ne bih izlijetao s takvim izjavama. Ono što sam ja vidio kod Kange je to da ima itekako dobru tehniku i dodavanje, bori se sa stoperima koji ga drže s obje ruke, povlače i za to ne dobiva faul. Kulenović pak pada na minimalan dodir, a o tehnici da ne pričam. Naravno da Kanga ima problema sa primanjem balona koje dobiva, tko nema s tim problema kad ti je igrač na leđima? Jučer nije dobio praktički upotrebljivu loptu. Kretnje su mu na visokoj razini tako da bit će on dobar. Mišljenja sam da Kanga itekako ima kvalitetu za prvih 11.
Škorić> Galešić, Menalo> Pašalić, majko mila pa ovo vjerojatno ni sami Mile i Luka ne bi izjavili, ali eto ovaj biser bi.
Al nije ni Ferenčina koji je gostovao s njim izrekao puno pametnog. Skeptičan je oko Dinamovih igrača, pretežito stranaca, Sopića bi uzeo prije Fabia jer "Fabio ne poznaje ligu", ali zato ko iz topa izjavi da su Šego i Mlakar SIGURNO pojačanja za Hajduk, da to uopće ne treba sumnjat. Za Šegu još razumijem, ali odakle toliki optimizam da je Mlakarinho pojačanje, a u isto vrijeme skepticizam oko Galešića i ostalih Dinamovih transfera ove zime? :roll:
Čovjek 3 puta ponovi da DEFANZIVNO rijeka nije izgubila i tu se slažem sa njime. U izgradnji igre iz zadnje linije da ali defanzivno je škorić jači igrač.