• Brusa
    2.3k

tko je onda doveo Kangu? I mene isto zanima. Što je Marić onda radio u klubu uopće ako je bio SD a nije dovodio igrače?
  • Zger
    804
    Ja bi kruha bio gladan, al ne bi radio u tom listu".NORTE

Tatta, jel dobar internet u Herci? :lol:
  • Simba
    45
    Ko bi rekao da će biti ovako buran kraj vikenda. Nadam se da uprava ima spremno neko atraktivno rješenje za upraznjeno mjesto.
  • Kermit
    197
    Nadam se da uprava ima spremno neko atraktivno rješenje za upraznjeno mjesto.Simba

To sigurno!
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Kakav dan...Nadao sam se da će danas bit lagana nedjelja, eventualno vidjet kako će Rijeka proći i to je to. Kad ono disko jebeni.

Mariću želim puno sreće i zdravlja, hvala i doviđenja. Ne znam uopće više od kuda krenuti u ovoj bipolarnoj, Černobilskoj sezoni. Nije normalno da u Ligi prvaka izgledamo ko top ekipa a onda na ovim livadetinama HNL-a ko veterani. Sve što se loše moglo dogoditi, od promašenih prilika, protivničkih krumpiranja, ozljeda, smjena trenera, se dogodilo.

Meni su Marićevi najveći zajebi to što smo ostali u napadu samo s Petkovićem i Kulenovićem (i naravno da se Petković ozlijedio) i što nemamo još jednog pravog zadnjeg veznog uz Mišića. Nadam se da ćemo gledati sportskog po svuda, možda neki Nizozemac, Portugalac, Švabo...

Nadao sam se da će onaj tjedan kad smo igrali s Rijekom, Dortmundom i tovarima bit taj koji ćemo pamtiti dugo, nažalost je okrenuo na depresiju. Ali sad stvarno do kraja sezone je svaka utakmica finale. Idemo više ubaciti u višu brzinu i polomit tu jebenu ligu. Još je idući tjedan obljetnica povratka imena...

I da ne zaboravim: novinari jazavci jebali vas svi klikovi u dupe
  • Murtidzg
    96
    Ja bi se osvrnuo opet na Dinamov PR. Mislim da je odrađen loše. Neću širiti negativu, al osobno smatram da se ovako velike stvari moraju rec na presici kao sto je smjena u ovom slucaju sd.

Od obavijesti koje su pune tipfelera i ponekad krivih info smatram da klub mora nešto pod hitno napraviti prvo radi svojih navijača, a drugo radi ovih novinarskih jazavaca podkastera i ostalih debila koji kao 'brigom' za Dinamo dižu sebi neki rejting ili se žele probit negdje da ih se zamjeti.

Ponavljam obavezno PR ozbiljan i kvalitetan jer ovo je nije dobro...

I malo zivosti u sve to... Zajec ko da je fikus...
    Pa ajmo malo začepit svima usta...
  • NitkoBitan
    22.8k
    Comunicado Oficial sasvim dovoljan.
  • deda
    35.1k
    Kod ovakvih laži i bljuvotina ne pomaže ništa. Mogli su isto tako objaviti da su Marsovci sletjeli na Maksimirski teren.
  • Crni86
    8k
    istina deda slazem se ali mozes im barem smanjit prostor za manipulacijom i lazi.

Ovakva stvar se trebala iskomunicirat na presici, na toj presici je mogo biti i cannavarao i da se prokomentira kak se sve nastavlja dalje da smjena nema veze s trenerom vec cjelokupnom slikom sportskog sektora itd. Ovako si dao neku info bez previse konteksta i pustio si opet medije da postavljaju narativ. Svade, nabijeni odnosi, odlazak trenera, svasta se dalo procitat. To citaju i igraci, a njima najmanje sta sad treba su opet neke turbulencije kada smo napokon mjesec i pol dana bili na miru.

Po meni je ovo pre velika stvar da bi se samo izdalo priopcenje jer mi ovdje pricamo o kljucnom covjeku u klubu. Covjeku koji kroji politiku za primarnu djelatnost kluba. Jos uz nase medije, trebalo se ocekivati nesto ovako… Zato dsj im presicu nekog mesa da pisu i ajmo dalje.
  • Zagi
    9.2k
    Imao je pozitivnih stvari, uredio je omladinsku školuHaza

Mene ovo zanima. Koliko tu ima istine?
    Ok postavio je nove ljude. Ali kako znamo da je sada uređeno?
  • vjeko1701
    12.2k
    Mogli su isto tako objaviti da su Marsovci sletjeli na Maksimirski teren.deda

To je rezervirano za Hajdukove nastupe u Europi.
  • Droljo
    12.1k
    Ali kako znamo da je sada uređeno?Zagi

Pretpostavljamo.
  • Keyser Soze
    12.4k
    Mene brine naša koncentracija tijekom utakmice, da smo samo to imali bilo bi više bodova i u LP i u HNL-u.
    Protiv Monaca iz komotnog vodstva od 2:0 smo došli na 2:2 zbog penala u 90. minuti.
    Protiv Istre nakon gola za 1-1 idući napad primamo gol za 2:1
    Protiv Osijeka na Maksimiru primamo 2 gola 3 minute nakon naših zabijenih.
    Protiv Istre primamo gol 5 minuta nakon našeg gola.
    Protiv Osijeka primamo gol napad nakon našeg gola.
    Šibenik nam nakon našeg gola složi šansu u idućem napadu.
    Gdje su još primljeni golovi u 45+ i 90+

Nikad nam se ovo nije događalo, tu smo izgubili baš dosta bodova.
  • Salas
    29
    Najveći problem naše igre vidim u prilično jalovom posjedu tj.jalovoj inicijativi,prilično smo bezopasni i nerijetko prođe i po pola sata igre,a da nismo ništa konkretno napravili osim par alibi ubačaja ili jednog,dva kornera totalno bezopasna,a protivnici bez obzira tko to bio u svega par poteza su nam već pred golom i to je ili izgledna prilika ili korner koji nam je ove sezone jer golove primamo iz protivničkih kornera, a nažalost i iz naših jer nam lupe kontru koju ne stignemo obraniti.Da nam se Sučić nije ozlijedio mislim da bi bili već vodeći na tablici, jer količina trke koju isporučuje plus znanje i driblinzi nam strašno fale!Kadar nam je bez konkurencije najkvalitetniji i nadam se da ćemo prvenstvo pobjednički privesti kraju, a onda na ljeto rudarski posao i nada da idemo naprijed
  • Olmic
    4k
    Pise Nacional da je kandidat za clana uprave za sport neki portugalac iz Benfice kaj je dozivio zivcani slom i nista od njega? Ima info tko bi to mogao bit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.