• reziser
    7.5k
    jebem ti fake news... ovog novinara nebi volio vidjet kolko mi je zivaca sad popio
  • Jaro
    10.2k
    Al zato hranite i ega forumskih lovaca na lajkove.... i zazivajte ih....
  • Jurki
    17.3k
    Rađe bi krepal od gladi nego bil novinar.
    Proklete fukare, pojebali bi se za klik vise.
  • Dr Hofmann
    2.9k
    Klošari novinarski iz onog smeća od 24 sata, dabogda vam sva lova od tih klikova zapela u banci
  • IceMan
    3.1k
    Evo i službeno je da Fabio ostaje tako da calm down :cool:
  • NORTE
    16k
    Daj neka netko tu stavi onu poruku BBB-a.
    "Cijeli smrad u pola cijene"

Evo ga
    4733141725_a102b17ff2_b.jpg
  • Marktwain
    370
    Sad ste razjebali Mistera, pa će Bjelovar fasovati.
  • by-tor
    295
    Nadam se da se ozbiljno razmišlja o tužbi
  • don
    13.2k
    dicu ću od rođenja učit da u životu ne smiju bit novinari. Kakva ljigava skupina ljudi, nevjerovatno.
  • Marc
    478
    Pod broj jedan Nacional=slika i prilika svega lošega i najvećeg mulja Hrvatske države.. gade mi se.. uostalom ne znam otkad oni pišu o sportu..
    Broj dva.. Manenica sasvim logičan potez.. podrška njemu.. duže sam se vrijeme pitao gdje su ovi iz uprave svi poslovnjaci.. jer vjerujte takvi ne trpe prosječnost.. a s Marićem i ovaj smjer gdje idemo je debela prosječnost.. postat ćemo kao Rijeka ako ovak nastavimo… tuga s juga je sjebana iovako ionako.. podrška Manenici i ako treba neka mjenja i dalje jer je još uvijek previše satelita na grbači kluba… isto kao i u Hrvatskoj treba povlačit nepopularne poteze što 80% građana nebi prihvatilo da bi bilo bolje, tako bi trebalo i u Dinamu… ako treba i nek se izgubi prvenstvo ive godine (pišem figurativno jer ne želim to i nadam se da neće), ali neka se uvede red i u sportski sektor, i u skautsku službu i u omladinski pogon.. ne želim da trpimo prosječnost, ne želim prosjek želim uspijeh (zadnje dvije godine idemo u prosječnost nažalost).. želimo veliki Dinamo, još veći do sada… i ako nema rezultata (loša pojačanja, inertnost sa igračima, ugovorima, pojačanjima) neka “padaju glave”! Pročišćavanje kluba od starih struktura je bolan proces i put do vrha nije lagan, ali ne smijemo prihvaćati prosjek…

Volim te mama, al ne više od Dinama!
  • Jay
    1.6k
    Srce mi zastalo kad je doslo priopcenje.
    Smradovi i nepismeni samoprozvani novinari iz 24 sata, propadnite sutra i nitko vas se nece sjetit. Ne dajem im klikove vec godinama
  • Marc
    478
    I ove smradove iz 24 sata treba bojkotirat.. mamu im njihovu na svetinji misle clickove skupljat.. marš!
  • Zg123
    1.9k
    Gdje ima dima ima i vatre, dala se bila podrska Bjelici pa su ga nedugo nakon toga smijenili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.