mi je udarao po stolu koliko su mi ljudi slali poruke da Cannavaro, sta se dogadja, ovo ono.

Ono jučer nije bilo ni clickbaitasto složeno, bilo je zlobno, huškački i lažno s jasnim ciljem destabilizacije kluba. Nit je prvi, nit im je zadnji put, a ne mogu ni reći da im ne uspjeva u njihovom naumu
  • Brusa
    2.3k
    Bio sam taman jučer na večeri u eminentnom zagrebačkom restoranu jer je sjela moderstorska plaćaPaggini

Nadam se da si nosio The Kaput :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.