• Izet Hajrović
    3.8k
    ne bih izlijetao s takvim izjavama. Ono što sam ja vidio kod Kange je to da ima itekako dobru tehniku i dodavanje, bori se sa stoperima koji ga drže s obje ruke, povlače i za to ne dobiva faul. Kulenović pak pada na minimalan dodir, a o tehnici da ne pričam. Naravno da Kanga ima problema sa primanjem balona koje dobiva, tko nema s tim problema kad ti je igrač na leđima? Jučer nije dobio praktički upotrebljivu loptu. Kretnje su mu na visokoj razini tako da bit će on dobar. Mišljenja sam da Kanga itekako ima kvalitetu za prvih 11.
  • Krizy
    52.2k
    Sumnjam da će raditi razliku u europskim utakmicama (to sam mislio s onim biti za prvih 11), daj Bože da se varam.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    na to će nam odgovor, barem djelomično, dati utakmice protiv Rijeke i Hajduka.
  • Orc123
    10.5k
    Pa normalno kad ce Petko biti 1. Napadac! Sta je tu cudno....
  • rokikaciga
    408
    Gol ili asistencija svakih 150 minuta u svim natjecanjima? I minute na kapaljku , prosjecno 27 minuta po utakmici.

To nije prava prilika. To je davanje na kapaljku.
  • Zagi
    9.2k
    Dovoljno je Tola imao prilika.
    Dobar igrač ali nije to to.

Da ga se baš forsiralo bio bi bolji. Jasno, svaki igrač bi.
    Procijenjeno je da mu je gonji limit niži od Baturine, a to je evidentno.

Da bi Tola onda imao max minutažu, morao bi smanjiti Ivanušecu i/ili Baturini.
  • Plava stijena
    327

Znamo da nije najoštriji nož u ladici, al ovo izvalit ozbiljnog lica je teški redikulizam.
  • chago13
    109
    Svijet je prepun budala, al ovaj Mikanović je jedan od boljih primjeraka
  • Paggini
    38.2k
    Majko draga, Mikanović analizira obranu...

Šta je iduće, Slavko Goluža analizira nečiji njemački? Ili Dino Rađa analizira nečije vođenje kluba?
  • Sibirski plavac
    3.4k
    Škorić> Galešić, Menalo> Pašalić, majko mila pa ovo vjerojatno ni sami Mile i Luka ne bi izjavili, ali eto ovaj biser bi.
    Al nije ni Ferenčina koji je gostovao s njim izrekao puno pametnog. Skeptičan je oko Dinamovih igrača, pretežito stranaca, Sopića bi uzeo prije Fabia jer "Fabio ne poznaje ligu", ali zato ko iz topa izjavi da su Šego i Mlakar SIGURNO pojačanja za Hajduk, da to uopće ne treba sumnjat. Za Šegu još razumijem, ali odakle toliki optimizam da je Mlakarinho pojačanje, a u isto vrijeme skepticizam oko Galešića i ostalih Dinamovih transfera ove zime? :roll:
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Škorić> Galešić, Menalo> Pašalić,Sibirski plavac

+ Nitko > Smolčić. E Mikanoviću biseru, očito mu nije pomoglo što se maknuo iz esencije nogometa, ostalo je nešto u krvi.
  • Droljo
    12.1k
    Čovjek 3 puta ponovi da DEFANZIVNO rijeka nije izgubila i tu se slažem sa njime. U izgradnji igre iz zadnje linije da ali defanzivno je škorić jači igrač.
  • Zagi
    9.2k
    Škorić iz vremena Bjelice u Osijeku da. Danas? Ne znam baš.
  • Droljo
    12.1k
    Budemo vidjeli koliko će golova sjebat baš on.
  • ZrnTSCHeZ
    767
    Šego i Mlakar SIGURNO pojačanja za HajdukSibirski plavac

Samo moraju biti bolji od Bambe i Biuka...nije to baš neki pretežak zadatak s obzirom kak ta dvojica izgledaju ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet