• reziser
    7.2k
    jebem ti fake news... ovog novinara nebi volio vidjet kolko mi je zivaca sad popio
  • Jaro
    9.1k
    Al zato hranite i ega forumskih lovaca na lajkove.... i zazivajte ih....
  • Jurki
    15.7k
    Rađe bi krepal od gladi nego bil novinar.
    Proklete fukare, pojebali bi se za klik vise.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Klošari novinarski iz onog smeća od 24 sata, dabogda vam sva lova od tih klikova zapela u banci
  • IceMan
    2.6k
    Evo i službeno je da Fabio ostaje tako da calm down :cool:
  • NORTE
    13.6k
    Daj neka netko tu stavi onu poruku BBB-a.
    "Cijeli smrad u pola cijene"

Evo ga
    4733141725_a102b17ff2_b.jpg
  • Marktwain
    121
    Sad ste razjebali Mistera, pa će Bjelovar fasovati.
  • by-tor
    233
    Nadam se da se ozbiljno razmišlja o tužbi
  • don
    11.1k
    dicu ću od rođenja učit da u životu ne smiju bit novinari. Kakva ljigava skupina ljudi, nevjerovatno.
  • Marc
    338
    Pod broj jedan Nacional=slika i prilika svega lošega i najvećeg mulja Hrvatske države.. gade mi se.. uostalom ne znam otkad oni pišu o sportu..
    Broj dva.. Manenica sasvim logičan potez.. podrška njemu.. duže sam se vrijeme pitao gdje su ovi iz uprave svi poslovnjaci.. jer vjerujte takvi ne trpe prosječnost.. a s Marićem i ovaj smjer gdje idemo je debela prosječnost.. postat ćemo kao Rijeka ako ovak nastavimo… tuga s juga je sjebana iovako ionako.. podrška Manenici i ako treba neka mjenja i dalje jer je još uvijek previše satelita na grbači kluba… isto kao i u Hrvatskoj treba povlačit nepopularne poteze što 80% građana nebi prihvatilo da bi bilo bolje, tako bi trebalo i u Dinamu… ako treba i nek se izgubi prvenstvo ive godine (pišem figurativno jer ne želim to i nadam se da neće), ali neka se uvede red i u sportski sektor, i u skautsku službu i u omladinski pogon.. ne želim da trpimo prosječnost, ne želim prosjek želim uspijeh (zadnje dvije godine idemo u prosječnost nažalost).. želimo veliki Dinamo, još veći do sada… i ako nema rezultata (loša pojačanja, inertnost sa igračima, ugovorima, pojačanjima) neka “padaju glave”! Pročišćavanje kluba od starih struktura je bolan proces i put do vrha nije lagan, ali ne smijemo prihvaćati prosjek…

Volim te mama, al ne više od Dinama!
  • Jay
    588
    Srce mi zastalo kad je doslo priopcenje.
    Smradovi i nepismeni samoprozvani novinari iz 24 sata, propadnite sutra i nitko vas se nece sjetit. Ne dajem im klikove vec godinama
  • Marc
    338
    I ove smradove iz 24 sata treba bojkotirat.. mamu im njihovu na svetinji misle clickove skupljat.. marš!
  • Zg123
    1.1k
    Gdje ima dima ima i vatre, dala se bila podrska Bjelici pa su ga nedugo nakon toga smijenili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.