Čim sam vidio da je 24sata objavio vijest odmah sam išao vidjeti tko je autor članka. Kad sam vidio da nije Tironi, malo mi je bilo lakše. Njemu više vjerujem nego raznim drugim piskaralima sa 24sata, Sportskih i slično. Ovom biseru od članka su autori neki Mato i Boris. Što bi Connor Mcgregor rekao "who the fuck is that guy?".
Fakat puno histerije bezveze.
Pa jebote doveli smo zlatnu loptu za trenera digli si jebeni rejting u europi, sad kad dovedu isto tako stručnjaka za sportski sektor di će te onda miševi.
Pustite Manenicu i ostale da rade a manje portala moj iskreni savjet.
Dok se novinari ne usude izvjestiti da se u stan igrača jednog HNL kluba PROVALILO, a ne ulaze u to tko je iza ORUŽANOG napada na SD drugog kluba, o Dinamu se izmišljaju laži koje nemaju niti jednu bazu.
Smeća, kopajte negdje drugdje među klubove koji bi guzicu dali da ovako transparentno posluju.
Čim se malo smiri situacija u klubu , i napravi se dobar potez , svaki put pljuvačina, trn u oku svima samo da nas skinu s trona!
Nadam se da će ovo bit dodatni poticaj igračima da preoru terene,vide koliko nas mrze
I bas zato zbog svih takvih sta nas zele vidjeti na dnu treba potegnuti jos jace, da nikome od nas ne bude tesko otic na tekmu, da svatko od nas nagovori nekoliko ljudi da se pokrene. Da kao i prosle godine pokazemo klubu i igracima da nedamo da potonu.
Dizi sve kaj hoda! Muku muce da nas sprijece, sprijeciti nas nitko nece!
Peta kolona radi, očito i u klubu, a pogotovo ova južna PR dnovinarska... Treba im sad odgovoriti onako kako najbolje priliči - na terenu!
Opet dupla kruna pa nek se j... svi skupa!
da, ali jedno je kad ih vrijedamo mi navijaci ili obicni gradani, a drugo kad covjek iz kluba jebe mater na svakoj mogucoj pressici, da ne kazem i neke gore izraze koji su se koristili. To ne prilici ni seoskom klubu a kamoli Gospodskom kakvim se predstavljamo.